Rusya Yapımı En İyi Bilim Kurgu Filmleri

5 Zamanın Sınırında; Filmin orijinal adı: Rubezh

Zamanın Sınırında

2018 Rusya AksiyonBilim KurguFantastikSavaş

Filmin konusu: Rusya yapımı fantastik aksiyon filmi Zamanın Sınırında (Frontier), işletmecisi olduğu maden ocağındaki bir kaza sonucu kendini 1942 yılında savaşın ortasında bulan Mikhail Shurov'un hikâyesine odaklanıyor. Bir şekilde zamanda yolculuk yapan Mikhail, maden ocağında keşfedilen cesetlerin ölümüne şahit olacaktır. … devamı »

Zamanın Sınırında Filmi Oyuncu Kadrosu : Tamamı için »

Pavel Priluchnyy; oyuncu
Pavel Priluchnyy   Michael Shurov
4 Tamircikler: Gizli Görev

Tamircikler: Gizli Görev

2017 Rusya AileAnimasyonBilim KurguKomediMacera

Filmin konusu: Vasiko Bedoshvili, Andrey Kolpin ve Ivan Pshonkin'in yönetmenliğini yaptığı animasyon filmi. Yalnızca çocuklar tarafından görülebilen ve bilumum alet edevatları tamir edebilen Tamircikler'in hikayesi anlatılıyor. … devamı »

Tamircikler: Gizli Görev Filmi Orijinal Seslendirme Kadrosu : Tamamı için »

3 Armageddon

Armageddon

1998 Rusya ABD AksiyonBilim Kurgu

Filmin konusu: Armageddon filmi, gişede büyük başarı yakalayan filmleriyle tanınmış, yapımcı-yönetmen Michael Bay'in ses getirmiş bir filmidir. İnsanların kıyamet korkusuna bilimsel bir çözüm sunan filmin öne çıkan oyuncuları arasında Bruce Willis, Liv Tyler, Billy Bob Thornton ve Ben Affleck gibi isimler bulunmaktadır. … devamı »

Armageddon Filmi Oyuncu Kadrosu : Tamamı için »

Bruce Willis; Idar-Oberstein, Renanya-Palatina, Almanya doğumlu Walter Bruce Willis olarak da bilinen Amerikalı oyuncu, idari yapımcı, yapımcı, seslendirme sanatçısı
Bruce Willis   Harry S. Stamper
Billy Bob Thornton; Hot Springs, Arkansas, ABD doğumlu William Robert Thornton olarak da bilinen Amerikalı oyuncu, senarist, yönetmen, müzisyen
Billy Bob Thornton   Dan Truman, NASA Yöneticisi
Ben Affleck; Berkeley, Alameda, Kaliforniya, ABD doğumlu Benjamin Geza Affleck olarak da bilinen Amerikalı oyuncu, senarist, yapımcı
Ben Affleck   AJ Frost
2 Stalker

İz Sürücü

1979 Rusya Batı Almanya Bilim KurguDram

Filmin konusu: Dünyaya düşen dev göktaşı, yaşamı yerle bir ederken Zone adında esrarengiz, yeni bir bölge oluşmuştur. Bu bölgeden içeriye girebilen insanların tutkularının gerçekleşeceğine dair söylentiler yayılmıştır. İçeride yaşayan 'güç', insan zihni tarafından hayal edilmesi mümkün olmayacak güçteki bir varlıktır. Askerler tarafından korunan Zone bölgesine, sadece gerekli olgunluğa erişmiş cesur Stalker'lar girebilmekte ve bölgeye giren insanlara eşlik etmektedir. Kahramanımız Stalker, ailesinin tüm itirazlarına rağmen bölgeye girmek isteyen bir bilim adamına ve bir yazara eşlik etmeye karar verir. … devamı »

İz Sürücü Filmi Oyuncu Kadrosu : Tamamı için »

Nikolai Grinko; Herson, Ukrayna doğumlu Ukraynalı oyuncu
Nikolai Grinko   Profesör
1 Solaris

Solaris

1972 Rusya Bilim KurguFantastik

Filmin konusu: Andreï Tarkovski'nin üzerinde çok durulan Solaris filmi, bazı yerlerde Kubrick’in 2001: Bir Uzay Destanı filmine Rusya’nın verdiği yanıt olarak değerlendirilmektedir. Ancak genel olarak bağımsız bir çalışmadır. Hatta bir roman uyarlaması olmasına rağmen özgünlüğünü koruduğu da söylenebilir. … devamı »

Solaris Filmi Oyuncu Kadrosu : Tamamı için »

Donatas Banionis; Kaunas, Litvanya doğumlu Donatas Yuosovich Banionis olarak da bilinen Litvanyalı oyuncu
Donatas Banionis   Kris Kelvin
Jüri Järvet; oyuncu
Jüri Järvet   Dr. Snaut