Almanya Yapımı En İyi Dram Filmleri

109 Rabiye, 2022, Film Posteri

Rabiye

2022 Fransa Almanya Dram

Filmin konusu: Rabiye Kurnaz (Meltem Kaptan), Bremen'deki teraslı evinde mütevazı bir ev hanımı olarak hayat sürmektedir. Oğlu Murat'ın (Abdullah Emre Öztürk) Guantanamo'ya gitmesiyle hayatı aniden işler değişir. Murat'ın Guantanamo hapishanesinden serbest bırakılması için verdiği mücadeleyi Rabiye Kurnaz; evinden, uluslararası siyasete ve Washington'daki Yargıtay'a kadar götürecektir. … devamı »

Rabiye Filmi Oyuncu Kadrosu : Tamamı için »

Meltem Kaptan; Türk oyuncu
Meltem Kaptan   Rabiye Kurnaz
Alexander Scheer   Bernhard Docke
Charly Hübner; Carsten Johannes Marcus olarak da bilinen Alman oyuncu
Charly Hübner   Marc Stocker
108 Annette, 2021, Film Posteri

Annette

2021 Meksika Japonya İsviçre Fransa Belçika Almanya ABD DramMüzikalRomantik

Filmin konusu: Annette filmi, dünyaca ünlü bir soprano ve onun stand-up komedyeni olan eşinin hikayesini anlatmaktadır. Henry McHenry, sert bir mizah anlayışına sahip bir stand-up komedyeni, Ann (Ann Defrasnoux) ise dünyaca ünlü bir sopranodur. Tutku dolu olan çiftin hayatı, çocukları Annette'in (Devyn McDowell) doğumuyla bir anda alt üst olacaktır. Annette, kimsenin hayal edemeyeceği bir kadere sahiptir. Bu kader, Henry ve Ann'in hayatlarının tamamen değişmesine neden olacaktır. … devamı »

Annette Filmi Oyuncu Kadrosu : Tamamı için »

Adam Driver; San Diego, Kaliforniya, ABD doğumlu Adam Douglas Driver olarak da bilinen Amerikalı oyuncu
Adam Driver   Henry McHenry
Marion Cotillard; Paris, Fransa doğumlu Simone olarak da bilinen Fransız oyuncu
Marion Cotillard   Ann Defrasnoux
Simon Helberg; Simon Maxwell Helberg olarak da bilinen Amerikalı oyuncu, senarist, yapımcı
Simon Helberg   Refakatçi
107 Natural Light, 2021, Film Posteri

Natural Light

2021 Macaristan Letonya Fransa Almanya DramSavaşTarihi

Filmin konusu: 2 Dünya Savaşı sırasında işgal altındaki Sovyetler Birliği... István Semetka (Ferenc Szabó), partizan grupları için özel bir birimde keşif görevi yapan basit bir Macar çiftçidir. Uzak bir köye giderken bölüğü düşman ateşi altına alınır. Komutan öldürülür. Kontrol edemediği bir kaosa sürüklenen Semetka, korkularını yenmek ve birliğin komutasını almak zorundadır. … devamı »

YönetmenDénes Nagy
SenaristDénes Nagy

Natural Light Filmi Oyuncu Kadrosu : Tamamı için »

Ferenc Szabó (XVI)   István Semetka
Tamás Garbacz   Szrnka
László Bajkó   Koleszár
106 Küçük Joe; Filmin orijinal adı: Little Joe

Küçük Joe

2019 İngiltere Avusturya Almanya Bilim KurguDram

Filmin konusu: Bekar bir anne olan Alice (Emily Beecham), yeni bitki türleri geliştiren bir şirketin kıdemli bir çalışanıdır. Genç kadın, uzun zamandır yeni bir bitki üzerinde geliştirmeler yapmaktadır. Alice’in ürettiği kırmızı bitki, sadece güzelliği ile değil aynı zamanda tedavi edici değeri ile de dikkat çekmektedir. Bu alımlı bitki, ideal sıcaklıkta tutulur, düzgün beslenir ve onunla düzenli olarak konuşulursa sahibini mutlu etmektedir. Alice, her ne kadar şirket politikasına uymasa da, bu bitkiyi oğlu Joe'ya ev hediyesi olarak vermeye karar verir. Bitkiye "Little Joe" adını veren anne oğul, bitkilerin büyüdükçe verdikleri isim kadar zararsız olmadığına dair şüphe duymaya başlayacaklardır. Bitkileri gözlem altında tutan Alice, bitkilerin tohumları saçıldıkça, insanlar üzerinde farklı etkiler yarattığını düşünür. Yaşananların gerçek mi yoksa birer hayal ürünü mü olduğunu ayırt edemeyen Alice, kendisini tuhaf bir oyunun içerisinde bulur. … devamı »

