Herbert Ross: Teknik ekip olarak görev aldığı tüm filmler

9 Max Dugan Returns

Max Dugan Geri Dönüyor

1983 ABD Komedi

Filmin konusu: Max Dugan Geri Dönüyor filmi, Neil Simon tarafından yazılan ve Herbert Ross tarafından yönetilen 1983 yapımı bir Amerikan komedi-drama filmidir. … devamı »

YönetmenHerbert Ross
8 Cennet Parası, 1981, Film Posteri

Cennet Parası

1981 ABD DramMüzikal

Filmin konusu: Filmde bir müzik satıcısı olan Arthur Parker'in (Steve Martin) hem evinde yaşadığı sorunlar hem de piyasadaki sorunları ve Parker'ın daha sonra değişen hayatından bahsedilmektedir. … devamı »

YönetmenHerbert Ross
7 Elveda Güzelim, 1977, Film Posteri

Elveda Güzelim

1977 ABD KomediRomantik

Filmin konusu: Neil Simon'ın orijinal senaryosu tuhaf bir üçlüye odaklanıyor: Manhattan'daki bir apartman dairesini bir arkadaşından kiralamış, maddi durumu pek iyi olmayan bir aktör, şu anda dairede oturan kişi (arkadaşının henüz terk edilmiş olan eski kız arkadaşı) ve onun erken gelişmiş genç kızı. … devamı »

YönetmenHerbert Ross
6 The Turning Point

The Turning Point

1977 ABD Dramatik komedi

Filmin konusu: 1978 yılında 11 dalda Oscar adayı olan filmin yönetmenliğini Herbert Ross üstlenirken başrollerde Anne Bancroft, Shirley MacLaine ve Mikhail Baryshnikov rol almaktadır. … devamı »

YönetmenHerbert Ross
5 The Sunshine Boys, 1975, Film Posteri

The Sunshine Boys

1975 ABD Komedi

Filmin konusu: Film, 2 efsanevi komedyenin onları ünlü yapan gösteriyi yeniden canlandırılması için bir araya getirilmesini konu edinmiştir. … devamı »

YönetmenHerbert Ross
4 Play It Again, Sam; Filmin orijinal adı: Play it Again, Sam

Tekrar Çal, Sam

1972 ABD KomediRomantik

Filmin konusu: Woody Allen tarafından aynı isimli tiyatro oyunundan sinemaya uyarlanan film, her saniyesinde ayrı bir keyfi veren, dolu dolu bir komedi filmidir. … devamı »

YönetmenHerbert Ross
3 Elveda, Bay Chips; 1969, Film Posteri

Elveda, Bay Chips

1969 ABD MüzikalRomantik

Filmin konusu: Havalı genç Latince eğitmeni Arthur Chipping (Peter O'Toole), 1920'lerde İngiltere'deki küçük bir devlet okulundaki gençlerin suçlamalarından dolayı bir şekilde sevilmemektedir, ta ki büyüleyici müzikhol şarkıcısı ve komedyen Katherine Bridges (Petula Clark) tarafından hayatını tersine çevrilene kadar. Alt sınıf geçmişi, Chipping'in özlemle müdürlüğe yükselmesine engel olsa da, öğrenciler onun iyi kalpli sıcaklığına bağlı kalırlar ve bu durum zamanında hor görülen 'Chips'in sevilen bir okul figürüne dönüşmesine yardımcı olacaktır. … devamı »

YönetmenHerbert Ross
2 Kim Korkar Hain Kurttan?; Filmin orijinal adı: Who's Afraid of Virginia Woolf ?

Kim Korkar Hain Kurttan?

1966 ABD Dram

Filmin konusu: Mike Nichols'ın ilk yönetmenliğini gerçekleştirdiği film 13 dalda Oscar'a aday gösterilip bir rekora imza atmış; beş dalda da bu ödülü kazanmıştır. … devamı »

YönetmenMike Nichols
1 Carmen Jones

Siyah Carmen

1955 ABD DramMüzikRomantik

Filmin konusu: Siyah Karmen filmi, 2. Dünya Savaşı döneminde geçmektedir. Filmin baş kahramanı baştan çıkarıcı güzellikte, Kuzey Carolina'da paraşüt fabrikasında çalışan Carmen'dir. … devamı »