Titane filmi, 2021 yapımı, film posteri
Karanlık fantezi türündeki Julia Ducournau imzalı Titane filmi, 2021 Cannes Film Festivali'nde Altın Palmiye ödülüne layık görüldü. Böylece Cannes tarihinde bir kadın yönetmen ilk kez tek başına bu ödülü almış oldu. BBC, filmi 2021 yılının en şok edici filmi olarak nitelendirdi.
Nomadland filmi, 2020 yapımı, film posteri
Filmin başrol oyuncusu Frances McDormand, kocası öldükten sonra memleketi Nevada'dan ayrılan ve "evsiz" kalıp, ABD'yi dolaşan bir kadın olarak rol alıyor. 93. Akademi ödüllerine damga vuran "Nomadland" filmi; En İyi Film, En İyi Yönetmen ve En İyi Kadın Oyuncu ödüllerine layık görüldü.
100% Wolf
Soylu bir kurt adam ailesinin üyesi olan Freddy Lupin, 13. yaş gününde vahşi bir kurt adama dönüşeceğine küçük bir kanişe dönüşür.
Judy
Judy filmi, ünlü oyuncu ve şarkıcı olan Judy Garland'ın hayatına odaklanıyor. 1968 kışında, Judy Garland'ın (Renée Zellweger) "Oz Büyücüsü"ndeki ikonik Dorothy rolünü oynamasının üzerinden 30 yıl geçmiştir. 'Talk of the Town' performansları için çalkantılı bir dönemini yaşyan Londra'ya gelen Garland, arkadaşlarıyla ve hayranlarıyla yeniden bir araya gelmenin sevincini yaşarken, bir yandan da gece kulübünün yönetimiyle çatışmaktadır. İleride 5. kocası olacak Mickey Deans'in hayatına girişiyle birlikte, Garland için her şey daha parlak görünmeye başlar. Judy, uzun süredir iş dünyasında çalışdığı için çok yorgun ve hassas bir hale gelmiştir. Hollywood'a feda edilen çocukluğunun anıları ve çocuklarının yanına, eve dönme isteği Garland'ın zihnine gölge düşürmektedir.
Joker
Joker filmi, başarısız bir komedyen olan Arthur Fleck'in hayatını göz önüne seriyor. Yavaş yavaş psikolojik olarak tekinsiz yerlere eğilim gösteren Arthur, bir süre sonra kendisini Gotham Şehri’nde suç ve kaosun içinde bulacaktır. Zamanla asıl kimliğinden uzaklaşıp Joker karakterine bürünecektir. Film, 76. Venedik Uluslararası Film Festivali'nde Altın Aslan ödülünü kazanmıştır.
Parazit; Filmin orijinal adı: Gisaengchung
Parazit filmi, dünya prömiyerini Altın Palmiye Ödülü'nü kazandığı 21 Mayıs'taki 2019 Cannes Film Festivali'nde gerçekleştirdi. Bu ödülü alan ilk Kore filmi ve 2013'teki Mavi En Sıcak Renktir filminden beri ödülü oy birliğiyle alan ilk film olma özelliğini kazanmıştır. 92. Akademi Ödülleri'nde En İyi Uluslararası Uzun Metraj Film dalında Güney Kore'den aday gösterilmiştir.
1917
1917 filmi, 1. Dünya Savaşı sırasında askerlerin yaşamını etkileyecek önemde bir mesajı ulaştırmakla görevlendirilen 2 askerin hikayesini bizlerle paylaşıyor.
Ejderhanı Nasıl Eğitirsin: Gizli Dünya
Angry Birds Filmi 2; Filmin orijinal adı: The Angry Birds Movie 2
Aslan Kral
Aslan Kral, yavru bir aslan olan Simba’nın maceralarını konu ediyor. Genç Simba'nın cesur babası Mufasa'yı, orijinal filmde de karakteri seslendiren usta oyuncu James Earl Jones seslendiriyor. Simba'ya başarılı oyuncu ve müzisyen Donald Glover'ın hayat vereceği seslendirme kadrosunda; Disney'in ikonik kötüsü Scar olarak Oscar adayı oyuncu Chiwetel Ejiofor, sırtlan Kamari olarak komedyen ve oyuncu Keegan-Michael Key, yaban domuzu Pumbaa olarak Seth Rogen, mirket Timon olarak oyuncu Billy Eichner ve Simba'nın aşık olduğu aslan Nala olarak pop yıldızı Beyonce yer alıyor. Filmin yönetmen koltuğunda "Orman Çocuğu"na imza atan yönetmen Jon Favreau oturuyor.
