Charlotte Gainsbourg: Oynadığı tüm filmler

7 I Think We're Alone Now

Sanırım Şimdi Yalnızız

2018 ABD Bilim Kurgu

Filmin konusu: Film, dünyada yaşanan bir kıyametten sağ çıkmayı başaran bir kadın ve adamın hikayesini anlatmaktadır. 16 kişilik kasabasında bir anda tek başına kalan Del için bu kıyamet aslında bir nimet olmuştur. Ancak kıyametten kurtulan sadece kendisi değildir. 2. bir kişinin ortaya çıkması Del'in huzuru kaçıracaktır. Yönetmenliğini Reed Morano'nun üstlendiği filmin senaryosunu Mike Makowsky kaleme almıştır.. Game of Thrones dizisinin Tyrion Lannister’ı Peter Dinklage ile Elle Fanning’in başrolü paylaştığı filmin oyuncu kadrosunda ayrıca Charlotte Gainsbourg ve Paul Giamatti yer almıştır. Görüntü yönetmenliğini de Reed Morano’nun yaptığı filmin müzikleri ise Adam Taylor’a aittir. … devamı »

 
Charlotte Gainsbourg, Sanırım Şimdi Yalnızız filminde "Violet" karakterini canlandırmıştır.
YönetmenReed Morano

Sanırım Şimdi Yalnızız Filmi Oyuncu Kadrosu : Tamamı için »

Elle Fanning; Conyers, Georgia, ABD doğumlu Mary Elle Fanning olarak da bilinen Amerikalı oyuncu, idari yapımcı, yapımcı
Elle Fanning   Grace
6 Kurtuluş Günü: Yeni Tehdit; Filmin orijinal adı: Independence Day: Resurgence

Kurtuluş Günü: Yeni Tehdit

2016 ABD AksiyonBilim Kurgu

Filmin konusu: :Kurtuluş Günü'nün üzerinden 20 yıl geçmiştir ve tüm dünya devletleri birlikte çok daha gelişmiş bir savunma sistemini hayata geçirmişlerdir. Hatta Ay'a da bir üs yapılmıştır. Ancak mağlup olmalarından hemen önce uzaya yardım çağrısı yapan yaratıkların çağrısı alınmıştır ve uzaylılar bu sefer çok daha güçlü bir şekilde yeniden dünyaya saldırmaya hazırlanmaktadırlar. Roland Emmerich'in 1996 yapımı Oscar Ödüllü Kurtuluş Günü filmi 20 yıl aranın ardından bir devam filmiyle yeniden perdeye geldi. İlk filmin başrol oyuncu Will Smith bu filmde yer almamıştır. Filmin oyuncu kadrosunda Liam Hemsworth, Charlotte Gainsbourg, Joey King gibi yeni isimler bulunurken, Vivica A. Fox ve Jeff Goldblum ilk filmdeki rolleri için geri dönüyor. … devamı »

 
Charlotte Gainsbourg, Kurtuluş Günü: Yeni Tehdit filminde "Dr. Catherine Marceaux" karakterini canlandırmıştır.

Kurtuluş Günü: Yeni Tehdit Filmi Oyuncu Kadrosu : Tamamı için »

Liam Hemsworth; Melbourne, Victoria, Avustralya doğumlu Avustralyalı oyuncu
Liam Hemsworth   Jake Morrison
Jeff Goldblum; Jeffrey Lynn Goldblum olarak da bilinen Amerikalı oyuncu
Jeff Goldblum   David Levinson
Bill Pullman; William Pullman olarak da bilinen Amerikalı oyuncu, yönetmen
Bill Pullman   Başkan Thomas J. Whitmore
5 Melankoli Film Posteri

Melankoli

2011 İsveç Fransa Danimarka Almanya Bilim KurguDram

Filmin konusu: Filmini 'Bu bir düğün, melankoli ve psikolojik bir felaket filmi' sözleriyle nitelendiren sıradışı yönetmen Lars Von Trier imzalı yapım olan Melankoli filminin başrollerini Kirsten Dunst ve yönetmenin bir önceki filmi Anti Christ (Deccal) filminde de beraber çalıştığı Charlotte Gainsbourg üstleniyor. Senaryosu da Lars von Trier'e ait olan film, Cannes'da yarattığı tartışmaya rağmen birçok eleştirmen ve film araştırmacısı tarafından başyapıt olarak görülmektedir. Kirsten Dunst filmdeki performansıyla En İyi Kadın Oyuncu ödülününde de sahibi olmuştur. … devamı »

 
Charlotte Gainsbourg, Melankoli filminde "Claire" karakterini canlandırmıştır.

Melankoli Filmi Oyuncu Kadrosu : Tamamı için »

Kirsten Dunst; Point Pleasant, New Jersey, ABD doğumlu Kirsten Caroline Dunst olarak da bilinen Amerikalı model oyuncu, idari yapımcı
Kirsten Dunst   Justine
4 Deccal; Filmin orijinal adı: Antichrist

Deccal

2009 Polonya İtalya İsveç Fransa Danimarka Almanya DramGerilim

Filmin konusu: Senaryosunu Trier’le beraber Anders Thomas Jensen’ın yazdığı film, çocuklarını kaybettikten sonra bir orman evinde bu olayı unutmaya çalışan bir çiftin yaşadıkları travmayı, epik bir görsel şölen eşliğinde sinemaseverlere aktarmayı başarıyor. Willem Dafoe'nun filmdeki performansıyla destan yazdığını söylemek abartılı olmayacaktır. Bilhassa Charlotte Gainsbourg'un hastalıklı kadın karakter rolündeki başarısı kusursuz ve filmin etkisini de en üst düzeye çıkarmayı başarmıştır. … devamı »

 
Charlotte Gainsbourg, Deccal filminde "O (She)" karakterini canlandırmıştır.

Deccal Filmi Oyuncu Kadrosu : Tamamı için »

Willem Dafoe; Appleton, Wisconsin, ABD doğumlu William Dafoe olarak da bilinen Amerikalı oyuncu, ortak yapımcı
Willem Dafoe   O (He)
3 Beni Orada Arama; Filmin orijinal adı: I'm Not There

Beni Orada Arama

2007 ABD BiyografikDramatik komediMüzik

Filmin konusu: Tam anlamıyla bir müzik ilahı olan Bob Dylan, kariyeri boyunca sayısız türde klasik üretmiş ardından da bir ömür boyu konuşulacak bir efsane haline gelmiştir. Bu başarısının yanısıra son derece de gizemli ve ketum olduğu da bilinen bir gerçektir. Sanatçının hayatının farklı dönemlerini ve dönüm noktalarını ele alan film, Dylan'ın hayatının saklı kalmış dönemlerine ışık tutuyor. … devamı »

 
Charlotte Gainsbourg, Beni Orada Arama filminde "Claire" karakterini canlandırmıştır.

Beni Orada Arama Filmi Oyuncu Kadrosu : Tamamı için »

Christian Bale; Haverfordwest,Pembrokeshire,Galler doğumlu Christian Charles Philip Bale olarak da bilinen İngiliz  oyuncu, idari yapımcı, yardımcı kurgucu
Christian Bale   Jack / Bakan John
2 21 Gram; Filmin orijinal adı: 21 Grams

21 Gram

2003 ABD Dram

Filmin konusu: Paul Rivers, eşini seven ve hayatta kalmak için kalp nakline bel bağlamış, ağır hasta olan matematik profesörüdür. Christina Peck, bir zamanlar uyuşturucuyu da çare arayışlarına dâhil ettiği mutsuzluğunu ardında bırakmış, iki kız çocuk annesi bir ev kadınıdır. Jack Jordan ise türlü kirli işlere bulaşmış, sonrasında eşi ve çocuklarına sahip çıkarak mutluluğu dini inanışta bulmuş, eski bir sabıkalı biridir. 21 Gram filmi, kahramanlarını ardı arkasına eklemlenen rastlantılarla ve sevgi, sadakat, cesaret, tutku ve suçluluk gibi duygularla yüzleştirirken, “şans” denen şeyin hayatları, telafisi mümkün olmayan biçimde nasıl değiştirebildiğini göstermeyi başarmaktadır. … devamı »

 
Charlotte Gainsbourg, 21 Gram filminde "Mary Rivers" karakterini canlandırmıştır.

21 Gram Filmi Oyuncu Kadrosu : Tamamı için »

Sean Penn; Santa Monica, Los Angeles, Kaliforniya, ABD doğumlu Amerikalı oyuncu, yönetmen, senarist
Sean Penn   Paul Rivers
Benicio Del Toro; Benicio Monserrate Rafael Del Toro Sanchez olarak da bilinen Amerikalı oyuncu, yapımcı, idari yapımcı
Benicio Del Toro   Jack Jordan
Naomi Watts; Shoreham,Kent,İngiltere doğumlu Naomi Ellen Watts olarak da bilinen İngiliz  oyuncu, idari yapımcı, yapımcı
Naomi Watts   Christina Peck
1 Beton Bahçe, 1993, Film Posteri

Beton Bahçe

1993 İngiltere Dram

Filmin konusu: Babalarının (Hanns Zischler) ölümünden kısa bir süre sonra, genç kardeşler Julie (Charlotte Gainsbourg) ve Jack (Andrew Robertson), son dileği ailenin bir arada kalmasını görmek olan hasta annelerini (Sinead Cusack) de kaybederler. Evin işleyişini sürdürmek için bir gelir kaynağına ihtiyaç duyan Julie ve Jack, annelerinin cesedini saklar, onun birikimleriyle geçinirler ve küçük kardeşlerine kendileri bakarlar. Ancak, Julie ve Jake arasındaki ilişki; yakında karanlık, cinsel bir çekime dönüşmeye başlar. … devamı »

 
Charlotte Gainsbourg, Beton Bahçe filminde "Julie" karakterini canlandırmıştır.

Beton Bahçe Filmi Oyuncu Kadrosu : Tamamı için »