Küçük Joe Filmi Oyuncu Kadrosu : Tamamı için »

Emily Beecham; Manchester,İngiltere doğumlu İngiliz  oyuncu
Emily Beecham   Alice
Ben Whishaw; Clifton,Bedfordshire,İngiltere doğumlu Ben Wishaw olarak da bilinen İngiliz  oyuncu
Ben Whishaw   Chris
Kerry Fox; Lower Hutt, Wellington, Yeni Zelanda doğumlu Yeni Zelandalı oyuncu
Kerry Fox   Bella
105 Ich war zuhause, aber...

Evdeydim, Ama

2019 Sırbistan Almanya Dram

Filmin konusu: "Evdeyim, Ama" filmi, bir hafta boyunca ortadan kaybolan 13 yaşındaki bir çocuğun hikayesine odaklanıyor. 13 yaşındaki bir öğrenci, arkasında iz bırakmadan aniden ortadan kaybolmuştur. Ailesi ve arkadaşları her yerde çocuğu arasalar da kimse ondan bir haber alamamıştır. Herkesin ümidini kaybettiği sırada, bir haftanın ardından çocuk hiçbir şey olmamış gibi eve geri dönmüştür. Kıyafetleri pislenmiş ve farkı bir karaktere bürünmüş bir halde geri dönen çocuk, herkesin kafasında soru işaretleri oluşturacaktır. Annesi ve öğretmenleri onun bu yok oluşunu, kısa bir süre öncesinde babasını kaybetmesinin yarattığı etkiye bağlayacaktır. Ancak bu durum sadece onların tahminidir. Peki genç delikanlının kaybolduğu bir hafta boyunca yaşadıkları nelerdir? Onun hayata bakışını, bu kadar değişmesine neden olan şey nedir? … devamı »

Evdeydim, Ama Filmi Oyuncu Kadrosu : Tamamı için »

Maren Eggert; Alman oyuncu
Maren Eggert   Astrid
Jakob Lassalle   Phillip
104 Sonsuzluk Üzerine; Filmin orijinal adı: Om det oändliga

Sonsuzluk Üzerine

2019 Norveç İsveç Almanya DramFantastik

Filmin konusu: "Sonsuzluk Üzerine" adlı film, hayatın acı ve tatlı taraflarını bizlere perde üzerinden anlatmayı başarıyor. Roy Andersson'un Binbir Gece Masalları’nın anlatıcısı Şehrazad’ın öykü anlatımından esinlenerek çektiği filmde; kendilerini sırılsıklam ıslatan yağmurun altında kızını doğum günü partisine götüren bir babanın, inancını yitirmeye başlayan bir rahibin, aşkı hiç tatmamış bir adamın, bir kafenin dışında özgürce dans eden kızların hikayelerini odağında alıyor. Yönetmen, Sonsuzluk Üzerine filmi ile insanların güzel olduğu kadar acımasız da olan yaşamlarına bir yolculuk yapıyor. … devamı »

Sonsuzluk Üzerine Filmi Oyuncu Kadrosu : Tamamı için »

Martin Serner   The Priest
Tatiana Delaunay   Flying Woman
Anders Hellström   Flying Man
103 Ayka

Ayka

2018 Rusya Polonya Kazakistan Çin Almanya Dram

Filmin konusu: Ayka filmi, Moskova’da yasa dışı bir hayat süren ve aldığı borcu ödemek içi zorlu bir mücadele veren genç bir kadının hikayesini anlatıyor. Hamile olan genç kadın Ayka, bebeğine bile bakacak kadar maddi güce sahip değildir. Ayka, bebeğinin doğumunun ardından onu hastaneye bırakmak zorunda kalır. Aldığı borçları ödeyebilmek için derhal işinin başına dönen Ayka, üstüne üstlük maaşını da alamayıp işten atılır. Yaşayacak yeri ve parası olmayan Ayka, göçmenlerle dolu bir pansiyona yerleşir. Bir ranza üzerinde yaşamak zorunda kalan Ayka’nın aklında olan tek şey, ödeyemediği borcudur. Çalışma izni olmayan genç kadın, bir yandan Moskova’nın mülteci mahallelerinde sokak sokak dolaşıp iş ararken, diğer yandan da doğum sonrası oluşan kanaması ile uğraşmaktadır. Acaba genç kadın tüm bu zorlukların üstesinden gelip borcunu ödeyebilecek midir? … devamı »

