Hollanda Yapımı En İyi Filmler

11 Küçük Vampir 3D

Küçük Vampir 3D

2017 İngiltere Hollanda Danimarka Almanya AnimasyonFantastik

Filmin konusu: Fantastik türdeki bu çocuk filminin yönetmenliğini Richard Claus ve Karsten Kiilerich beraber üstlenirken, orijinal seslendirme kadrosunda Jim Carter, Rasmus Hardiker, Alice Krige, Tim Pigott-Smith, Miriam Margolyes, Matthew Marsh, Joseph Kloska, Phoebe Givron-Taylor, Amy Saville ve Diane Wilson gibi isimler bulunuyor. … devamı »

Küçük Vampir 3D Filmi Orijinal Seslendirme Kadrosu : Tamamı için »

Jim Carter; James Edward Carter olarak da bilinen İngiliz  oyuncu
Jim Carter   Rookery
Rasmus Hardiker; oyuncu
Rasmus Hardiker   Rudolph / Gregory
Alice Krige; Güney Afrikalı oyuncu
Alice Krige   Freda
10 Kollektivet

Komün

2016 İsveç Hollanda Danimarka Dram

Filmin konusu: Eric ve Anna ortak hayali paylaşan akademisyen bir çifttir. Kızları Freja ile birlikte Kopenhag’a yakın bir mesafede, büyük bir villada komün bir yaşam kurarlar. Filmde, hikâyenin merkezindeki aileyle birlikte gerçek bir komün yaşamın içine giriyoruz. Ev toplantılarına, akşam yemeklerine, partilere katılıyoruz. Aile, komün yaşamda dünyalarını sarsacak bir aşk ilişkisinin de başlamasıyla en büyük sınavlarını verecektir. Bu sınav onların bir çatı altındaki arkadaşlıklarını, birlikteliklerini ve sevgilerini yıkıma götürecektir. … devamı »

Komün Filmi Oyuncu Kadrosu : Tamamı için »

Trine Dyrholm; Danimarkalı  oyuncu
Trine Dyrholm   Anna
9 Francofonia; Filmin orijinal adı: Francofonia, le Louvre sous l’Occupation

Francofonia

2015 Hollanda Fransa Almanya BelgeselDramTarihi

Filmin konusu: Louvre müzesinin yöneticisi Jacques Jaujard ve Nazi işgal subayı Franz Wolff-Metternich etrafında şekillenen bir hikayeye odaklanıyor. … devamı »

Francofonia Filmi Oyuncu Kadrosu : Tamamı için »

Louis-Do de Lencquesaing; Paris , Fransa doğumlu Louis-Dominique De Lencquesaing, Louis Do de Lencquesaing olarak da bilinen Fransız oyuncu, yönetmen
Louis-Do de Lencquesaing   Jacques Jaujard
Vincent Nemeth; Fransız oyuncu
Vincent Nemeth   Napoléon Bonaparte
Benjamin Utzerath, Alman oyuncu
Benjamin Utzerath   Franz Wolff-Metternich
8 Eisenstein In Guanajuato

Eisenstein Meksika’da

2015 Meksika Hollanda Fransa Finlandiya Belçika BiyografikKomediRomantik

Filmin konusu: Peter Greenaway'in yeni filmi, efsanevi Rus yönetmen Sergei M. Eisenstein'ın 1930 yılında Meksika'nın Guanajuato şehrine yaptığı yolculuğu anlatıyor. … devamı »

Eisenstein Meksika’da Filmi Oyuncu Kadrosu : Tamamı için »

Elmer Bäck; Fin  oyuncu
Elmer Bäck   Sergei Eisenstein
Stelio Savante; Güney Afrikalı oyuncu
Stelio Savante   Hunter S. Kimbrough
Maya Zapata; Meksikalı oyuncu
Maya Zapata   Concepción Cañedo
7 The Lobster

