En İyi Dram Filmleri

1435 Rabiye, 2022, Film Posteri

Rabiye

2022 Fransa Almanya Dram

Filmin konusu: Rabiye Kurnaz (Meltem Kaptan), Bremen'deki teraslı evinde mütevazı bir ev hanımı olarak hayat sürmektedir. Oğlu Murat'ın (Abdullah Emre Öztürk) Guantanamo'ya gitmesiyle hayatı aniden işler değişir. Murat'ın Guantanamo hapishanesinden serbest bırakılması için verdiği mücadeleyi Rabiye Kurnaz; evinden, uluslararası siyasete ve Washington'daki Yargıtay'a kadar götürecektir. … devamı »

Rabiye Filmi Oyuncu Kadrosu : Tamamı için »

Meltem Kaptan; Türk oyuncu
Meltem Kaptan   Rabiye Kurnaz
Alexander Scheer   Bernhard Docke
Charly Hübner; Carsten Johannes Marcus olarak da bilinen Alman oyuncu
Charly Hübner   Marc Stocker
1434 Bıçağın İki Yüzü, 2022, Film Posteri

Bıçağın İki Yüzü

2022 Fransa DramRomantik

Filmin konusu: Film, uzun süredir birlikte olduğu partneri ve en yakın arkadaşı olan eski sevgilisi arasında kalan bir kadın hakkında bir aşk üçgeni hikayesidir. Filmde Juliette Binoche, Vincent Lindon, Grégoire Colin ve Hana Magimel rol almıştır. … devamı »

YönetmenClaire Denis

Bıçağın İki Yüzü Filmi Oyuncu Kadrosu : Tamamı için »

Grégoire Colin; Fransız oyuncu
Grégoire Colin   François
1433 Tammy Faye'in Gözleri, 2021, Film Posteri

Tammy Faye’in Gözleri

2021 ABD DramRomantik

Filmin konusu: Film, televizyoncu Tammy Faye Bakker'ın (Jessica Chastain) olağanüstü yükselişine, düşüşüne ve kurtuluşuna samimi bir bakış atıyor. 1970'lerde ve 80'lerde, Tammy Faye ve kocası Jim Bakker, mütevazi başlangıçlardan dünyanın en büyük dini yayın ağını ve tema parkını oluşturarak zirveye çıkmışlardır. Sevgi, kabul ve refah mesajları ile saygı duyulan kişilikler olmuşlardır. Tammy Faye silinmez kirpikleri, kendine has şarkı söylemesi ve her kesimden insanı kucaklama hevesi ile harikalar yaratıyordu. Ancak mali usulsüzlükleri, entrikacı rakipleri ve skandalları, özenle inşa ettikleri imparatorluklarını devirmesi çok uzun sürmeyecekti. … devamı »

Tammy Faye’in Gözleri Filmi Oyuncu Kadrosu : Tamamı için »

Jessica Chastain; Sacramento, Kaliforniya, ABD doğumlu Jessica Michelle Chastain olarak da bilinen Amerikalı oyuncu, yapımcı, senarist
Jessica Chastain   Tammy Faye Bakker
Chandler Head; oyuncu
Chandler Head   Genç Tammy Faye
Andrew Garfield; Los Angeles, Kaliforniya, ABD doğumlu Andrew Russell Garfield olarak da bilinen Amerikalı oyuncu, yapımcı
Andrew Garfield   Jim Bakker
1432 Kral Richard: Yükselen Şampiyonlar, 2021, Film Posteri

Kral Richard: Yükselen Şampiyonlar

2021 ABD BiyografikDramSpor

Filmin konusu: Kral Richard: Yükselen Şampiyonlar filminde tenis kortlarının yıldızı haline gelen Venus ve Serena Williams'ın babaları Richard Williams'ın, profesyonel hayatı ve kızları ile olan ilişkisi anlatılmaktadır. Richard Williams (Will Smith), kızları Venus (Saniyya Sidney) ve Serena'nın (Demi Singleton) adını tarihe yazdırmak için elinden geleni yapan bir babadır. Richard'ın 78 sayfalık yoğun planı çerçevesinde Serena ve Venus, Kaliforniya'nın ihmal edilmiş, bakımsız tenis kortu Compton'da her türlü zorluğa karşı, yağmur çamur demeden antrenman yaparlar. Kızları için elinden geleni ardına koymayan babalarının sarsılmaz kararlılığı ve annelerinin dengeli bakış açısı sayesinde Serena ile Venus, tüm ön yargılara karşı meydan okumaktadır. … devamı »

