Pascal Launay: Dağıtım sorumlusu olarak görev aldığı tüm filmler

3 Onur Savaşı; Filmin orijinal adı: Jagten

Onur Savaşı

2013 İsveç Danimarka Dram

Filmin konusu: Onur Savaşı filminde 40 yaşındaki Lucas (Mads Mikkelsen), geçirdiği zor bir boşanma döneminden sonra yaşamını yeniden düzene koymaya çalışmaktadır. Yeni hayatında kreşte bir iş bulur, yeni bir kız arkadaşı edinir ve ergenlik çağındaki oğluyla arasındaki sorunlu ilişkiyi onarmaya çalışır. Artık her şey yoluna girmek üzereyken işler bir anda ters gitmeye başlar. Öylesine söylenmiş küçük bir yalan, yaşadığı kasabada o kadar hızlır yayılmıştır ki artık Lucas kendini hayatı ve saygınlığı için savaşmak zorunda kalacaktır. … devamı »

Onur Savaşı Filmi Oyuncu Kadrosu : Tamamı için »

Mads Mikkelsen; Kopenhag, Danimarka doğumlu Mads Dittman Mikkelsen olarak da bilinen Danimarkalı oyuncu, idari yapımcı
Mads Mikkelsen   Lucas
2 Acı; Filmin orijinal adı: Pieta

Acı

2012 Güney Kore Dram

Filmin konusu: Güney Koreli yönetmen Kim Ki-duk'un filmi olan "Acı", kimsesiz büyüyen ve hayata karşı acıması olmayan bir adamın yaşamını işliyor. Dünya prömiyerini 2012 Venedik Film Festivali'nde yapan ve ödülle dönen filmin baş rollerinde Min-soo Jo ve Jung-jin Lee yer alıyor. … devamı »

YönetmenKim Ki-duk
SenaristKim Ki-duk

Acı Filmi Oyuncu Kadrosu : Tamamı için »

Lee Jung-Jin; Jung-Jin Lee olarak da bilinen Güney Koreli oyuncu
Lee Jung-Jin   Kang-Do
Min-soo Jo; oyuncu
Min-soo Jo   Mi-Son
Eun-jin Kang; oyuncu
Eun-jin Kang   Hoon-Chul'un karısı
1 Deney; Filmin orijinal adı: Splice

Deney

2009 Kanada Fransa Bilim Kurgu

Filmin konusu: Clive ve Elsa bilim ve teknoloji dünyasının iki parlak yıldızı konumundadır. Uzmanlık alanları DNA kopyalamak, farklı yaşam formlarının DNA'larını birleştirerek melez canlılar yaratma çalışmalarıdır. Tüm bu çalışmalarını daha da ileriye taşıyıp insan DNA'sını kopyalayıp farklı bir tür yaratma peşine düşeceklerdir. Gizlice yürüttükleri bu projede amaçlarına ulaşırlar. Dren adını verdikleri bir tür üretmeyi başarırlar. … devamı »

Deney Filmi Oyuncu Kadrosu : Tamamı için »

Sarah Polley; Kanadalı  oyuncu, senarist, yönetmen
Sarah Polley   Elsa
Adrien Brody; Woodhaven, Queens, New York City, New York, ABD doğumlu Amerikalı oyuncu, uygulayıcı yapımcı, idari yapımcı
Adrien Brody   Clive