Ayka Filmi Oyuncu Kadrosu : Tamamı için »

David Alavverdyan   Daire sahibi
102 Mirasçılar; Filmin orijinal adı: Las Herederas

Mirasçılar

2018 Uruguay Paraguay Norveç Fransa Brezilya Almanya Dram

Filmin konusu: Mirasçılar filmi, hayatın zorlu şartlarında mücadele eden iki kadının hikayesini bizlere anlatıyor. Chela (Ana Brun) ve Chiquita (Margarita Irún) uzun yıllar birlikte olan bir çifttir. Yıllar geçtikçe artık yaşantılarında belirli bir rol dağılımı olmuştur. Dışa dönük bir yapıya sahip olan Chiquita, hayatlarını yönetmekten sorumludur. Chela ise evden dışarı çıkmayı pek hevesli olmayan, tüm zamanını resim yaparak geçiren biridir. Maddi zorluk yaşayan çift, her birinin birçok anısı olan eşyalarını satmaya başlar. Fakat işler daha da kötüye gidip borçlar ödenemediğinde Chiquita hapishaneye girmek zorunda kalır. Chela, artık yapayalnızdır ve hayatını kendi geçindirmek zorundadır. Para kazanmak için şoförlük yapmaya başlar. Bu sırada tanıştığı Angy (Ana Ivanova), onun kendisini yeniden tanımasına sağlayacaktır. … devamı »

Mirasçılar Filmi Oyuncu Kadrosu : Tamamı için »

Ana Brun; Paraguay doğumlu Ana Patricia Abente Brun olarak da bilinen Paraguaylı oyuncu
Ana Brun   Chela
Margarita Irún; Paraguaylı oyuncu
Margarita Irún   Chiquita
Ana Ivanova; Paraguaylı oyuncu
Ana Ivanova   Angy
101 Paramparça; Filmin orijinal adı: Aus dem Nichts

Paramparça

2018 Fransa Almanya DramGerilim

Filmin konusu: Katja, eşi Nuri ve 6 yaşındaki oğlunu bir patlamada kaybetmiştir. Yaşadığı acıdan sonra yıkılan Katja’nın tek isteği, terör saldırısının kimler tarafından neden yapıldığını öğrenmektir ve bunun için mahkemeye başvurur. Saldırı ile ilgili ortaya çıkan deliller Neo-Nazi bağlantılarına işaret eder. Fakat mahkeme delilleri yetersiz bulup zanlılara ceza vermez. Karar karşısında öfkeye kapılan Katja, kendi adaletini sağlamak adına yollara düşer. … devamı »

Paramparça Filmi Oyuncu Kadrosu : Tamamı için »

Diane Kruger; Algermissen, Hildesheim, Aşağı Saksonya, Almanya doğumlu Diane Heidkrüger, Diane Krueger olarak da bilinen Alman model, oyuncu
Diane Kruger   Katja Şekerci
Denis Moschitto; Köln, Kuzey Ren-Vestfalya, Almanya doğumlu Alman oyuncu
Denis Moschitto   Danilo Fava
Numan Acar; Kelkit, Gümüşhane, Türkiye doğumlu Türk oyuncu, uygulayıcı yapımcı
Numan Acar   Nuri Şekerci
100 Transit

Transit

2018 Fransa Almanya Dram

Filmin konusu: Alman askerleri Paris’in çok yakınına kadar gelmiştir. Gerog, Weidel adlı bir yazarın eşyalarını ona ulaştırmak için yola çıkar ve Marsilya’ya ulaşır. … devamı »

Transit Filmi Oyuncu Kadrosu : Tamamı için »

Franz Rogowski; Alman oyuncu
Franz Rogowski   Georg
Paula Beer; Alman oyuncu
Paula Beer   Marie
Godehard Giese; Alman oyuncu
Godehard Giese   Richard
99 Umudun Öteki Yüzü; Filmin orijinal adı: Toivon tuolla puolen

