Mark Gatiss: Oynadığı tüm filmler

3 Baba, 2020, Film Posteri

Baba

2020 Fransa Dram

Filmin konusu: Baba filmi, yaşlılığı ile başa çıkmaya çalışan bir adamın hikayesini anlatmaktadır. 80 yaşında huysuz bir adam olan ve yaşlılığın etkilerini gün geçtikçe daha çok hisseden Anthony, bu süreçte yanında olmaya çalışan kızının tüm yardımlarını geri çevirmektedir. Ancak zamanla Anthony’nin gerçeklik algısının sarsılmaya başlaması ve kızının da günlük olarak onu ziyaret edememesi üzerine bir yardımcı bulmak zorunlu hale gelecektir. Hafıza sorunları gittikçe artan Anthony, sevdiklerinden, kendi zihninden hatta gerçekliğinden şüphe duymaya başlayacaktır. … devamı »

 
Mark Gatiss, Baba filminde "Adam" karakterini canlandırmıştır.

Baba Filmi Oyuncu Kadrosu : Tamamı için »

Anthony Hopkins; Margam,Neath Port Talbot,Galler doğumlu Philip Anthony Hopkins,Sir Anthony Hopkins olarak da bilinen Galli  oyuncu, idari yapımcı, uygulayıcı yapımcı
Anthony Hopkins   Anthony
Olivia Colman; Norwich,Norfolk,İngiltere doğumlu Sarah Caroline Olivia Colman olarak da bilinen İngiliz  oyuncu
Olivia Colman   Anne
Rufus Sewell; Twickenham,Londra,İngiltere doğumlu İngiliz  oyuncu
Rufus Sewell   Paul
2 Christopher Robin

Christopher Robin

2018 ABD AileAnimasyonDramKomedi

Filmin konusu: Altın Küre ödüllü oyuncu Ewan McGregor'un başrolünü üstlendiği Winnie the Pooh uyarlaması “Christopher Robin”in yönetmen koltuğunda "Düşler Ülkesi", “Lütfen Beni Öldürme”, “Quantum of Solace” ve “Dünya Savaşı Z” gibi filmlerle tanınan Marc Forster var. Macera ve animasyon türündeki filmin oyuncu kadrosunda “Agent Carter” dizisinin yıldızı Hayley Atwell, “Sherlock”ta boy gösteren Mark Gatiss, Adrian Scarborough, Roger Ashton-Griffiths, Paul Chahidi, Jim Cummings, Chris O'Dowd, Altın Küre adayı Toby Jones, 12. Doktor’umuz Peter Capaldi, Sophie Okonedo ve Nick Mohammed yer alıyor. … devamı »

 
Mark Gatiss, Christopher Robin filminde "Giles Winslow" karakterini canlandırmıştır.

Christopher Robin Filmi Oyuncu Kadrosu : Tamamı için »

Ewan McGregor; Perth,Perthshire,İskoçya doğumlu Ewan Gordon McGregor olarak da bilinen İskoç  oyuncu, yönetmen
Ewan McGregor   Christopher Robin
Hayley Atwell; Londra,İngiltere doğumlu Hayley Elizabeth Atwell olarak da bilinen İngiliz  oyuncu
Hayley Atwell   Evelyn
Bronte Carmichael; İngiliz  oyuncu
Bronte Carmichael   Madeline Robin
1 Sarayın Gözdesi; Filmin orijinal adı: The Favourite

Sarayın Gözdesi

2018 İrlanda İngiltere ABD DramTarihi

Filmin konusu: Sarayın Gözdesi filmi, 18. yüzyılın başlarında İngiltere ile Fransa arasındaki savaşların olduğu zamanda geçmektedir. Böyle bir durumda bile, ördek yarışları ve ananas ziyafetleri çok popülerdir. Sağlığı zayıf olan Kraliçe Anne (Olivia Colman), ülkenin tahtında otururken sırdaşı, danışmanı ve gizli sevgilisi olan Marlborough Düşesi Sarah Churchill (Rachel Weisz) de bir yandan kraliçenin bozulan sağlığı ve değişken mizacıyla ilgilenmekte, bir yandan da onun yerine ülkeyi yönetmektedir. Yeni gelen hizmetçi Abigail (Emma Stone), etkileyiciliği ile kendisini Leydi Sarah'a sevdirmiştir. Sarah, