David R. Ellis: Teknik ekip olarak görev aldığı tüm filmler

4 Matrix Reloaded; Filmin orijinal adı: The Matrix Reloaded

Matrix Reloaded

2003 Avustralya ABD AksiyonBilim Kurgu

Filmin konusu: Neo kendisini ajanların ve makinelerin ellerinden kurtarmayı başarmıştır. Ancak makineler insanların elde kalan son şehri olan Zion'u bulma konusunda önemli aşamalar kat etmişlerdir. … devamı »

3 Mavi Korku; Filmin orijinal adı: Deep Blue Sea

Mavi Korku

1999 ABD AksiyonBilim KurguGerilim

Filmin konusu: İzole edilmiş bir su altı tesisinde geçen film, bilim insanlarından oluşan bir ekibin beyin kanserine karşı mücadele etmek için mako köpekbalıklarıyla ilgili araştırmaları konu edinmiştir. Yapılan deneyler sonucunda köpekbalıkları, olduğundan çok daha zeki özellikler kazanmışlardır. Filmde başrolleri Samuel L. Jackson, Michael Rapaport ve rapçi LL Cool J paylaşmıştır. … devamı »

YönetmenRenny Harlin
2 Su Dünyası; Filmin orijinal adı: Waterworld

Su Dünyası

1995 ABD AksiyonBilim KurguMacera

Filmin konusu: Kutuplardaki buzların erimiş ve tüm Dünya sularla kaplanmıştır. Kevin Costner’ın yapımcı olarak görev aldığı Su Dünyası (Waterworld), ticari bir proje olarak, kimilerine göre Hollywood’un yakın tarihinde en çok kötülenmiş ve ciddiye alınmamış bir yapımdır. 175 milyon dolara malolan bu yapım gişede hüsrana uğramıştır. Ancak filmin yanlış anlaşıldığına ve aslında kült mertebesine ulaştığına inanan kişilerin de olduğunu kabul etmek gerekir. … devamı »

1 Yaralı Yüz; Filmin orijinal adı: Scarface

Yaralı Yüz

1983 ABD AksiyonDram

Filmin konusu: 1932 tarihli kült filmin Brian De Palma tarafından yeniden çevrilmiş hali olan Scarface’in senaryosunu Oscar’lı yönetmen ve senarist Oliver Stone yazmış, Tony Montana'yı ise Al Pacino canlandırmıştır. … devamı »