Kral Richard: Yükselen Şampiyonlar Filmi Oyuncu Kadrosu : Tamamı için »

Will Smith; Philadelphia, Pensilvanya, ABD doğumlu Willard Christopher Smith Jr. olarak da bilinen Amerikalıtema müziği bestecisi, oyuncu, yapımcı
Will Smith (I)   Richard Williams
Aunjanue Ellis; Aunjanue L. Ellis olarak da bilinen Amerikalı oyuncu
Aunjanue Ellis   Oracene "Brandy" Price
Saniyya Sidney; Amerikalı oyuncu
Saniyya Sidney   Venus Williams
1431 Köpeğin Pençesi, 2021, Film Posteri

Köpeğin Pençesi

2021 Yunanistan Yeni Zelanda İngiltere Avustralya ABD DramWestern

Filmin konusu: Her ikisi de farklı karaktere sahip olan Phil (Benedict Cumberbatch) ve George (Jesse Plemons) adındaki iki kardeş, Montana vadisindeki en büyük çiftliğin sahibidir. Zeki ve başarılı bir adam olan Phil, zayıflık konusunda çok hassastır. Kendisini işine adayan, sessiz bir adam olan George ise sevgi dolu bir gönüle sahiptir. İki kardeş yıllarca aynı çatı altında bir hayat sürdürmektedir. Ancak onların hayatı, George’un genç dul bir kadınla olan beklenmedik evliliği ile alt üst olacaktır. Phil ise çiftliklerine yerleşen bu kadının varlığından oldukça rahatsız olmuştur. Bu duruma bir son vermek isteyen Phil, kardeşinin eşini ortadan kaldırmak için amansız bir plan yapacaktır. … devamı »

YönetmenJane Campion

Köpeğin Pençesi Filmi Oyuncu Kadrosu : Tamamı için »

Benedict Cumberbatch; Hammersmith,Londra,İngiltere doğumlu Benedict Timothy Carlton Cumberbatch olarak da bilinen İngiliz  oyuncu, idari yapımcı, yapımcı, seslendirme sanatçısı
Benedict Cumberbatch   Phil Burbank
Kirsten Dunst; Point Pleasant, New Jersey, ABD doğumlu Kirsten Caroline Dunst olarak da bilinen Amerikalı model oyuncu, idari yapımcı
Kirsten Dunst   Rose Gordon
Jesse Plemons; Jesse Lon Plemons olarak da bilinen Amerikalı oyuncu
Jesse Plemons   George Burbank
1430 Paralel Anneler, 2021, Film Posteri

Paralel Anneler

2021 İspanya Dram

Filmin konusu: İki kadın, Janis (Penélope Cruz) ve Ana (Milena Smit), doğum yapacakları bir hastane odasında karşılaşırlar. İkisi de evli değildir ve tesadüfen hamile kalmıştır. Janis, orta yaşlı olduğundan bu durumdan pişman değildir ve çok mutludur. Bir ergen olan Ana ise korkmuş, pişman olmuş ve travma geçirmektedir. Janis, hastane koridorlarında uyurgezerler gibi hareket ederken onu cesaretlendirmeye çalışır. Bu saatlerde paylaştıkları birkaç kelime; ikisi arasında tesadüfen gelişen, karmaşıklaşan ve hayatlarını belirleyici bir şekilde değiştiren çok yakın bir bağ oluşturacaktır. … devamı »

Paralel Anneler Filmi Oyuncu Kadrosu : Tamamı için »

Penélope Cruz; Alcobendas, Madrid, İspanya doğumlu Penélope Cruz Sánchez olarak da bilinen İspanyol dansçı, oyuncu, ortak yapımcı, yapımcı
Penélope Cruz   Janis Martínez Moreno
Milena Smit; İspanyol, oyuncu
Milena Smit   Ana Manso Ferreras
Israel Elejalde   Arturo
1429 Nitram, 2021, Film Posteri

Nitram

2021 Avustralya BiyografikDramGerilim

Filmin konusu: Nitram filmi, Avustralya tarihinin en kanlı olaylarından Port Arthur Katliamı’nın öncesini, “böyle bir şeyi kim yapar?” sorusundan yola çıkarak silahsızlanma mesajını iletmek için katliamı yapan kişinin bakış açısından süreci aktarıyor. Jones’un canlandırdığı “Nitram”, annesi ve babası dışında toplumdan kopuk, uyumsuz, yalnız ve küskün bir yaşam sürdürürken içine kapalı, çok zengin bir kadınla arkadaş olur. Ancak bu tuhaf yakınlığın acı sonu, Nitram’ı ve etrafındakileri felaketlere sürükleyen sürecin başlangıcı olacaktır. … devamı »