The Lobster

2015 Yunanistan İrlanda İngiltere Hollanda Fransa Bilim KurguDramKomediRomantik

Filmin konusu: The Lobster filmi yakın bir gelecekte ilginç bir distopya hikayesini anlatıyor. Yalnız kalan, bir ilişkisi olmayan insanların tutuklandığı, alternatif bir gelecekte geçen filmde, bekar insanlar korkunç bir otele yerleştirildikten 45 gün sonra, kendileriyle eşleşen kişiyle ilişkiye başlamak zorundadırlar. Eğer ilişkilerinde başarılı olamazlarsa kendi seçtikleri bir hayvana dönüştürüleceklerdir. Köpek Dişi (Dogtooth) filmi ile dikkatleri üzerinde toplayan yetenekli Yunan asıllı yönetmen Yorgos Lanthimos'un yönettiği film, alışılmışın oldukça dışında, ilginç bir distopya hikayesi sunuyor. Başrollerini Colin Farrell, Ben Whishaw, Rachel Weisz ve Lea Seydoux gibisi isimlerin paylaştığı film; distopya meraklılarının ilgisini çekecektir. … devamı »

The Lobster Filmi Oyuncu Kadrosu : Tamamı için »

Rachel Weisz   Miyop Kadın
Jessica Barden; Northallerton,Yorkshire,İngiltere doğumlu İngiliz  oyuncu
Jessica Barden   Burnu Kanayan Kadın
6 Heli

Heli

2013 Meksika Hollanda Fransa Almanya Dram

Filmin konusu: Meksika'nın Guanjuato bölgesinde yaşayan insanlar, hayatlarını sürdürebilmek için iki farklı şekilde çalışmaktadırlar. Birincisi bölgedeki araba fabrikasında çalışmak, diğeri ise uyuşturucu çetesine dahil olmaktır. On iki yaşındaki Estela da umutsuzca hayatlarına devam etmekte olan bu ailelerden birinin kızıdır. Estela'nın hikayesinin dönüm noktaları ise uyuşturucu ticaretinde yer alan genç bir polis memuruna aşık olması ve babasının esrarengiz bir şekilde ortadan kaybolmasıyla yaşanır. Estela daimi bir şiddet ortamının içine sürüklenir. Fahişeler, ahlak yoksunu memurlar ve uyuşturucu satıcıları arasındaki bu mücadelesinde masumiyetini kaybetmeye adım adım yaklaşır. … devamı »

Heli Filmi Oyuncu Kadrosu : Tamamı için »

Andrea Vergara; Meksikalı oyuncu
Andrea Vergara   Estela
5 Karanlıktan Aydınlığa; Filmin orijinal adı: Post Tenebras Lux

Karanlıktan Aydınlığa

2012 Meksika Hollanda Fransa Almanya Dram

Filmin konusu: Juan ve şehirli ailesi, Meksika'nın kırsalında yaşamaktadır. Farklı dünyaların insanları olmalarından ötürü yaşadıkları hayat keyifle beraber bir zorluklar da getirmektedir. Bu iki dünyanın insanları birbirini tamamlayacaklar mıdır? Yoksa yollarını ayıracaklar mıdır? … devamı »

Karanlıktan Aydınlığa Filmi Oyuncu Kadrosu : Tamamı için »

Rut Reygadas   Rut
Eleazar Reygadas   Eleazar
4 Dolfje Weerwolfje

Küçük Kurt Adam Alfie

2011 Hollanda Macera

Filmin konusu: Alfie’nin 7. doğum gününde dolunay vardır ve o gece tuhaf şeyler olmaya başlayacaktır. … devamı »

Küçük Kurt Adam Alfie Filmi Oyuncu Kadrosu : Tamamı için »

Maas Bronkhuyzen   Timmie Vriends
Kim Van Kooten; Hollandalı oyuncu
Kim Van Kooten   Moeder Vriends
Kees Hulst   Okul Müdürü Rutjes
3 Dehşetin Gözleri; Filmin orijinal adı: Zwart Water