Umudun Öteki Yüzü

2017 Finlandiya Almanya DramKomedi

Filmin konusu: Bombalarla sarsılan Halep'ten kaçarak kız kardeşi ile yollara düşen Suriyeli bir göçmen olan Khaled'in bu uzun yolculukta kız kardeşi kaybolur ve Khaled bir geminin kazan dairesinde Helsinki'ye ulaşmayı başarırı. Sanki bir uzaylı gibi dolandığı Finlandiya'da göçmenlik başvurusu yapan Khaled'i bürokratik saçmalıklar rahat bırakmaz. Göçmenlik bürosu, Halep'te bir sorun olmadığını ve bu yüzden ülkesine geri dönmesi gerektiğini söyler. Bir yandan da kız kardeşini bulmaya çalışan Khaled, Helsinki'de yaşayan suratsız ve soğuk yüzlü restoran sahibi Wickström'ün restoranında çalışmaya başlar. Bu birbirinden tamamen farklı iki insan hem iş arkadaşı hem de dost olurken dünya da her zamanki gibi dönmeye devam etmektedir. … devamı »

Umudun Öteki Yüzü Filmi Oyuncu Kadrosu : Tamamı için »

Sherwan Haji; Al-Malikiyah,Suriye doğumlu Fin  oyuncu
Sherwan Haji   Khaled
Sakari Kuosmanen; Helsinki,Finlandiya doğumlu Finşarkıcıoyuncu
Sakari Kuosmanen   Wikström
Ilkka Koivula; oyuncu
Ilkka Koivula   Calamnius
98 Helle Nächte

Bright Nights

2017 Norveç Almanya Dram

Filmin konusu: Bir baba, yıllarca yokluk ve iletişimsizlik sorunlarından sonra oğluyla olan ilişkisini yeniden canlandırmaya karar verir. İş işten geçmemesini umarak onu kuzey Norveç'te bir araba yolculuğuna çıkarır. … devamı »

Bright Nights Filmi Oyuncu Kadrosu : Tamamı için »

Georg Friedrich; Viyana, Avusturya doğumlu Avusturyalı oyuncu
Georg Friedrich   Michael
97 Gelecek Günler; Filmin orijinal adı: L'Avenir

Gelecek Günler

2017 Fransa Almanya Dram

Filmin konusu: Paris’te bir lisede felsefe öğretmeni olan Nathalie (Isabelle Huppert), işi söz konusu olduğunda oldukça azimlidir. Evli ve iki çocuk sahibi olan Nathalie; zamanını ailesi, eski öğrencileri ve oldukça sahiplenici olan annesi arasında paylaştırmıştır. Günün birinde kocası, Nathalie’ye başka bir kadın için onu terk ettiğini söyler. Zorunlu olarak gelişen özgürlüğüyle birlikte Nathalie, hayatını yeniden keşfetmesi gerekecektir. … devamı »

Gelecek Günler Filmi Oyuncu Kadrosu : Tamamı için »

Isabelle Huppert; Paris, Fransa doğumlu Isabelle Anne Madeleine Huppert olarak da bilinen Fransız oyuncu
Isabelle Huppert   Nathalie
André Marcon; Saint-Étienne, Loire, Fransa doğumlu Fransız oyuncu
André Marcon   Heinz
Roman Kolinka; Fransız
Roman Kolinka   Fabien
96 Paradise; Filmin orijinal adı: Ray

Cennet

2017 Rusya Almanya DramSavaş

Filmin konusu: Film, savaşın en acımasız zamanlarında yolları kesişen 3 kişinin hikayesini anlatmaktadır. Rus aristokrat göçmen ve Fransız Direniş Üyesi Olga'nın, Fransız işbirlikçi Jules'un ve yüksek rütbeli Alman SS görevlisi Helmut'un hayatı, savaş zamanında gerçekleşen bir olayın sonrasında kesişecektir. Olga, evinde Yahudi çocukları sakladığı için tutuklanacaktır. Jules onun davasıyla ilgilenen kişidir. Zamanında Olga'ya deliler gibi aşık olan ve hala ona karşı hisler besleyen Helmut ise Olga'nın konduğu toplama kampında görevlidir. Bu üç kişinin kurmuş oldukları bağlantıları; hayatta kalmak ile ideallerini korumak arasındaki ince bir çizgide ilerleyecektir. … devamı »

Cennet Filmi Oyuncu Kadrosu : Tamamı için »

Christian Clauß; Christian Clauss olarak da bilinen Alman oyuncu
Christian Clauß   Khelmut
95 Jüpiter'in Uydusu; Filmin orijinal adı: Jupiter holdja

Jüpiter’in Uydusu

2017 Macaristan Almanya Dram

Filmin konusu: Kornél Mundruczó'nun yönettiği ve senaryosunu Kata Wéber ile birlikte kaleme aldığı filmin oyuncu kadrosunda Merab Ninidze, György Cserhalmi ve Mónika Balsai yer alıyor. … devamı »