YönetmenJustin Kurzel

Nitram Filmi Oyuncu Kadrosu : Tamamı için »

Judy Davis; Perth, Batı Avustralya, Avustralya doğumlu Avustralyalı oyuncu
Judy Davis   Nitram'ın annesi
Essie Davis; Avustralyalı oyuncu
Essie Davis   Helen
1428 Dünyanın En Kötü İnsanı, 2021, Film Posteri

Dünyanın En Kötü İnsanı

2021 Norveç İsveç Fransa Danimarka DramKomediRomantik

Filmin konusu: Dünyanın En Kötü İnsanı filminde, Julie (Renate Reinsve) adında genç bir kadının hayatı anlatılmaktadır. Yakında 30 yaşında olacak olan Julie'nin aşk hayatı çok da iyi değildir. 45 yaşındaki çizgi roman yazarı Aksel (Anders Danielsen Lie) ile birlikte yaşayan Julie, kendi hayatından çok onun hayatını yaşadığını hisseder. Ailesinin beklentileri ve Aksel'in çocuk arzusunun yükünü taşıyamayan Julie, sürekli değişen hayallerinin peşinden koşmayı sürdürecektir. Julie'nin hayatı, genç ve yakışıklı Eivind (Herbert Nordrum) ile tanışmasıyla bambaşka bir hal alacaktır. … devamı »

YönetmenJoachim Trier

Dünyanın En Kötü İnsanı Filmi Oyuncu Kadrosu : Tamamı için »

Renate Reinsve; Norveçli, oyuncu
Renate Reinsve   Julie
Herbert Nordrum; Norveç doğumlu Norveçli  oyuncu
Herbert Nordrum   Eivind
1427 Annette, 2021, Film Posteri

Annette

2021 Meksika Japonya İsviçre Fransa Belçika Almanya ABD DramMüzikalRomantik

Filmin konusu: Annette filmi, dünyaca ünlü bir soprano ve onun stand-up komedyeni olan eşinin hikayesini anlatmaktadır. Henry McHenry, sert bir mizah anlayışına sahip bir stand-up komedyeni, Ann (Ann Defrasnoux) ise dünyaca ünlü bir sopranodur. Tutku dolu olan çiftin hayatı, çocukları Annette'in (Devyn McDowell) doğumuyla bir anda alt üst olacaktır. Annette, kimsenin hayal edemeyeceği bir kadere sahiptir. Bu kader, Henry ve Ann'in hayatlarının tamamen değişmesine neden olacaktır. … devamı »

YönetmenLeos Carax

Annette Filmi Oyuncu Kadrosu : Tamamı için »

Adam Driver; San Diego, Kaliforniya, ABD doğumlu Adam Douglas Driver olarak da bilinen Amerikalı oyuncu
Adam Driver   Henry McHenry
Marion Cotillard; Paris, Fransa doğumlu Simone olarak da bilinen Fransız oyuncu
Marion Cotillard   Ann Defrasnoux
Simon Helberg; Simon Maxwell Helberg olarak da bilinen Amerikalı oyuncu, senarist, yapımcı
Simon Helberg   Refakatçi
1426 Natural Light, 2021, Film Posteri

Natural Light

2021 Macaristan Letonya Fransa Almanya DramSavaşTarihi

Filmin konusu: 2 Dünya Savaşı sırasında işgal altındaki Sovyetler Birliği... István Semetka (Ferenc Szabó), partizan grupları için özel bir birimde keşif görevi yapan basit bir Macar çiftçidir. Uzak bir köye giderken bölüğü düşman ateşi altına alınır. Komutan öldürülür. Kontrol edemediği bir kaosa sürüklenen Semetka, korkularını yenmek ve birliğin komutasını almak zorundadır. … devamı »

YönetmenDénes Nagy

Natural Light Filmi Oyuncu Kadrosu : Tamamı için »

Ferenc Szabó (XVI)   István Semetka
Tamás Garbacz   Szrnka
László Bajkó   Koleszár
1425 Birleşik Devletler, Billie Holiday'e Karşı, 2021, Film Posteri

Birleşik Devletler, Billie Holiday’e Karşı

2021 ABD DramMüzik

Filmin konusu: Kariyeri boyunca, Federal Narkotik Departmanı tarafından, çalkantılı bir ilişkisi olduğu siyah Federal Ajan Jimmy Fletcher liderliğindeki gizli bir operasyonla hedef alınırken Holiday'i takip eder. … devamı »

YönetmenLee Daniels

Birleşik Devletler, Billie Holiday’e Karşı Filmi Oyuncu Kadrosu : Tamamı için »

Andra Day; Amerikalı, oyuncu, şarkıcı
Andra Day   Billie Holiday
Trevante Rhodes; Trevante Nemour Rhodes olarak da bilinen Amerikalı oyuncu
Trevante Rhodes   Jimmy Fletcher
Garrett Hedlund; Roseau, Minnesota, ABD doğumlu Garrett John Hedlund olarak da bilinen Amerikalı oyuncu
Garrett Hedlund   Harry J. Anslinger
1424 Titane filmi, 2021 yapımı, film posteri

Titane

2021 Fransa Belçika DramFantastikGerilim

Filmin konusu: Karanlık fantezi türündeki Julia Ducournau imzalı Titane filmi, 2021 Cannes Film Festivali'nde Altın Palmiye ödülüne layık görüldü. Böylece Cannes tarihinde bir kadın yönetmen ilk kez tek başına bu ödülü almış oldu. BBC, filmi 2021 yılının en şok edici filmi olarak nitelendirdi. … devamı »

Titane Filmi Oyuncu Kadrosu : Tamamı için »

Vincent Lindon; Fransız oyuncu, idari yapımcı, yardımcı yapımcı
Vincent Lindon   Vincent
Agathe Rousselle
Agathe Rousselle   Alexia
Garance Marillier; Fransız oyuncu
Garance Marillier   Justine

Titane Filminin Kazandığı Ödül(ler)

1423 Kürtaj (Happening / L'événement), 2021 Film Posteri

Kürtaj

2020 Fransa Dram

Filmin konusu: Film, 1960'larda Fransa'da hala yasa dışı olan kürtajla ilgili deneyimini konu edinmiştir. Aynız zamanda bu yapım, Annie Ernaux'nun kendi adını taşıyan romanının bir uyarlamasıdır. … devamı »

YönetmenAudrey Diwan

Kürtaj Filmi Oyuncu Kadrosu : Tamamı için »

Luàna Bajrami; Fransız oyuncu, senarist, yönetmen
Luàna Bajrami   Hélène

Kürtaj Filminin Kazandığı Ödül(ler)

1422 Ma Rainey: Blues’un Annesi, 2020, Film Posteri

Ma Rainey: Blues’un Annesi

2020 ABD BiyografikDramMüzikMüzikal

Filmin konusu: Blues müziğinin annesi olarak bilinen Ma Rainey (Viola Davis), yeni bir albüm hazırlığındadır. Rainey, albüm hazırlığı için Şikago’daki bir kayıt stüdyosunda grubuyla bir araya gelir. Bu sırada menajeri ve yapımcısıyla müziğinin kontrolü konusunda bir irade savaşına girer. Buluşma süresince Ma Rainey ve grup arasında konuşulanlar, gerilimin gittikçe yükselmesine neden olacaktır. … devamı »

Ma Rainey: Blues’un Annesi Filmi Oyuncu Kadrosu : Tamamı için »

Viola Davis; Amerikalı oyuncu, idari yapımcı, yapımcı
Viola Davis   Ma Rainey
Maxayn Lewis   Ma'nın şarkı söyleyen sesi
Chadwick Boseman; Chadwick Aaron Boseman olarak da bilinen Amerikalı, oyuncu, yapımcı
Chadwick Boseman   Levee Green
1421 Aşktan Sonra, 2020, Film Posteri

Aşktan Sonra

2020 İngiltere Fransa Dram

Filmin konusu: Dover liman kasabasında geçen filmde Mary Hussain, kocasının beklenmedik ölümünün ardından aniden kendini dul bir kadın olarak bulur. Cenazeden bir gün sonra, Manş Denizi'nin sadece 30 km ötesinde Calais'te bir sırrı olduğunu keşfedecektir. … devamı »

YönetmenAleem Khan

Aşktan Sonra Filmi Oyuncu Kadrosu : Tamamı için »

Joanna Scanlan; West Kirby,Cheshire,İngiltere doğumlu İngiliz  oyuncu, idari yapımcı, yaratıcı
Joanna Scanlan   Mary Hussain
Nathalie Richard; Fransız oyuncu
Nathalie Richard   Genevieve
Talid Ariss   Solomon
1420 Padrenostro, 2020, Film Posteri

