Melody Benistant: Dağıtım sorumlusu olarak görev aldığı tüm filmler

5 Non-Stop

Non-Stop

2014 Fransa ABD Gerilim

Filmin konusu: Yönetmen Jaume Collet-Serra ve aksiyon sinemasının yıldızlarından Liam Neeson'ın tekrar buluştuğu Non-Stop, havada geçen aksiyon dolu bir macera. Kimin suçlu kimin masum olduğunun film içinde belirsizliğe karıştığı Hitchcockian bir aksiyon olarak nitelenen filmde Neeson, Hava Kuvvetleri'nden emekli bir askeri canlandırıyor ve uçakta uçan 200 yolcunun hayatı şimdi onun ellerinde, her 20 dakikada bir uçaktaki birisini öldürmekle tehdit eden esrarengiz bir suçluyu yakalamaya çalışan hava polisi Bill Marks’ı canlandırıyor. … devamı »

Non-Stop Filmi Oyuncu Kadrosu : Tamamı için »

Liam Neeson; Ballymena,Kuzey İrlanda doğumlu William John Neeson olarak da bilinen Kuzey İrlandalı  oyuncu
Liam Neeson   Bill Marks
Julianne Moore; Fayetteville, Kuzey Karolina, ABD doğumlu Julie Anne Smith olarak da bilinen Amerikalı oyuncu, idari yapımcı, yapımcı
Julianne Moore   Jen Summers
Scoot McNairy; John McNairy olarak da bilinen Amerikalı oyuncu, yapımcı
Scoot McNairy   Tom Bowen
4 Mavi En Sıcak Renktir; Filmin orijinal adı: La Vie d'Adèle - Chapitres 1 et 2

Mavi En Sıcak Renktir

2013 Fransa DramRomantik

Filmin konusu: Abdellatif Kechiche tarafından yönetilen filmin başrollerini Léa Seydoux, Adèle Exarchopoulos ve Catherine Salée paylaşıyor. … devamı »

Mavi En Sıcak Renktir Filmi Oyuncu Kadrosu : Tamamı için »

Léa Seydoux; Passy, Paris, Fransa doğumlu Léa Hélène Seydoux-Fornier de Clausonne olarak da bilinen Fransız oyuncu
Léa Seydoux   Emma
3 Ölümüne Kaçış; Filmin orijinal adı: Essential Killing

Ölümüne Kaçış

2011 Polonya Norveç Macaristan İrlanda Fransa GerilimSavaş

Filmin konusu: Muhammed adındaki bir Taliban askeri, büyük bir takip sonucu Amerikan askerleri tarafından Afganistan'da yakalanarak Doğu Avrupa'ya gönderilir. Kendisini cezaevine götüren araç kaza yapınca, Muhammed (Vincent Gallo) kendisini birden evi olarak bildiği çölden çok uzakta, dizlerine kadar karlarla kaplı bir ormanda buluvermiştir. Muhammed'in bundan böyle tek bir düşüncesi vardır: o da kaçmak. Resmen var olmayan bir ordu tarafından acımasızca izlenen Muhammed, hayatta kalmak için öldürmekten başka çaresi kalmadığını anlayacaktır. … devamı »

Ölümüne Kaçış Filmi Oyuncu Kadrosu : Tamamı için »

Vincent Gallo; Buffalo, New York, ABD doğumlu Vinnie Gallo olarak da bilinen Amerikalı oyuncu, senarist, yönetmen
Vincent Gallo   Muhammed
Emmanuelle Seigner; Emmanuelle Seigner. olarak da bilinen Fransız oyuncu
Emmanuelle Seigner   Margaret
Nicolai Cleve Broch; Norveçli  oyuncu
Nicolai Cleve Broch   Helikopter pilotu
2 Son Sirk; 2010; Film Posteri

Son Sirk

2010 İspanya Fransa DramDramatik komediKomediSavaş

Filmin konusu: 1937'de İspanyol sivil savaşı yaşanırken sirkte çalışan mutlu bir palyaço, performansı askerler tarafından kesilince kostümü üzerindeyken ulusal askerlere karşı bıçağını çıkarır ve tek başına birliği alt etmeyi başarır. 1973'de Franco rejiminin sonlarına gelinmiştir. Palyaçonun oğlu Javier (Carlos Areces), babasının yolundan ilerlemeyi hayal ederken hayatı boyunca çok fazla trajediye şahit olduğu için sadece basit bir komedi palyaçosu olmanın ötesinde üzgün bir palyaço rolüne bürünmüştür. Javier, tuhaf karakterlerle arkadaşlık kuracağı bir sirkte üzgün palyaço olarak çalışmaya başlar. Sirkteki mutlu palyaço olan Sergio (Antonio de la Torre) tarafından taciz edilmeye ve aşağılanmaya başlar. Javier için bu sirk aynı zamanda Sergio’nin eşi olan göz kamaştırıcı akrobat Natalia (Carolina Bang) tanıştığı yerdir. Javier, Natalia’ya derin bir aşk ile bağlanmıştır ve onu Segio’nun bastırılamayan kıskançlığı, zalimliği ve vahşiliğinden kurtarmaya çalışmaktadır. Natalia Javier’a olan çekimi ie Segio’ya olan arzusu arasında kalacaktır. … devamı »

Son Sirk Filmi Oyuncu Kadrosu : Tamamı için »

Carlos Areces; Madrid, İspanya doğumlu İspanyol oyuncu
Carlos Areces   Javier
Carolina Bang; Santa Cruz de Tenerife, Kanarya Adaları, İspanya doğumlu Carolina Herrera Bang olarak da bilinen İspanyol oyuncu, yapımcı
Carolina Bang   Natalia
1 Lübnan; Filmin orijinal adı: Lebanon

Lübnan

2009 Lübnan İsrail Fransa Almanya DramSavaş

Filmin konusu: Screen International’ın ‘cehennemdeki 24 saatin hayli kişisel ve yürekten bir tasviri’ diye tanımladığı Lübnan, hayatında daha önce şiddete hiç yer … devamı »

YönetmenSamuel Maoz
SenaristSamuel Maoz

Lübnan Filmi Oyuncu Kadrosu : Tamamı için »

Yoav Donat   Shmulik
Itay Tiran   Assi
Oshri Cohen; oyuncu
Oshri Cohen   Hertzel