Bettina Brokemper: Yapımcılığını üstlendiği tüm filmler

2 Melankoli Film Posteri

Melankoli

2011 İsveç Fransa Danimarka Almanya Bilim KurguDram

Filmin konusu: Filmini 'Bu bir düğün, melankoli ve psikolojik bir felaket filmi' sözleriyle nitelendiren sıradışı yönetmen Lars Von Trier imzalı yapım olan Melankoli filminin başrollerini Kirsten Dunst ve yönetmenin bir önceki filmi Anti Christ (Deccal) filminde de beraber çalıştığı Charlotte Gainsbourg üstleniyor. Senaryosu da Lars von Trier'e ait olan film, Cannes'da yarattığı tartışmaya rağmen birçok eleştirmen ve film araştırmacısı tarafından başyapıt olarak görülmektedir. Kirsten Dunst filmdeki performansıyla En İyi Kadın Oyuncu ödülününde de sahibi olmuştur. … devamı »

Melankoli Filmi Oyuncu Kadrosu : Tamamı için »

Kirsten Dunst; Point Pleasant, New Jersey, ABD doğumlu Kirsten Caroline Dunst olarak da bilinen Amerikalı model oyuncu, idari yapımcı
Kirsten Dunst   Justine
1 Deccal; Filmin orijinal adı: Antichrist

Deccal

2009 Polonya İtalya İsveç Fransa Danimarka Almanya DramGerilim

Filmin konusu: Senaryosunu Trier’le beraber Anders Thomas Jensen’ın yazdığı film, çocuklarını kaybettikten sonra bir orman evinde bu olayı unutmaya çalışan bir çiftin yaşadıkları travmayı, epik bir görsel şölen eşliğinde sinemaseverlere aktarmayı başarıyor. Willem Dafoe'nun filmdeki performansıyla destan yazdığını söylemek abartılı olmayacaktır. Bilhassa Charlotte Gainsbourg'un hastalıklı kadın karakter rolündeki başarısı kusursuz ve filmin etkisini de en üst düzeye çıkarmayı başarmıştır. … devamı »

Deccal Filmi Oyuncu Kadrosu : Tamamı için »

Willem Dafoe; Appleton, Wisconsin, ABD doğumlu William Dafoe olarak da bilinen Amerikalı oyuncu, ortak yapımcı
Willem Dafoe   O (He)