Jüpiter’in Uydusu Filmi Oyuncu Kadrosu : Tamamı için »

Merab Ninidze; Tiflis, Gürcistan doğumlu Gürcü oyuncu
Merab Ninidze   Dr. Stern
Zsombor Jéger; oyuncu
Zsombor Jéger   Aryan
György Cserhalmi; Budapeşte, Macaristan doğumlu Macar oyuncu
György Cserhalmi   László
94 Vahşi Bölge; Filmin orijinal adı: La región salvaje

Vahşi Bölge

2016 Norveç Meksika İsviçre Fransa Danimarka Almanya Bilim KurguDramKorku

Filmin konusu: Ormanda bir kabinde bu dünyaya ait olmayan bir varlık yaşamaktadır. Sorunlu bir evlilik yaşayan, iki çocuklu bir ailenin üyeleri bu varlığın çekimine kapılacaktır. Hayatları, zevk ve yıkımın kaynağı olan bu yaratığın keşfi ile tersine dönecektir. … devamı »

Vahşi Bölge Filmi Oyuncu Kadrosu : Tamamı için »

Ruth Ramos; Meksikalı oyuncu
Ruth Ramos   Alejandra
Jesús Meza; oyuncu
Jesús Meza   Ángel
Simone Bucio; Meksikalı oyuncu
Simone Bucio   Verónica
93 Gelecek Günler, 2016, Film Posteri

Gelecek Günler

2016 Fransa Almanya Dram

Filmin konusu: Tutkulu orta yaşlı bir felsefe profesörü (Isabelle Huppert), beklenmedik bir boşanmadan sonra zaten iyice zayıflamış hayatını yeniden sorgulamaya başlayacaktır. … devamı »

Gelecek Günler Filmi Oyuncu Kadrosu : Tamamı için »

Isabelle Huppert; Paris, Fransa doğumlu Isabelle Anne Madeleine Huppert olarak da bilinen Fransız oyuncu
Isabelle Huppert   Nathalie Chazeaux
André Marcon; Saint-Étienne, Loire, Fransa doğumlu Fransız oyuncu
André Marcon   Heinz
Roman Kolinka; Fransız
Roman Kolinka   Fabien
92 Francofonia; Filmin orijinal adı: Francofonia, le Louvre sous l’Occupation

Francofonia

2015 Hollanda Fransa Almanya BelgeselDramTarihi

Filmin konusu: Louvre müzesinin yöneticisi Jacques Jaujard ve Nazi işgal subayı Franz Wolff-Metternich etrafında şekillenen bir hikayeye odaklanıyor. … devamı »

Francofonia Filmi Oyuncu Kadrosu : Tamamı için »

Louis-Do de Lencquesaing; Paris , Fransa doğumlu Louis-Dominique De Lencquesaing, Louis Do de Lencquesaing olarak da bilinen Fransız oyuncu, yönetmen
Louis-Do de Lencquesaing   Jacques Jaujard
Vincent Nemeth; Fransız oyuncu
Vincent Nemeth   Napoléon Bonaparte
Benjamin Utzerath, Alman oyuncu
Benjamin Utzerath   Franz Wolff-Metternich
91 Kış Uykusu

Kış Uykusu

2014 Türkiye Fransa Almanya Dram

Filmin konusu: Türk sinemasının Cannes tescilli, bol ödüllü yönetmeni Nuri Bilge Ceylan'ın Bir Zamanlar Anadolu'da filminden sonra hayata geçirdiği ve Cannes'da büyük ödül Altın Palmiye'ye layık görülen son filmi olan Kış Uykusu'nun başrolünde Haluk Bilginer yer alırken kadroda kendisine Demet Akbağ, Melisa Sözen, Ayberk Pekcan, Serhat Kılıç, Tamer Levent, Nejat İşler ve Nadir Sarıbacak eşlik ediyor. … devamı »

Kış Uykusu Filmi Oyuncu Kadrosu : Tamamı için »

Haluk Bilginer; Türk oyuncu
Haluk Bilginer   Aydın
Melisa Sözen; Türk oyuncu, seslendirme sanatçısı
Melisa Sözen   Nihal
Demet Akbağ; Denizli, Türkiye doğumlu Akbag Demet olarak da bilinen Türk oyuncu
Demet Akbağ   Necla