Padrenostro

2020 İtalya Dram

Filmin konusu: İki genç erkek, Valerio (Mattia Garaci) ve Christian (Francesco Gheghi), yaz boyunca güçlü bir dostluk kurmuşlardır. Valerio, babasına yönelik bir suikast girişimine tanık olur. … devamı »

YönetmenClaudio Noce

Padrenostro Filmi Oyuncu Kadrosu : Tamamı için »

Pierfrancesco Favino; Roma, İtalya doğumlu İtalyan oyuncu, yapımcı
Pierfrancesco Favino   Alfonso Le Rose, Valerio'nun babası
Barbara Ronchi; İtalyan oyuncu
Barbara Ronchi   Gina Le Rose, Valerio'nun annesi
Mattia Garaci; İtalyan, oyuncu
Mattia Garaci   Valerio Le Rose
1419 Pieces of a Woman, 2020, Film Posteri

Pieces of a Woman

2020 Kanada ABD Dram

Filmin konusu: Evde doğum yaparken bebeğini kaybeden kadın yaşadığı acı ile sarsılır. Bebeğinin yasını tutan kadın, bir yandan yaşadığı acıyla boğuşurken bir yandan da kocası ve annesi ile ilgili yaşadığı sorunların üstesinden gelmeye çalışmaktadır. Kata Wéber'in senaryosunu yazdığı, Martin Scorsese'nin yapımcılığını üstlendiği filmin yönetmeni Kornél Mundruczó'dur … devamı »

Pieces of a Woman Filmi Oyuncu Kadrosu : Tamamı için »

Vanessa Kirby; Wimbledon,Londra,İngiltere doğumlu Vanessa Jane Kirby olarak da bilinen İngiliz  oyuncu
Vanessa Kirby   Martha Weiss
Shia LaBeouf; Los Angeles, Kaliforniya, ABD doğumlu Shia Saide LaBeouf olarak da bilinen Amerikalı oyuncu, idari yapımcı, senarist
Shia LaBeouf   Sean Carson
Ellen Burstyn; Edna Rae Gilhooley olarak da bilinen Amerikalı, oyuncu
Ellen Burstyn   Elizabeth Weiss
1418 Casusun Karısı, 2020, Film Posteri

Casusun Karısı

2020 Japonya DramRomantik

Filmin konusu: Yıl 1940, Kobe, 2. Dünya Savaşı'nın patlak vermesinin hemen öncesinde... Yerel tüccar ve amatör film yapımcısı Yusaku (Issey Takahashi, - Kill Bill -), işlerin rahatsız edici bir yöne doğru gittiğini hissetmektedir. Mançurya'ya yaptığı bir gezinin ardından orada tanık olduğu ve gizlice filme aldığı şeyleri gün ışığına çıkarmaya karar verecektir. Bu arada, karısı Satoko (Yû Aoi), şimdi bir askeri polis olan çocukluk arkadaşı tarafından ziyaret edilir. Onu Yusaku'nun kışkırtıcı yöntemleri hakkında uyarır ve kocasının seyahatinden geri getirdiği bir kadının öldüğünü ortaya çıkarır. Satoko, Yusaku ile yüzleşir. Ancak onun gerçek niyetini öğrendiğinde, kocasına kurdukları hayat ile ev dedikleri ülkeye olan sadakati arasında kalacaktır. … devamı »

Casusun Karısı Filmi Oyuncu Kadrosu : Tamamı için »

Yû Aoi; Yû Natsui olarak da bilinen Japon oyuncu
Yû Aoi   Satoko Fukuhara
Issey Takahashi; Japon, oyuncu, şarkıcı
Issey Takahashi   Yūsaku Fukuhara
Masahiro Higashide; Saitama, Japonya doğumlu Japon oyuncu
Masahiro Higashide   Taiji Tsumori
1417 Geçmişi Sil, 2020, Film Posteri

Geçmişi Sil

2020 Fransa Belçika DramKomedi

Filmin konusu: Üç sosyal medya kurbanı teknoloji devlerine savaş ilan ederler. … devamı »

Geçmişi Sil Filmi Oyuncu Kadrosu : Tamamı için »

Blanche Gardin; Fransız oyuncu
Blanche Gardin   Marie
Denis Podalydès; Fransız oyuncu, senarist, yönetmen
Denis Podalydès   Bertrand
Corinne Masiero; Douai, Nord, Fransa doğumlu Fransız oyuncu
Corinne Masiero   Christine
1416 Nomadland filmi, 2020 yapımı, film posteri

