Padrenostro, 2020, Film Posteri
İki genç erkek, Valerio (Mattia Garaci) ve Christian (Francesco Gheghi), yaz boyunca güçlü bir dostluk kurmuşlardır. Valerio, babasına yönelik bir suikast girişimine tanık olur.
Martin Eden
İşçi sınıfından olan Martin Eden, denizcilik yaparak hayatını kazanmaktadır. Günlerden bir gün, San Francisco’da yaşayan üst sınıftan bir genç olan Arthur Morse’nin hayatını kurtaran Martin, teşekkür edilmek üzere Arthur’un evine davet edilir. Burada Arturo'nun güzel kız kardeşi Elena ile tanışan Martin, genç kadını görür görmez aşık olmuştur. Martin’in Elena’ya duyduğu aşk, ulaşmak istediği sosyal statünün de sembolü haline gelecektir. Martin, statüsünün yarattığı engellere karşı koymaya çalışırken yazar olma hayalini de gerçekleştirmek için çabalamaya devam edecektir.
Dogman
Nazik ve sevgi dolu bir insan olan Marcello (Marcello Fonte), köpek bakıcılığı yapmaktadır. Hayattaki tek amacı iyi bir baba olmak olan Marcello, eşinden boşandığı için kızı ile istediği kadar görüşememektedir. Ancak baba kız, bir araya geldikleri her anın tadını doyasıya çıkarmaya çalışır. Vaktinin çoğunu bakımını üstlendiği köpekler ile geçiren Marcello’nun hayatı, çocukluk arkadaşı Simoncino’nun (Edoardo Pesce) hapisten çıkıp, mahalleye geri dönmesi ile bambaşka bir hal alır. Eski bir boksör olan Simoncino'nin mahalleye geri dönmesi, herkesin huzurunun kaçmasına sebep olacaktır.
İmgeler ve Sözcükler; Filmin orijinal adı: Le Livre d'image
5 farklı hikayeden oluşan filmin yönetmen koltuğunda Oscar Onur Ödülü ve 71. Cannes Film Festivali Özel Altın Palmiye Ödülü sahibi Jean-Luc Godard oturuyor.
Per Amor Vostro
Anna (Valeria Golino), kendine güvenen ve cesur bir çocuktur. Şimdilerde ise iyi ve kötü arasında kalmış, belli bir tarafı seçemeyen Anna, 20 yıl önce ailesine gerçekte neler olduğunu görmezden gelen “üşengeç” bir kadına dönüşmüştür. 3 oğlu ve ailesinin sevgisi uğruna, hayatının yavaşça tükenmesine izin vermektedir. Ta ki sonunda, kendisinin değersiz olduğuna inanana kadar… Artık onun için renkler yoktur. Popüler ve tanınmış biri olmasına karşın hayat sadece griden ibarettir. Anna başkalarına yardım etme konusunda doğuştan bir yeteneğe sahip olmasına rağmen bunu kendisi için kullanamaz. Yılların güvensizliği sonrasında artık sabit bir iş bulup kendisini özgür hissettirecek fırsatı yakalar, kocasını terk etmeye karar verir. O günden itibaren, Napoli’deki denize nazır balkonundan dışarıya bakma gibi yıllarca keşfedilmemiş korkularının üstesinden gelmeye başlar. Çünkü biliyordur ki deniz onun ilham kaynağıdır. Deniz, onun gri bakışlarıyla kirlenmemiş tek şeydir.
Pasolini
Abel Ferrara'nın bu filmi, 1975 yılında hayatını kaybeden usta yönetmen Pier Paolo Pasolini'nin son günlerini ve ardında şüphe yaratan ölümünü sinema perdesine taşıyor. Yönetmen Abel Ferrara, bu çok yönlü sanat adamının son günlerini siyaset ve sinema tarihini harmanlayarak ele alıyor. Oyuncu kadrosunda Willem Dafoe'ye Maria de Medeiros, Riccardo Scamarcio ve Giada Colagrande gibi isimler eşlik ediyor.
Winx Club: Okyanusun Gizemi; Filmin orijinal adı: Winx Club: Il mistero degli abissi
Winx perilerini gene tehlikeli bir görev beklemektedir. Trix cadıları, İmparator'un tahtına göz koymuştur ve güçlerini bütün dünyaya kanıtlamak istemektedir.