Kış Uykusu Filminin Kazandığı Ödül(ler)

90 The Voices

Sesler

2014 Almanya ABD DramGerilimKomedi

Filmin konusu: Komedi unsuru filmde çok fazla bulunmamasına karşın gerilim unsurları daha çok göze batıyor. Ancak film kendisini kesinlikle izlettiriyor. Katilin psikolojisi ise sinema perdesine güzel aktarılmış. … devamı »

Sesler Filmi Oyuncu Kadrosu : Tamamı için »

Ryan Reynolds; Vancouver,Britanya Kolumbiyası,Kanada doğumlu Ryan Rodney Reynolds olarak da bilinen Kanadalı  oyuncu, yapımcı, idari yapımcı
Ryan Reynolds   Jerry Hickfang
Gemma Arterton; Gravesend,Kent,İngiltere doğumlu Gemma Christina Arterton olarak da bilinen İngiliz  oyuncu, idari yapımcı, ortak senarist
Gemma Arterton   Fiona
Anna Kendrick; Anna Cooke Kendrick olarak da bilinen Amerikalı oyuncu, idari yapımcı
Anna Kendrick   Lisa
89 Yıldız Haritası; Filmin orijinal adı: Maps To The Stars

Yıldız Haritası

2014 Kanada Fransa Almanya ABD Dram

Filmin konusu: Agatha Weiss, kadife eldivenler takan garip görünüşlü bir kızdır. Los Angeles’a twitter üzerinden tanıştığı bir menajer ile tanışmak için gelmiştir. Orta yaş bunalımındaki Havana Segrand (Julianne Moore), annesinin hikayesinin anlatıldığı bir filmde istediği rolü kapmak için sıra dışı tekniklerle çok çalışan bir oyuncudur. Şöhretin şımarttığı çocuk oyuncu Benjie Weiss’in babası Dr. Stafford Weiss ve annesi Christina Weiss ise şöhretler camiasında tüm sertliği ile yıkılmadan duran bir aile tablosu çizmektedirler. Limuzin şoförlüğü yapan Jerome Fontana’nın asıl arzusu ise kendi yazdığı senaryoları okutabilmektir. Hollywood’un ışıltılı görünen acımasız ve aldatıcı dünyası bu insanların kesişme noktasıdır. … devamı »

Yıldız Haritası Filmi Oyuncu Kadrosu : Tamamı için »

Julianne Moore; Fayetteville, Kuzey Karolina, ABD doğumlu Julie Anne Smith olarak da bilinen Amerikalı oyuncu, idari yapımcı, yapımcı
Julianne Moore   Havana Segrand
Mia Wasikowska; Kanberra, Avustralya Başkent Bölgesi, Avustralya doğumlu Avustralyalı oyuncu, yönetmen
Mia Wasikowska   Agatha Weiss
Olivia Williams; Camden Town,Londra,İngiltere doğumlu Olivia Haigh Williams olarak da bilinen İngiliz  oyuncu
Olivia Williams   Christina Weiss
88 Zafere Hücum; Filmin orijinal adı: Rush

Zafere Hücum

2013 İngiltere Almanya ABD BiyografikDram

Filmin konusu: Zafere Hücum, iki yarışçı arasındaki rekabeti konu ediyor. 1976 yılında gerçekleşen Alman Grand Prix yarışında Niki Lauda'nın kullandığı Ferrari ikinci round'un sonunda yaşadığı bir sorun nedeniyle yarış dışı kalır ve birincilik ezeli rakibi James Hunt'a gider. Bu kaza sonrasında Lauda yaralanır; aradan geçen altı haftanın ardından olağan hırsı ve öfkesiyle pistlere geri döner. İki yarışçı arasında italyan Grand Prix'i ile başlayan mücadele diğer yarışlarda katlanarak devam eder. Hedef dünya şampiyonluğudur. … devamı »

YönetmenRon Howard
SenaristPeter Morgan

Zafere Hücum Filmi Oyuncu Kadrosu : Tamamı için »

Chris Hemsworth; Melbourne, Victoria, Avustralya doğumlu Avustralyalı oyuncu
Chris Hemsworth   James Hunt
Daniel Brühl; Barselona, İspanya doğumlu Daniel César Martín Brühl González Domingo olarak da bilinen Alman oyuncu
Daniel Brühl   Niki Lauda
Olivia Wilde; New York City, New York, ABD doğumlu Olivia Jane Cockburn olarak da bilinen Amerikalı oyuncu, yapımcı, yönetmen
Olivia Wilde   Suzy Miller
87 Heli