Dehşetin Gözleri

2010 Hollanda Korku

Filmin konusu: Mutlu bir şekilde yaşayan bir ailenin ve küçük bir kızın huzurları, gelişen olaylar nedeniyle bozulur. Bir çok filmden alışık olduğumuz klasik korku hikayesi, bu sefer Hollanda/Belçika ortak yapımıyla karşımızda. Bu şüphe ölümcül sonuçlar doğuracaktır. “Spoorloos”tan bu yana en korkutucu Hollanda filmi olarak nitelenen "Dehşetin Gözleri", “Halka (The Ring)”, “Garez (The Grudge)” ve “Yetimhane (El Orfanato)” gibi filmlerin izinden giden hikayesiyle Elbert van Strien’ın ilk uzun metrajlı filmi. Hollywood için yeniden çevrim haklarını Charlize Theron’un aldığı bu psikolojik gerilim, son olarak Sinefil Festivali Fantas Porto 2011’de En İyi Film ve En İyi Senaryo Ödüllerini kazanmıştır. … devamı »

Dehşetin Gözleri Filmi Oyuncu Kadrosu : Tamamı için »

Hadewych Minis; Hollandalı oyuncu
Hadewych Minis   Christine
Barry Atsma; Bromley,Londra,İngiltere doğumlu İngiliz  oyuncu
Barry Atsma   Paul
2 Katliam, 2009, Film Posteri

Katliam

2009 Japonya Hollanda Fransa Filipinler DramGerilim

Filmin konusu: Kız arkadaşıyla evlenebilmek için biraz paraya ihtiyacı olan genç bir adam, bir kadını öldürmesi gerektiğinin farkında olmadan iyi para kazandıran bir işe girecektir. … devamı »

Katliam Filmi Oyuncu Kadrosu : Tamamı için »

Coco Martin   Peping
John Regala   Sarge
Maria Isabel Lopez   Madonna / Gina
1 New York Çeteleri; Filmin orijinal adı: Gangs of New York

New York Çeteleri

2002 İtalya İngiltere Hollanda Almanya ABD AksiyonDramTarihi

Filmin konusu: 1800'lü yılların ortalarında Amerika'nın Manhattan şehrinin kenar mahallerindeki iki çete arasında şiddetli bir savaş vardır. Bir yanda Amerika'nın yerlilerinden oluşan bir grup, diğer tarafta ise bu bölgeye sonradan göç etmiş olan İrlandalı katoliklerin oluşturduğu topluluk... Yerliler 'Bill the Butcher'(Daniel Day-Lewis) isimli acımasız bir lider tarafından yönetilmekte, İrlandalı göçmenlerin başında ise 'Dead Rabbits' isimli bir lider bulunmaktadır. Aralarında başlayan kanlı savaş sırasında İrlanda çetesinin lideri öldürülür ve oğlu Amsterdam Vallon da (Leonardo DiCaprio) babasının ölümüne bizzat tanık olur. Amsterdam, hem babasının katilinden intikam almak hem de şehrin hakimiyetini ele geçirmek için harekete geçecektir. … devamı »

New York Çeteleri Filmi Oyuncu Kadrosu : Tamamı için »

Leonardo DiCaprio; Los Angeles, Kaliforniya, ABD doğumlu Leonardo Wilhelm DiCaprio olarak da bilinen Amerikalı oyuncu, yapımcı, idari yapımcı
Leonardo DiCaprio   Amsterdam Vallon
Daniel Day-Lewis; Londra,İngiltere doğumlu Daniel Michael Blake Day-Lewis olarak da bilinen İngiliz  oyuncu
Daniel Day-Lewis   Bill 'The Butcher' Poole
Cameron Diaz; San Diego, Kaliforniya, ABD doğumlu Cameron Michelle Diaz olarak da bilinen Amerikalı tema müziği sanatçısı oyuncu, seslendirme sanatçısı
Cameron Diaz   Jenny Everdeane