Zafere Hücum; Filmin orijinal adı: Rush
Zafere Hücum, iki yarışçı arasındaki rekabeti konu ediyor. 1976 yılında gerçekleşen Alman Grand Prix yarışında Niki Lauda'nın kullandığı Ferrari ikinci round'un sonunda yaşadığı bir sorun nedeniyle yarış dışı kalır ve birincilik ezeli rakibi James Hunt'a gider. Bu kaza sonrasında Lauda yaralanır; aradan geçen altı haftanın ardından olağan hırsı ve öfkesiyle pistlere geri döner. İki yarışçı arasında italyan Grand Prix'i ile başlayan mücadele diğer yarışlarda katlanarak devam eder. Hedef dünya şampiyonluğudur.
Palermo'da Bir Sokak, 2013, Film Posteri
İtalya'da dar bir sokakta iki araba karşı karşıya gelir. Sürücülerden hiçbiri diğerinin geçmesine izin vermek için geri adım atmak istemediğinde, kısa sürede bu olaya tüm sakinler dahil olur.
Sacro GRA
Filmin yönetmen koltuğunda ödüllü belgeselci Gianfranco Rosi bulunuyor.
Rüzgar Yükseliyor; Filmin orijinal adı: Kaze Tachinu
Winx Club 3D: Sihirli Macera; Filmin orijinal adı: Winx Club 3D - Magic Adventure
Winx Club 3D: Sihirli Macera filmi Alfea Peri Okulu yeni dönem açılışyla başlıyor.
Our Life, 2010, Film Posteri
Claudio, Roma'nın banliyölerinde çalışıyor. Üçüncü çocuğuna hamile olan karısına aşıktır. Dramatik bir olay hayatını alt üst eder. Claudio bir adaletsizliğe karşı savaşır. Arkadaşlarından gelen sevgi ve destek, onun geçinmesine yardımcı olacaktır.
Başka Bir Yerde; Filmin orijinal adı: Somewhere
Bir Konuşabilse (Lost In Translation) filmi ile 2004 yılında En İyi Senaryo Oscarı'na uzanan Sofia Coppola'nın 4. filmi "Başka Bir Yerde", yine modern çağın yalnızlaştırdığı karakterleri sinema perdesine taşıyor. 2010 Venedik Film Festivali'nden Altın Aslan ödülü ile dönen film, Coppola'nın da çocukluk yıllarından yer yer izler taşıyor. Filmin başrollerini ise filminden tanıdığımız Stephen Dorff ve genç oyuncu Elle Fanning paylaşıyor.
Letters To Juliet; Filmin orijinal adı: Letters to Juliet
Aşk Mektupları filminin yönetmen koltuğunda Gary Winick oturuyor. Amanda Seyfried, Gael García Bernal, Vanessa Redgrave, Christopher Egan ile Franco Nero filmin oyuncu kadrosunda yer alıyor.
Görsel
Siyah Kuğu; Filmin orijinal adı: Black Swan
Genç bir kadın olan Nina (Natalie Portman), yetenekli bir balerindir. Eski bir balerin olan ve dans konusundaki hırsını kendisine aşılayan annesi ile New York’ta yaşayan Nina’nın yaşamı danstan ibarettir. Bale yönetmeni Thomas Leroy, sahneye koyduğu Kuğu Gölü Balesi’nin baş dansçısını yeni sezonda değiştirmeye karar vermiştir. Zarif, masum ve saf Beyaz Kuğu ile kötülüğün, şehvetin ve bilinmezliğin temsilcisi Siyah Kuğu'yu aynı anda canlandırabilecek bir balerin arayan yönetmenin ilk tercihi Nina olur. Ancak rolü almak için elinden geleni yapan Nina’nın karşısında güçlü bir rakibi vardır. Nina, Beyaz Kuğu rolü için harikalar yaratsa da genç kadının Siyah Kuğu performansı pek de başarılı değildir. Rakibi Lily ise Siyah Kuğu rolü için iyi bir performans sergilemektedir. Lily ve Nina arasındaki rekabet, çalışmalar boyunca ilginç bir dostluğa dönüşmüştür. Bu süreçte Nina, hayatının mahvolmasına neden olan karanlık tarafıyla yüzleşmeye başlayacaktır.
