Biyografi

Charlotte Gainsbourg: Hakkında

Charlotte Gainsbourg; Londra, İngiltere doğumlu Charlotte Lucy Gainsbourg olarak da bilinen Fransız şarkıcı, filmin diğer müzikleri oyuncu
Charlotte Gainsbourg  52 yaşında Yengeç burcu
Doğum tarihi - yeri21 Temmuz 1971 Londra, İngiltere
Uyruk / Görev: Londra, İngiltere doğumlu Charlotte Lucy Gainsbourg olarak da bilinen Fransız şarkıcı, filmin diğer müzikleri oyuncu
Görev aldığı bazı yapımlar arasında Melankoli2011 Kurtuluş Günü: Yeni Tehdit2016 Sanırım Şimdi Yalnızız2018 Beton Bahçe1993 Beni Orada Arama2007 gibi filmler bulunmaktadır.
Charlotte Gainsbourg 

İngiliz sinema oyuncusu Jane Birkin ile Fransız şarkıcı ve söz yazarı Serge Gainsbourg'un kızıdır. Müzik kariyerine 12 yaşında babasıyla birlikte Lemon Incest şarkısıyla başladıktan sonra 15 yaşında babasıyla birlikte bir albüm çıkarttı.

Aradan 20 yıl geçtikten sonra ticari başarı kazanan ve eleştirmenlerce değerli bulunan 5:55, IRM ve Stage Whisper adlarıyla üç albüm daha çıkardı.

Aralarında Lars von Trier tarafından yönetilen ve hem César Ödülü hem de En İyi Kadın Oyuncu Cannes Film Festivali Ödülü'nü kazandıran filmler de bulunan, çok sayıda filmde oynamıştır.