Heli

2013 Meksika Hollanda Fransa Almanya Dram

Filmin konusu: Meksika'nın Guanjuato bölgesinde yaşayan insanlar, hayatlarını sürdürebilmek için iki farklı şekilde çalışmaktadırlar. Birincisi bölgedeki araba fabrikasında çalışmak, diğeri ise uyuşturucu çetesine dahil olmaktır. On iki yaşındaki Estela da umutsuzca hayatlarına devam etmekte olan bu ailelerden birinin kızıdır. Estela'nın hikayesinin dönüm noktaları ise uyuşturucu ticaretinde yer alan genç bir polis memuruna aşık olması ve babasının esrarengiz bir şekilde ortadan kaybolmasıyla yaşanır. Estela daimi bir şiddet ortamının içine sürüklenir. Fahişeler, ahlak yoksunu memurlar ve uyuşturucu satıcıları arasındaki bu mücadelesinde masumiyetini kaybetmeye adım adım yaklaşır. … devamı »

Heli Filmi Oyuncu Kadrosu : Tamamı için »

Andrea Vergara; Meksikalı oyuncu
Andrea Vergara   Estela
86 Kitap Hırsızı; Filmin orijinal adı: The Book Thief

Kitap Hırsızı

2013 Almanya ABD Dram

Filmin konusu: Liesel Meminger, 2. Dünya Savaşı sırasında Almanya’da henüz 9 yaşındayken bir ailenin manevi kızı olur. Küçük kız, manevi ailesinin yanında kitaplarla çok sıkı bir bağ kuracaktır. … devamı »

Kitap Hırsızı Filmi Oyuncu Kadrosu : Tamamı için »

Geoffrey Rush; Toowoomba, Queensland, Avustralya doğumlu Geoffrey Roy Rush olarak da bilinen Avustralyalı oyuncu
Geoffrey Rush   Hans Hubermann
Emily Watson; Islington,Londra,İngiltere doğumlu Emily Margaret Watson olarak da bilinen İngiliz  oyuncu
Emily Watson   Rosa Hubermann
Sophie Nélisse; Kanadalı  oyuncu
Sophie Nélisse   Liesel Meminger
85 Karanlıktan Aydınlığa; Filmin orijinal adı: Post Tenebras Lux

Karanlıktan Aydınlığa

2012 Meksika Hollanda Fransa Almanya Dram

Filmin konusu: Juan ve şehirli ailesi, Meksika'nın kırsalında yaşamaktadır. Farklı dünyaların insanları olmalarından ötürü yaşadıkları hayat keyifle beraber bir zorluklar da getirmektedir. Bu iki dünyanın insanları birbirini tamamlayacaklar mıdır? Yoksa yollarını ayıracaklar mıdır? … devamı »

Karanlıktan Aydınlığa Filmi Oyuncu Kadrosu : Tamamı için »

Rut Reygadas   Rut
Eleazar Reygadas   Eleazar
84 Barbara

Barbara

2012 Almanya Dram

Filmin konusu: Barbara' filmi iki yaşam arasında kalan bir kadının hikayesini anlatmaktadır. Doğu blokundan bir daha dönmemek üzere kaçmak isteyen Barbara (Nina Hoss), doktor olarak görev yaptığı Doğu Berlin'den sürülerek kırsal bölgedeki küçük bir hastaneye gönderilir. Barbara, yeni yaşamını göze batmadan sürdürmeye çalışırken Batı tarafı ile de ilişkisini kesmemiş hatta oradaki sevgilisiyle kaçamak da olsa görüşmektedir. Kafasında bir şekilde ülkeden kaçmak vardır. Fakat geldiği küçük kasaba hastanesindeki çocuk doktoru Andre (Ronald Zehrfeld), tüm soğuk davranışlarına rağmen insani tavrı ve mesleki duruşuyla Barbara'nın kalbine ulaşmayı başarır. … devamı »

Barbara Filmi Oyuncu Kadrosu : Tamamı için »

Nina Hoss; Stuttgart, Baden-Württemberg, Almanya doğumlu Alman oyuncu
Nina Hoss   Barbara
Ronald Zehrfeld; Berlin, Almanya doğumlu Alman oyuncu
Ronald Zehrfeld   André
Rainer Bock; Alman oyuncu
Rainer Bock   Klaus Schütz
83 Aşk; Filmin orijinal adı: Amour