Nomadland

2020 ABD Dram

Filmin konusu: Filmin başrol oyuncusu Frances McDormand, kocası öldükten sonra memleketi Nevada'dan ayrılan ve "evsiz" kalıp, ABD'yi dolaşan bir kadın olarak rol alıyor. 93. Akademi ödüllerine damga vuran "Nomadland" filmi; En İyi Film, En İyi Yönetmen ve En İyi Kadın Oyuncu ödüllerine layık görüldü. … devamı »

YönetmenChloé Zhao
1415 Baba, 2020, Film Posteri

Baba

2020 Fransa Dram

Filmin konusu: Baba filmi, yaşlılığı ile başa çıkmaya çalışan bir adamın hikayesini anlatmaktadır. 80 yaşında huysuz bir adam olan ve yaşlılığın etkilerini gün geçtikçe daha çok hisseden Anthony, bu süreçte yanında olmaya çalışan kızının tüm yardımlarını geri çevirmektedir. Ancak zamanla Anthony’nin gerçeklik algısının sarsılmaya başlaması ve kızının da günlük olarak onu ziyaret edememesi üzerine bir yardımcı bulmak zorunlu hale gelecektir. Hafıza sorunları gittikçe artan Anthony, sevdiklerinden, kendi zihninden hatta gerçekliğinden şüphe duymaya başlayacaktır. … devamı »

Baba Filmi Oyuncu Kadrosu : Tamamı için »

Anthony Hopkins; Margam,Neath Port Talbot,Galler doğumlu Philip Anthony Hopkins,Sir Anthony Hopkins olarak da bilinen Galli  oyuncu, idari yapımcı, uygulayıcı yapımcı
Anthony Hopkins   Anthony
Olivia Colman; Norwich,Norfolk,İngiltere doğumlu Sarah Caroline Olivia Colman olarak da bilinen İngiliz  oyuncu
Olivia Colman   Anne
Rufus Sewell; Twickenham,Londra,İngiltere doğumlu İngiliz  oyuncu
Rufus Sewell   Paul
1414 Küçük Joe; Filmin orijinal adı: Little Joe

Küçük Joe

2019 İngiltere Avusturya Almanya Bilim KurguDram

Filmin konusu: Bekar bir anne olan Alice (Emily Beecham), yeni bitki türleri geliştiren bir şirketin kıdemli bir çalışanıdır. Genç kadın, uzun zamandır yeni bir bitki üzerinde geliştirmeler yapmaktadır. Alice’in ürettiği kırmızı bitki, sadece güzelliği ile değil aynı zamanda tedavi edici değeri ile de dikkat çekmektedir. Bu alımlı bitki, ideal sıcaklıkta tutulur, düzgün beslenir ve onunla düzenli olarak konuşulursa sahibini mutlu etmektedir. Alice, her ne kadar şirket politikasına uymasa da, bu bitkiyi oğlu Joe'ya ev hediyesi olarak vermeye karar verir. Bitkiye "Little Joe" adını veren anne oğul, bitkilerin büyüdükçe verdikleri isim kadar zararsız olmadığına dair şüphe duymaya başlayacaklardır. Bitkileri gözlem altında tutan Alice, bitkilerin tohumları saçıldıkça, insanlar üzerinde farklı etkiler yarattığını düşünür. Yaşananların gerçek mi yoksa birer hayal ürünü mü olduğunu ayırt edemeyen Alice, kendisini tuhaf bir oyunun içerisinde bulur. … devamı »

Küçük Joe Filmi Oyuncu Kadrosu : Tamamı için »

Emily Beecham; Manchester,İngiltere doğumlu İngiliz  oyuncu
Emily Beecham   Alice
Ben Whishaw; Clifton,Bedfordshire,İngiltere doğumlu Ben Wishaw olarak da bilinen İngiliz  oyuncu
Ben Whishaw   Chris
Kerry Fox; Lower Hutt, Wellington, Yeni Zelanda doğumlu Yeni Zelandalı oyuncu
Kerry Fox   Bella
1413 Martin Eden

Martin Eden

2019 İtalya Fransa Dram

Filmin konusu: İşçi sınıfından olan Martin Eden, denizcilik yaparak hayatını kazanmaktadır. Günlerden bir gün, San Francisco’da yaşayan üst sınıftan bir genç olan Arthur Morse’nin hayatını kurtaran Martin, teşekkür edilmek üzere Arthur’un evine davet edilir. Burada Arturo'nun güzel kız kardeşi Elena ile tanışan Martin, genç kadını görür görmez aşık olmuştur. Martin’in Elena’ya duyduğu aşk, ulaşmak istediği sosyal statünün de sembolü haline gelecektir. Martin, statüsünün yarattığı engellere karşı koymaya çalışırken yazar olma hayalini de gerçekleştirmek için çabalamaya devam edecektir. … devamı »