Oyuncak Hikayesi 4
Efsanevi ve bol ödüllü animasyon üçlemesi Oyuncak Hikayesi'nin devam halkasının yönetmen koltuğunda Josh Cooley yer alıyor. Filmde Tony Hale Forky’yi Tom Hanks kovboy Woody'yi, Tim Allen astronot Buzz'ı, Joan Cusack Jessie'yi, Bonnie Hunt Dolly'yi, Annie Potts Bo Peep'i, Don Rickles Bay Patates Kafa'yı, Jeff Garlin Buttercup'ı, Estelle Harris Bayan Patates Kafa'yı, Blake Clark da köpeği seslendiriyor. Filmin senaryosunu ise Stephany Folsom kaleme alıyor.
Malefiz: Kötülüğün Gücü; Filmin orijinal adı: Maleficent: Mistress of Evil
Malefiz: Kötülüğün Gücü filmi, Malefiz ve Aurora arasındaki karmaşık ilişkiyi temel alıyor.
Kutup Köpekleri
Kutup Köpekleri filmi, dünyanın en hızlı köpek kuryesi olmak isteyen Swifty’nin maceralarını anlatıyor.
LEGO Filmi 2
LEGO Filmi 2, istila altındaki şehirlerini kurtarmak için yeniden bir araya gelen kahramanların maceralarını konu ediyor.
Evcil Hayvanların Gizli Yaşamı 2; Filmin orijinal adı: The Secret Life of Pets 2
Yönetmen koltuğunda ilk filmin de yönetmenlerinden olan Chris Renaud'un oturduğu filmin seslendirme kadrosunda Eric Stonestreet ve Kevin Hart'ın yanı sıra Ellie Kemper, Lake Bell, Jenny Slate, Bobby Moynihan, Hannibal Buress ve Dana Carvey gibi isimler yer alıyor.
Aladdin
Aladdin filmi, sihirli bir lamba sayesinde sevdiği kıza ulaşmaya çalışırken, kendisini zorlu bir maceranın içerisinde bulan bir gencin hikayesini konu ediyor.
Star Wars: Skywalker'ın Yükselişi; Filmin orijinal adı: Star Wars: The Rise of Skywalker
Kylo Ren, Büyük Lider Snoke'u öldürmesinin ardından İlk Düzen'in yeni Büyük Lider'i olmuştur. Acımasız yönetiminin altında galaksi yavaş yavaş umutsuzluğa kapılmaktadır.
Dora ve Kayıp Altın Şehri; Filmin orijinal adı: Dora and the Lost City of Gold
Filmin başrolünde Transformers: Son Şövalye ve Sicario filmlerinde boy gösteren Isabela Moner yer alıyor. Güzel oyuncuya kadroda Meksika'nın en tanınan yıldızlarından Eugenio Derbez, genç yetenek Micke Moreno, Nicholas Coombe, Madeleine Madden, Temuera Morrison ve Akademi ödülü adayı Adriana Barraza eşlik ediyor. Filmin yönetmen koltuğunda 11 kez Emmy ödülüne ve dört kez BAFTA ödülüne adaylık kazanan James Bobin var.
Yeti Efsanesi
Yeti Efsanesi, çatısında bulduğu efsanevi yaratık Yeti’yi evine geri götürmek için zorlu bir maceraya atılan Yi ve arkadaşlarının hikayesini konu ediyor.
Ajanlar İş Başında
Filmim seslendirme kadrosunda; Rashida Jones, Ben Mendelsohn, Reba McEntire, Rachel Brosnahan, Karen Gillan, DJ Khaled ve Masi Oka'nın yanında Will Smith ve Tom Holland yer alıyor.
Rafadan Tayfa 2: Göbeklitepe
Rafadan Tayfa 2 - Göbeklitepe filmi, Rafadan Tayfa ekibinin, Göbeklitepe'de yaşamış oldukları sırlarla dolu maceraları konu ediniyor.
Enzo: Yağmurda Yarış Sanatı; Filmin orijinal adı: The Art of Racing in the Rain
Garth Stein'in yayımlanır yayımlanmaz en çok satanlar listesine giren ve tam 23 dile çevrilen kitabı The Art of Racing in the Rain'den uyarlanan film, Enzo isimli yaşlı bir golden cinsi köpeğin gözünden, insan hayatına şefkatli bir bakış atıyor.
Bedenimi Kaybettim; Filmin orijinal adı: J'ai perdu mon corps
Animasyon filmlerin son yıllardaki zirve yapmış yapımlarından biri olarak kabul edilebilir. Kendine ait bir dünyada yaşayan herkese sirayet etmiş bir duyguyu hatırlatıyor; Geçmiş, şu an ve geleceğin arasında sıkışıp kalmanın sebep olduğu türden, adını koymanın zor olduğu bir duygu bu.
Child's Play
Lars Klevberg tarafından yönetilen ve Tyler Burton Smith tarafından kaleme alınan aynı isimli 1988 filminin yeniden çevrilmiş hâli olarak hazırlanan 2019 tarihli korku filmidir.

2534 adet sonuçtan 1–24 arasında olanlar gösteriliyor