Aslı Gibidir; Filmin orijinal adı: Copie conforme
Toskana’da aşk sizce nasıl yaşanır? Film bu sorudan yola çıkarak aşk yuvası küçük oteller, kafelerde birbirinin gözüne bakan âşıkları odağına almıştır. Başroldeki adam, bir konferansa konuşmacı olarak katılan İngiliz bir yazar; kadın ise, Fransa’dan gelen bir sanat galerisi sahibi birisi. Film, işte bize herhangi bir zaman, herhangi bir yerde, herhangi birinin başına gelebilecek bir öyküyü anlatmaktadır.
Çifte Zaman, 2009, Film Posteri
Sonia (Kseniya Rappoport) ve eski polis Guido (Filippo Timi), bir hızlı flört olayının ardından fırtınalı bir aşk yaşamaya başlarlar. Guido'nun bir villada çalıştığı kırsal kesimde çift, ormanda pusuya düşürülür ve her ikisinin de hayatları keskin bir şekilde değişecektir. İkisi travmadan kurtulmaya çalışırken Sonia, Guido'nun bir şekilde saldırıya karıştığına inanarak iyi paranoyaklaşır. Guido, Sonia hakkındaki gerçeklik duygusunun çökmesine neden olan karanlık sırları araştırmaya başlar ve ortaya çıkarır.
Beyaz Bant; Filmin orijinal adı: Das Weiße Band - Eine deutsche Kindergeschichte
Beyaz Bant filmi anlatım tarzıyla izleyiciye eşlik eden öğretmeninin sözlerinde ifade ettiği gibi bu olaylar, 2. Dünya Savaşı Almanya'sının toplumsal temellerini gözler önüne sermektedir.
2012
2012 filmi, dünyanın sonunu getiren küresel bir felaketin ardından, kurtulanların kahraman gibi mücadelelerini anlatan destansı bir macera filmdir. Film, bir solukta izlenebilecek, izlerken düşündürecek sarsıcı sahneler de barındırmaktadır.
Soysuzlar Çetesi; Filmin orijinal adı: Inglourious Basterds
Soysuzlar Çetesi'nde, Alman kuşatması altındaki Fransa her zamankinden zor günler geçirmektedir. Savaştan hasar gören sivillerden sadece biri olan Shosanna, ailesinin canice öldürülmesine tanık olmuştur. Bir şekilde bu can pazarından kurtulmayı başaran kadın Paris'e gidip burada yeni bir kimlikle, sıfırdan hayata başlar. Öte yandan Avrupa'nın farklı bir ülkesinde kendi askerlerini Nazilere karşı örgütleyen yahudi Teğmen Raine amacına ulaşmak için çeşitli planlar kurmaktadır. Shosanna, Teğmen Raine ve Alman aktrisin yolları, Shosanna'nın işlettiği bir sinema salonunda kesişecektir.
Giovanna'nın Babası, 2008, Film Posteri
Babasının öğretmenlik yaptığı okulda okuyan 17 yaşındaki Giovanna (Alba Rohrwacher), diğer kızlara nazaran pek güzel olmayan ve içine kapanık bir kızdır. Babası Michele (Silvio Orlando), erkeklerin ona ilgi göstermemesinden dolayı kızının mutsuz olduğunu düşünerek ona okuldan bir erkek arkadaş ayarlar. Giovanna, bir kıskançlık nedeniyle en yakın kız arkadaşını öldürünce önce onu hapishaneye sonra da akıl hastanesine gönderirler. Bu zor günlerinde Giovanna ile hep babası Michele ilgilenir. Annesi Delia (Francesca Neri) ise kızıyla hiç ilgilenmez. Bu sırada 2. Dünya Savaşı çıkar ve aile için hayat daha da zorlaşır.
Dünyanın Merkezine Yolculuk
Dünyanın Merkezine Yolculuk film, macera sever bir bilim adamı olan amcası Profesör Trevor Anderson (Brendan Fraser) ile, İzlanda'ya giden Sean (Josh Hutcherson), burada onlara rehberlik eden Hannah'nın (Anita Briem), tesadüf eseri gizli güzellikler ve tehlikelerle dolu bambaşka bir dünya keşfetmelerini konu almıştır. Jules Verne’in kitabından perdeye uyarlanan film, dijital 3D tekniği kullanılarak, canlı oyuncular ile çekilmiş, animasyon olmayan ilk film olma özelliğini taşımaktadır.

182 adet sonuçtan 1–24 arasında olanlar gösteriliyor