Martin Eden Filmi Oyuncu Kadrosu : Tamamı için »

Luca Marinelli; İtalyan, oyuncu
Luca Marinelli   Martin Eden
Jessica Cressy   Elena Orsini
Carlo Cecchi   Russ Brissenden
1412 Gloria Mundi

Gloria Mundi

2019 Fransa Dram

Filmin konusu: Gloria Mundi filmi, bir bebeğin doğması ile yeniden bir araya gelen bir ailenin yaşamına odaklanıyor. Marsilya’da yaşayan bir aile, yeni doğan bebekleri Gloria için bir bir araya gelirler. Çekirdek aile bebeklerinin aralarına katılmasından dolayı mutlu olsalar da bir yandan da yaşadıkları geçim sıkıntısının üstesinden gelmeye çalışmaktadır. Bu esnada senelerce önce hapse giren büyükbabanın aileye katılması ise beklenmedik olayların yaşanmasına sebep olacaktır. … devamı »

Gloria Mundi Filmi Oyuncu Kadrosu : Tamamı için »

Ariane Ascaride; Fransız oyuncu, yönetmen
Ariane Ascaride   Sylvie
Gérard Meylan; Fransız oyuncu
Gérard Meylan   Daniel
1411 Elveda Oğlum; Filmin orijinal adı: Di jiu tian chang

Elveda Oğlum

2019 Çin Dram

Filmin konusu: Elveda Oğlum filmi, Çin’de 1980’lerde yaşayan iki ailenin hayatını anlatmakatdır Film, 1980'lerin ekonomik reformlarından başlayarak 40 yıllık bir süreyi içermektedir. İki evli çift bu süreç içerisinde Çin’de yaşanan sosyal ve ekonomik değişikliklere uyum sağlamaya çalışmaktadır. … devamı »

Elveda Oğlum Filmi Oyuncu Kadrosu : Tamamı için »

Jing-chun Wang; Çinli oyuncu, idari yapımcı
Jing-chun Wang   Liu Yaojun
Yong Mei; Çinli oyuncu
Yong Mei   Wang Liyun
Qi Xi; Çinli oyuncu
Qi Xi   Shen Moli
1410 Judy

Judy

2019 İngiltere BiyografikDramRomantik

Filmin konusu: Judy filmi, ünlü oyuncu ve şarkıcı olan Judy Garland'ın hayatına odaklanıyor. 1968 kışında, Judy Garland'ın (Renée Zellweger) "Oz Büyücüsü"ndeki ikonik Dorothy rolünü oynamasının üzerinden 30 yıl geçmiştir. 'Talk of the Town' performansları için çalkantılı bir dönemini yaşyan Londra'ya gelen Garland, arkadaşlarıyla ve hayranlarıyla yeniden bir araya gelmenin sevincini yaşarken, bir yandan da gece kulübünün yönetimiyle çatışmaktadır. İleride 5. kocası olacak Mickey Deans'in hayatına girişiyle birlikte, Garland için her şey daha parlak görünmeye başlar. Judy, uzun süredir iş dünyasında çalışdığı için çok yorgun ve hassas bir hale gelmiştir. Hollywood'a feda edilen çocukluğunun anıları ve çocuklarının yanına, eve dönme isteği Garland'ın zihnine gölge düşürmektedir. … devamı »

YönetmenRupert Goold

Judy Filmi Oyuncu Kadrosu : Tamamı için »

Renée Zellweger; Katy, Harris, Teksas, ABD doğumlu Renée Kathleen Zellweger olarak da bilinen Amerikalı tema müziği sanatçısı oyuncu, idari yapımcı
Renée Zellweger   Judy Garland
Jessie Buckley; Killarney,Kerry,İrlanda doğumlu İrlandalı  oyuncu
Jessie Buckley   Rosalyn Wilder
Finn Wittrock; Peter Wittrock Jr olarak da bilinen Amerikalı oyuncu
Finn Wittrock   Mickey Deans
1409 Ich war zuhause, aber...