Aşk

2012 Fransa Avusturya Almanya Dram

Filmin konusu: 2012 Cannes Film Festivali'nden Altın Palmiye ödülünü kazanarak dönen "Aşk" filmi, baş yapıtlar arasında gösterilmektedir. Ünlü yönetmen Michael Haneke imzalı bu film, yarı otobiyografik özellikler taşımaktadır. Filmde başrolleri Jean-Louis Trintignant ve Emmanuelle Riva paylaşıyor. … devamı »

Aşk Filmi Oyuncu Kadrosu : Tamamı için »

Aşk Filminin Kazandığı Ödül(ler)

82 Bulut Atlası; Filmin orijinal adı: Cloud Atlas

Bulut Atlası

2012 Singapur Hong Kong Almanya ABD Bilim KurguDramGerilim

Filmin konusu: Filmin alt metninde dediği gibi Bulut Atlası'nda "Geçmiş, Şimdi, Gelecek, Her Şey Birbiriyle Bağlantılıdır". Lana ve Andy Wachowski kardeşlerin Alman yönetmen Tom Tykwer ile ortaklaşa senaryosunu yazıp yönettikleri filmde Tom Hanks, Halle Berry, Hugh Grant, Hugo Weaving, Jim Sturgess, Ben Whishaw, James D'Arcy, Doona Bae ve Susan Sarandon gibi her biri ayrı birer yıldız olan isimler yer alıyor. … devamı »

Bulut Atlası Filmi Oyuncu Kadrosu : Tamamı için »

Tom Hanks; Thomas Jeffrey Hanks olarak da bilinen Amerikalı oyuncu, idari yapımcı, yapımcı
Tom Hanks   Dr. Henry Goose / Isaac Sachs / Dermot Hoggins / Cavendish'in Tercümanı / Zachry
Halle Berry; Cleveland, Ohio, ABD doğumlu Maria Halle Berry olarak da bilinen Amerikalı oyuncu, idari yapımcı, yapımcı
Halle Berry   Hintli Kadın / Jocasta Ayrs / Luisa Rey / Hintli Misafir / Ovid / Meronym
Jim Broadbent; Holton cum Beckering,Lincolnshire,İngiltere doğumlu James Broadbent olarak da bilinen İngiliz  oyuncu, seslendirme sanatçısı
Jim Broadbent   Kaptan Molyneux / Vyvyan Ayrs / Timothy Cavendish / Koreli Müzisyen / Öngörücü #2
81 Uyku Hastalığı, 2011, Film Posteri

Uyku Hastalığı

2011 Almanya Dram

Filmin konusu: Kamerun kırsalında Uyku Hastalığı ile mücadele eden bir Alman doktor (Pierre Bokma), görevinin sonu yaklaştıkça kendi ülkesinde bir yabancı olacağından endişe etmektedir. Hüzünlü karısı ve genç kızıyla birlikte eve dönme hazırlığına başlamıştır. … devamı »

Uyku Hastalığı Filmi Oyuncu Kadrosu : Tamamı için »

Pierre Bokma   Ebbo Velten
Jean-Christophe Folly; Jean-Christophe Foly olarak da bilinen Fransız oyuncu
Jean-Christophe Folly   Alex Nzila
Hippolyte Girardot; Frédéric Girardot olarak da bilinen Fransız oyuncu
Hippolyte Girardot   Gaspard Signac
80 Melankoli Film Posteri

Melankoli

2011 İsveç Fransa Danimarka Almanya Bilim KurguDram

Filmin konusu: Filmini 'Bu bir düğün, melankoli ve psikolojik bir felaket filmi' sözleriyle nitelendiren sıradışı yönetmen Lars Von Trier imzalı yapım olan Melankoli filminin başrollerini Kirsten Dunst ve yönetmenin bir önceki filmi Anti Christ (Deccal) filminde de beraber çalıştığı Charlotte Gainsbourg üstleniyor. Senaryosu da Lars von Trier'e ait olan film, Cannes'da yarattığı tartışmaya rağmen birçok eleştirmen ve film araştırmacısı tarafından başyapıt olarak görülmektedir. Kirsten Dunst filmdeki performansıyla En İyi Kadın Oyuncu ödülününde de sahibi olmuştur. … devamı »

Melankoli Filmi Oyuncu Kadrosu : Tamamı için »

Kirsten Dunst; Point Pleasant, New Jersey, ABD doğumlu Kirsten Caroline Dunst olarak da bilinen Amerikalı model oyuncu, idari yapımcı
Kirsten Dunst   Justine