Vic Armstrong: Teknik ekip olarak görev aldığı tüm filmler

6 Left Behind

Geride Kalanlar

2014 ABD AksiyonBilim KurguFantastik

Filmin konusu: Milyonlarca insan bir anda ortadan kaybolunca geride kalanlar için kaos başlamıştır. Bir pilot ve gazeteci bir araya gelerek bu garip olayı araştırmaya başlarlar. Yönetmen koltuğunda Vic Armstrong’un oturduğu filmin senaryosunu Jerry B. Jenkins ve Tim LaHaye’nin romanından Paul Lalonde ve John Patus perdeye uyarlamıştır. Aksiyon türündeki filmin oyuncu kadrosunda ise Nicolas Cage, Nicky Whelan ve Chad Michael Murray yer almıştır. … devamı »

YönetmenVic Armstrong
5 Ben Efsaneyim; Filmin orijinal adı: I Am Legend

Ben Efsaneyim

2007 ABD Bilim Kurgu

Filmin konusu: Robert Neville (Will Smith), ölümcül bir virüsün dünyaya yayılmasına engel olamamış bir bilim adamıdır. New York şehrinde hayatta kalabilenler arasındadır. Virüse karşı bağışık olduğu için kendi kanı üzerinde bir yandan deneyler yaparken öte yandan da başka insanlarla iletişime geçmeye çalışmaktadır. Herkesin öldüğüne inanmaya başladığı bir sırada beklenmedik bir durumla karşılaşacaktır. … devamı »

4 Altın Pusula; Filmin orijinal adı: The Golden Compass

Altın Pusula

2007 İngiltere ABD AksiyonBilim KurguDramFantastikMacera

Filmin konusu: Altın Pusula filmi, Philip Pullman'ın Northern Lights isimli romanından perdeye uyarlanmıştır. Film, türlü türlü canlıların yaşadığı başka bir alemde geçmektedir. … devamı »

YönetmenChris Weitz
3 New York Çeteleri; Filmin orijinal adı: Gangs of New York

New York Çeteleri

2002 İtalya İngiltere Hollanda Almanya ABD AksiyonDramTarihi

Filmin konusu: 1800'lü yılların ortalarında Amerika'nın Manhattan şehrinin kenar mahallerindeki iki çete arasında şiddetli bir savaş vardır. Bir yanda Amerika'nın yerlilerinden oluşan bir grup, diğer tarafta ise bu bölgeye sonradan göç etmiş olan İrlandalı katoliklerin oluşturduğu topluluk... Yerliler 'Bill the Butcher'(Daniel Day-Lewis) isimli acımasız bir lider tarafından yönetilmekte, İrlandalı göçmenlerin başında ise 'Dead Rabbits' isimli bir lider bulunmaktadır. Aralarında başlayan kanlı savaş sırasında İrlanda çetesinin lideri öldürülür ve oğlu Amsterdam Vallon da (Leonardo DiCaprio) babasının ölümüne bizzat tanık olur. Amsterdam, hem babasının katilinden intikam almak hem de şehrin hakimiyetini ele geçirmek için harekete geçecektir. … devamı »

2 Yıldız Savaşları: Jedi'nin Dönüşü; Filmin orijinal adı: Star Wars: Episode VI - Return of the Jedi

Yıldız Savaşları: Jedi’nin Dönüşü

1983 ABD Bilim KurguMacera

Filmin konusu: George Lucas’ın hayal gücünden ve Richard Marquand’ın kamerasından perdeye yansıyan Yıldız Savaşları: Jedi'nin Dönüşü filmi, ilk üçlemeye son noktayı koyuyor ve başta Darth Vader olmak üzere bütün karakterlerinin kaderini netleşiyor. … devamı »

1 İnsan İki Kere Yaşar; Filmin orijinal adı: You Only Live Twice

İnsan İki Kere Yaşar

1967 İngiltere AksiyonCasuslukGerilimPolisiye

Filmin konusu: James Bond, Tiger Tanaka ve ninjalarının yardımıyla gizli üssü basarak SPECTRE’yi etkisiz hale getirmeyi çalışacaklardır. … devamı »

YönetmenLewis Gilbert