Rufus Sewell: Oynadığı tüm filmler

3 Baba, 2020, Film Posteri

Baba

2020 Fransa Dram

Filmin konusu: Baba filmi, yaşlılığı ile başa çıkmaya çalışan bir adamın hikayesini anlatmaktadır. 80 yaşında huysuz bir adam olan ve yaşlılığın etkilerini gün geçtikçe daha çok hisseden Anthony, bu süreçte yanında olmaya çalışan kızının tüm yardımlarını geri çevirmektedir. Ancak zamanla Anthony’nin gerçeklik algısının sarsılmaya başlaması ve kızının da günlük olarak onu ziyaret edememesi üzerine bir yardımcı bulmak zorunlu hale gelecektir. Hafıza sorunları gittikçe artan Anthony, sevdiklerinden, kendi zihninden hatta gerçekliğinden şüphe duymaya başlayacaktır. … devamı »

 
Rufus Sewell, Baba filminde "Paul" karakterini canlandırmıştır.

Baba Filmi Oyuncu Kadrosu : Tamamı için »

Anthony Hopkins; Margam,Neath Port Talbot,Galler doğumlu Philip Anthony Hopkins,Sir Anthony Hopkins olarak da bilinen Galli  oyuncu, idari yapımcı, uygulayıcı yapımcı
Anthony Hopkins   Anthony
Olivia Colman; Norwich,Norfolk,İngiltere doğumlu Sarah Caroline Olivia Colman olarak da bilinen İngiliz  oyuncu
Olivia Colman   Anne
Rufus Sewell; Twickenham,Londra,İngiltere doğumlu İngiliz  oyuncu
Rufus Sewell   Paul
2 Judy

Judy

2019 İngiltere BiyografikDramRomantik

Filmin konusu: Judy filmi, ünlü oyuncu ve şarkıcı olan Judy Garland'ın hayatına odaklanıyor. 1968 kışında, Judy Garland'ın (Renée Zellweger) "Oz Büyücüsü"ndeki ikonik Dorothy rolünü oynamasının üzerinden 30 yıl geçmiştir. 'Talk of the Town' performansları için çalkantılı bir dönemini yaşyan Londra'ya gelen Garland, arkadaşlarıyla ve hayranlarıyla yeniden bir araya gelmenin sevincini yaşarken, bir yandan da gece kulübünün yönetimiyle çatışmaktadır. İleride 5. kocası olacak Mickey Deans'in hayatına girişiyle birlikte, Garland için her şey daha parlak görünmeye başlar. Judy, uzun süredir iş dünyasında çalışdığı için çok yorgun ve hassas bir hale gelmiştir. Hollywood'a feda edilen çocukluğunun anıları ve çocuklarının yanına, eve dönme isteği Garland'ın zihnine gölge düşürmektedir. … devamı »

 
Rufus Sewell, Judy filminde "Sidney Luft" karakterini canlandırmıştır.
YönetmenRupert Goold
SenaristTom Edge

Judy Filmi Oyuncu Kadrosu : Tamamı için »

Renée Zellweger; Katy, Harris, Teksas, ABD doğumlu Renée Kathleen Zellweger olarak da bilinen Amerikalı tema müziği sanatçısı oyuncu, idari yapımcı
Renée Zellweger   Judy Garland
Jessie Buckley; Killarney,Kerry,İrlanda doğumlu İrlandalı  oyuncu
Jessie Buckley   Rosalyn Wilder
Finn Wittrock; Peter Wittrock Jr olarak da bilinen Amerikalı oyuncu
Finn Wittrock   Mickey Deans
1 Carrington

Carrington

1995 İngiltere Fransa ABD BiyografikDramDramatik komedi

Filmin konusu: İngiltere’de geçen filme 1. Dünya Savaşı arka plan görevindedir. Film, ressam Dora Carrington (Emma Thompson) ile eşcinsel yazar Lytton Strachey (Jonathan Pryce) arasındaki oldukça sıradışı bir aşkın hikayesini anlatmaktadır. Dora, Viktoryen dönemi İngiltere’sinde Virginia Woolf gibi yazarların ve dönemin eksentrik entelektüellerinin bulunduğu Bloomsbury Grubu’nun üyesidir. Arkadaşları aracılığı ile yine o dönemin önemli yazarları arasında sayılan Lytton ile tanışır. Dora bu tanışmanın ardında Lytton’a büyük bir aşkla bağlanmıştır. Lytton’da Dora’yı sevmektedir ama ilişkileri ruhsal bir beraberliğin ötesine geçememektedir. Bu durum Dora’yı büyük bir çaresizliğe sürüklese de Lytton’dan kopamamaktadır. Başka erkekler ile ilişki kursa da, Lytton ile aynı evde yaşamaya devam etmekte ve büyük bir aşk ile ona bağlı kalmayı sürdürmektedir. … devamı »

 
Rufus Sewell, Carrington filminde "Mark Gertler" karakterini canlandırmıştır.

Carrington Filmi Oyuncu Kadrosu : Tamamı için »

Jonathan Pryce; Carmel ,Flintshire,Galler doğumlu John Pryce olarak da bilinen Galli  oyuncu
Jonathan Pryce   Lytton Strachey
Emma Thompson; Paddington,Londra,İngiltere doğumlu İngiliz  oyuncu, senarist, idari yapımcı
Emma Thompson   Dora Carrington
Rufus Sewell; Twickenham,Londra,İngiltere doğumlu İngiliz  oyuncu
Rufus Sewell   Mark Gertler