Evdeydim, Ama

2019 Sırbistan Almanya Dram

Filmin konusu: "Evdeyim, Ama" filmi, bir hafta boyunca ortadan kaybolan 13 yaşındaki bir çocuğun hikayesine odaklanıyor. 13 yaşındaki bir öğrenci, arkasında iz bırakmadan aniden ortadan kaybolmuştur. Ailesi ve arkadaşları her yerde çocuğu arasalar da kimse ondan bir haber alamamıştır. Herkesin ümidini kaybettiği sırada, bir haftanın ardından çocuk hiçbir şey olmamış gibi eve geri dönmüştür. Kıyafetleri pislenmiş ve farkı bir karaktere bürünmüş bir halde geri dönen çocuk, herkesin kafasında soru işaretleri oluşturacaktır. Annesi ve öğretmenleri onun bu yok oluşunu, kısa bir süre öncesinde babasını kaybetmesinin yarattığı etkiye bağlayacaktır. Ancak bu durum sadece onların tahminidir. Peki genç delikanlının kaybolduğu bir hafta boyunca yaşadıkları nelerdir? Onun hayata bakışını, bu kadar değişmesine neden olan şey nedir? … devamı »

Evdeydim, Ama Filmi Oyuncu Kadrosu : Tamamı için »

Maren Eggert; Alman oyuncu
Maren Eggert   Astrid
Jakob Lassalle   Phillip
1408 Genç Ahmed; Filmin orijinal adı: Le Jeune Ahmed

Genç Ahmed

2019 Fransa Belçika Dram

Filmin konusu: Genç Ahmed filmi, öğretmenini öldürmeye karar veren bir gencin öyküsünü anlatmaktadır. Belçikalı bir genç olan Ahmed, kendisini büyük bir çıkmazın içinde hissetmektedir. 13 yaşındaki genç, dinlediği bir imamın düşünceleri ile yaşamın baştan çıkarıcı etkileri arasında sıkışıp kalmıştır. Hayata duyduğu bağlılık, birini öldürme arzusunun önüne geçebilecek midir? … devamı »

YönetmenLuc Dardenne

Genç Ahmed Filmi Oyuncu Kadrosu : Tamamı için »

Idir Ben Addi; Fransız oyuncu
Idir Ben Addi   Ahmed
Olivier Bonnaud; Fransız oyuncu
Olivier Bonnaud   Eğitimci
1407 Joker

Joker

2019 Kanada ABD Dram

Filmin konusu: Joker filmi, başarısız bir komedyen olan Arthur Fleck'in hayatını göz önüne seriyor. Yavaş yavaş psikolojik olarak tekinsiz yerlere eğilim gösteren Arthur, bir süre sonra kendisini Gotham Şehri’nde suç ve kaosun içinde bulacaktır. Zamanla asıl kimliğinden uzaklaşıp Joker karakterine bürünecektir. Film, 76. Venedik Uluslararası Film Festivali'nde Altın Aslan ödülünü kazanmıştır. … devamı »

YönetmenTodd Phillips

Joker Filmi Oyuncu Kadrosu : Tamamı için »

Joaquin Phoenix; Joaquín Rafael Bottom olarak da bilinen Amerikalı oyuncu, yapımcı, senarist, müzisyen
Joaquin Phoenix   Arthur Fleck / Joker
Robert De Niro; Greenwich Village, Manhattan, New York City, New York, ABD doğumlu Robert Anthony De Niro Jr. olarak da bilinen Amerikalı oyuncu, yapımcı, idari yapımcı
Robert De Niro   Murray Franklin
Zazie Beetz; Zazie Olivia Beetz olarak da bilinen Amerikalı oyuncu
Zazie Beetz   Sophie Dumond

Joker Filminin Kazandığı Ödül(ler)

1406 1917

1917

2019 İngiltere ABD DramSavaşTarihi

Filmin konusu: 1917 filmi, 1. Dünya Savaşı sırasında askerlerin yaşamını etkileyecek önemde bir mesajı ulaştırmakla görevlendirilen 2 askerin hikayesini bizlerle paylaşıyor. … devamı »

YönetmenSam Mendes

1917 Filmi Oyuncu Kadrosu : Tamamı için »

George MacKay; Hammersmith,Londra,İngiltere doğumlu İngiliz  oyuncu
George MacKay   Onbaşı Schofield
Dean-Charles Chapman; Romford,Londra,İngiltere doğumlu İngiliz  oyuncu
Dean-Charles Chapman   Onbaşı Blake
Mark Strong; Londra,İngiltere doğumlu Marco Giuseppe Salussolia olarak da bilinen İngiliz  oyuncu
Mark Strong   Yüzbaşı Smith