Paralel Anneler, 2021, Film Posteri
İki kadın, Janis (Penélope Cruz) ve Ana (Milena Smit), doğum yapacakları bir hastane odasında karşılaşırlar. İkisi de evli değildir ve tesadüfen hamile kalmıştır. Janis, orta yaşlı olduğundan bu durumdan pişman değildir ve çok mutludur. Bir ergen olan Ana ise korkmuş, pişman olmuş ve travma geçirmektedir. Janis, hastane koridorlarında uyurgezerler gibi hareket ederken onu cesaretlendirmeye çalışır. Bu saatlerde paylaştıkları birkaç kelime; ikisi arasında tesadüfen gelişen, karmaşıklaşan ve hayatlarını belirleyici bir şekilde değiştiren çok yakın bir bağ oluşturacaktır.
La gallina Turuleca
Çılgın Tavuk Turu filmi, dünyadaki yerini arayan bir tavuğun maceralarını anlatıyor.
Macellan: Büyük Kaşif; Filmin orijinal adı: Elcano y Magallanes: La Primera Vuelta al Mundo
Macellan: Büyük Kaşif filmi, 1519’da Seville’de başlayan ve 3 yıl sonra aynı yerde sonlanacak olan macera dolu bir yolculuktan ilham alınarak çekilmiştir.
Alita: Savaş Meleği; Filmin orijinal adı: Alita : Battle Angel
Yukito Kishiro’nun çizgi serisinden perdeye uyarlanan Alita: Savaş Meleği filmi, 26. yüzyılda yaşanan bir hikayeyi bizlere aktarıyor. Tüm gelecekte geçen hikayeler de olduğu gibi dünya asil ve zenginler, fakir ve serseriler olarak ikiye bölünmüştür. İyi vatandaşlar Tiphares’te zenginlik içinde yaşarken alt tabaka Scrap Yard adlı bir harabe şehirde yaşam savaşı vermektedir. Tiphares'ten kovulmuş eski bir vatandaş olan Doktor Ido (Christoph Waltz) bir gün yaralı bir cyborg kız bulur ve onu onarıp adını Alita (Rosa Salazar) koyar. Filmin hikayesi de asıl olarak bundan sonra, Alita’nın kimlik arayışıyla başlayacaktır.
Acı ve Zafer, 2019, Film Posteri
Acı ve Zafer filmi, yönetmen Salvador Mallo’nın geçmişten bugüne kadar yaptığı seçimleri ve yaşamında iz bırakan olayları anlatmaktadır.
Klaus
Klaus filmi, genç bir postacının yaşamını bizlerle paylaşmaktadır. Zach Lewis ve Jim Mahoney tarafından birlikte yazılan filmin orijinal seslendirme kadrosunda Jason Schwartzman, JK Simmons, Rashida Jones, Will Sasso, Neda Margrethe Labba, Sergio Pablos, Norm MacDonald ve Joan Cusack gibi oyuncular yer almaktadır.
Mirasçılar; Filmin orijinal adı: Las Herederas
Mirasçılar filmi, hayatın zorlu şartlarında mücadele eden iki kadının hikayesini bizlere anlatıyor. Chela (Ana Brun) ve Chiquita (Margarita Irún) uzun yıllar birlikte olan bir çifttir. Yıllar geçtikçe artık yaşantılarında belirli bir rol dağılımı olmuştur. Dışa dönük bir yapıya sahip olan Chiquita, hayatlarını yönetmekten sorumludur. Chela ise evden dışarı çıkmayı pek hevesli olmayan, tüm zamanını resim yaparak geçiren biridir. Maddi zorluk yaşayan çift, her birinin birçok anısı olan eşyalarını satmaya başlar. Fakat işler daha da kötüye gidip borçlar ödenemediğinde Chiquita hapishaneye girmek zorunda kalır. Chela, artık yapayalnızdır ve hayatını kendi geçindirmek zorundadır. Para kazanmak için şoförlük yapmaya başlar. Bu sırada tanıştığı Angy (Ana Ivanova), onun kendisini yeniden tanımasına sağlayacaktır.
Roma
Filmin yönetmenliğini ve senaristliğini "Büyük Umutlar", “Harry Potter ve Azkaban Tutsağı”, “Y Tu Mama Tambien”, “Son Umut” ve “Yerçekimi” gibi başarılı filmler ile karşımıza çıkan 2 Oscar ödüllü Alfonso Cuaron üstlenmiştir.
Fındık İşi 2; Filmin orijinal adı: The Nut Job 2: Nutty by Nature
Fındık dükkanında hayat süren sincap Surly ve arkadaşları günlerini yemek, oyun ve eğlence içinde sürdürmektedirler. Ancak dükkanda meyadana gelen bir kaza, Surly ve arkadaşlarının evsiz kalmasına sebep olur.
Kahraman Tavuk Uzayda; Filmin orijinal adı: Condorito - La Película
Kahraman Tavuk Uzayda filmi, gezegeni ve sevdiklerini uzaylılardan kurtarmak için zorlu bir maceraya atılan Condorito’nun hikayesini anlatıyor.
