Raja Gosnell: Teknik ekip olarak görev aldığı tüm filmler

7 Show Dogs

Show Dogs

2018 ABD KomediMacera

Filmin konusu: Rottweiler polis köpeği Max, yalnız çalışmayı tercih eden, maço bir köpektir. Fakat kendisine verilen yeni görevde bir ortağa ihtiyacı olacaktır. … devamı »

YönetmenRaja Gosnell
6 Şirinler 3: Kayıp Köy

Şirinler 3: Kayıp Köy

2017 ABD AnimasyonKomedi

Filmin konusu: Şirinler’in yeni macerasında ekip yine bir görev uğruna yollara koyulur. Gizemli bir harita ortaya çıkar ve gizli bir köyün yerini … devamı »

YönetmenKelly Asbury
5 Şirinler 2

Şirinler 2

2013 ABD AileAnimasyonKomedi

Filmin konusu: Şirinler’in başının belası olan kötü kalpli büyücü Gargamel, Naughties (Yaramazlar) adlı Şirinlere benzer bir grup yaratık yaratır. Yine tek amacı … devamı »

YönetmenRaja Gosnell
4 Şirinler

Şirinler

2011 ABD AileAnimasyonKomedi

Filmin konusu: Kötü büyücü Gargamel, Mavi Ay kutlamaları sırasında Şirinler köyüne saldırır ve Şirinleri şelaledeki gizli bir geçide kovalar. Büyülü geçitten geçen … devamı »

YönetmenRaja Gosnell
3 Mrs. Doubtfire

Müthiş Dadı

1993 ABD DramKomedi

Filmin konusu: Daniel (Robin Williams) ve Miranda'nın (Sally Field) evlilikleri hiç iyi gitmemektedir. Miranda, Daniel’in ne kadar iyi baba olduğu bilse de onu çok sorumsuzlukla suçlamaktadır. Karısına ve çocuklarına karşı büyük bir sevgi besleyen Daniel, istemeyerek de olsan boşanmayı kabul eder. Fakat mahkemenin çocukları annelerine vermesi sonucu çocuklarından ayrı kalmak zorunda kalan Daniel, bu duruma bir çözüm bulmaya ant içmiştir. En iyi bulduğu çözüm ise dadı kılığına girerek çocuklarının bakıcısı olmaktır. Bu şekilde olduğundan bambaşka bir karaktere bürünerek çocuklarının ve karısının güvenini tekrar kazanan Daniel’in başı, aksiliklerden bir türlü kurtulmayacaktır. … devamı »

2 Özel Bir Kadın; Filmin orijinal adı: Pretty Woman

Özel Bir Kadın

1990 ABD KomediRomantik

Filmin konusu: Son derece varlıklı bir işadamı olan Edward (Richard Gere), gösterişli olmasına rağmen sahte şeylerle çevrilmiş hayatından oldukça sıkılmıştır. Kendisini sokaklara attığı bir sırada Vivian (Julia Roberts) isimli oldukça çekici bir sosyetik hayat kadınına rastlar ve o geceyi birlikte geçirirler. Bu sırada ilginç bir karar alırlar. Bir hafta boyunca birlikte olup sevgili gibi yaşayacaklar, bir haftanın ardından da yollarını ayıracaklardır. Bu süreç boyunca ikisinin hayatlarında da büyük duygu değişimleri olur. … devamı »

1 Günaydın Vietnam; Filmin orijinal adı: Good Morning, Vietnam

Günaydın Vietnam

1987 ABD DramKomediSavaş

Filmin konusu: Ünlü radyo DJ'i Adrian Cronauer (Robin Williams), askeri radyoda DJ'lik yapması için Saigon'a getirilir. Sabahın erken saatlerinde yayın yapan Cronauer, 'Günaydın Vietnam' sözleriyle açtığı programını dinleyen askerlere eğlenceli dakikalar yaşatır. O güne kadar son derece sıkıcı yayın yapan radyo, Adrian'ın mizah anlayışı ve hippi tavırlarıyla kökünden değişmiştir. Bu yeni durumdan oldukça memnun olan askerler, savaşla ilgili herhangi bir kötü haberin yayınlanmadığı bu programda, Adrian'ın sayesinde uzun zamandır sahip olmadıkları mutluluğu ve morali bulurlar. … devamı »