Virus tropical
Rahip olan babasının pek ortalarda gözükmediği ailede yaşayan Paola, evin 3. çocuğudur. Ailesel sorunlar yaşayan Paola, dünyadaki yerini bulmaya çalışmaktadır.
Saygın Vatandaş; Filmin orijinal adı: El ciudadano ilustre
Nobel edebiyat ödüllü Daniel Mantovani (Oscar Martinez), tüm dünyadaki büyük ve prestijli ödülleri reddederek romanlarında ona ilham kaynağı olan Arjantin'i, büyüdüğü şehri ziyaret etmeye karar verir. Daha sonra bu fikrin hayatında verdiği en kötü fikir olduğunu fark etmeye başlayacaktır.
Vahşi Bölge; Filmin orijinal adı: La región salvaje
Ormanda bir kabinde bu dünyaya ait olmayan bir varlık yaşamaktadır. Sorunlu bir evlilik yaşayan, iki çocuklu bir ailenin üyeleri bu varlığın çekimine kapılacaktır. Hayatları, zevk ve yıkımın kaynağı olan bu yaratığın keşfi ile tersine dönecektir.
Assassin's Creed 3D; Filmin orijinal adı: Assassin's Creed
Genetik kodunun kilidini açması ile atalarının hatıralarına erişebilen Callum Lynch, kazandığı bu yetenek sayesinde baskıcı ve güçlü organizasyon Templer'ın karşısına çıkacaktır. Michael Lesslie'nin orijinal senaryosundan perdeye uyarlanan filmin yönetmen koltuğunda Justin Kurzel otururken filmin başrolündeki suikastçi Callum'u ise Michael Fassbender canlandırmıştır. Filmin kadrosunda Marion Cotillard, Jeremy Irons, Brendan Gleeson, Khalid Abdalla, Michael K. Williams gibi isimler yer almıştır.
Tüylü Kaçak, film afişi
Yönetmenliğini Alberto Rodriguez'in üstlendiği senaryosunda ise Juan Ramón Ruiz de Somavía'nın imzası olan İspanya yapımı film tam bir komedi-aile animasyonu.
Çete; Filmin orijinal adı: El Clan
Film, Puccio Clan’ın gerçek hikâyesine dayanmaktadır. San Isidro, geleneksel komşu ilişkileri içerisindeki tipik bir aile evinde, kötü bir grup ,çocuk kaçırma ve cinayet ile iç içedir. Alejandro’nun en büyük oğlu CASI’de ünlü bir ragbi oyuncusudur. Alejandro’nun suçlu olduğuna yönündeki şüphelere oğlunun popülaritesi engel olmaktadır.
Asabiyim Ben; Filmin orijinal adı: Relatos Salvajes
Asabiyim Ben filmi; öfkenin iliklere işlediği, dengenin her daim hassas olduğu bir toplumda, aşkların, nefretin ve intikam duygusunun hüküm sürdüğü birbirinden bağımsız kişilerin öykülerini anlatmaktadır. Satın alınan şereflerin gölgesinde, insanlar kanunlar karşısında çaresiz ve öfkeli olduğu bir dünyaya ait 6 farklı hayat hikayesin, bizlerle paylaşıyor. Yolsuzluğun ve yozlaşmışlığın normalleştiği bir ülkede, kana bulanan muhteşem düğünler, ölüme yürüyen danslar, telleri iyiden iyiye gevşeyen sinirler ve bu yoldan çıkmışlığı betimleyen "eğlenceli" öyküler!
Uzaktan; Filmin orijinal adı: Desde Allá
Guillermo Arriaga'nın hikayesinden uyarlanan filmin yönetmeni ilk yönetmenlik deneyimine imza atan Lorenzo Vigas'tır. Filmin başlıca rollerini ise Alfredo Castro, Luis Silva ve Jericó Montilla paylaşıyor.
Sevimli Kedi İş Başında 2; Filmin orijinal adı: Don Gato: El Inicio de la Pandilla
Savva Küçük Savaşçı; Filmin orijinal adı: Savva. Serdtse voina
Film; Küçük bir köyde yaşayan Savva adında, 10 yaşında bir erkek çocuğun başından geçen olayları anlatıyor. Max Fadeev'in yönetmen koltuğunda oturduğu animasyon filminde senaryo Gregoy Poririer, Alexander Chisty Akov ve Max Fadeev'a ait.
Cesur Horoz; Filmin orijinal adı: Un Gallo con Muchos Huevos
The Pearl Button; Filmin orijinal adı: El Botón de Nácar
Şilili yönetmen Patricio Guzmán'ın yeni belgeseli, 'Nostalgia for the Light' ile başlayan üçlemenin 2 filmidir.
Eisenstein In Guanajuato
Peter Greenaway'in yeni filmi, efsanevi Rus yönetmen Sergei M. Eisenstein'ın 1930 yılında Meksika'nın Guanajuato şehrine yaptığı yolculuğu anlatıyor.
Extraordinary Tales
Ünlü yazar Edgar Allan Poe'nun 5 öyküsünden uyarlanan animasyon yapımının hikaye anlatıcıları arasında Christopher Lee, Roger Corman, Guillermo Del Toro ve Bela Lugosi gibi isimler yer aldı.

152 adet sonuçtan 1–24 arasında olanlar gösteriliyor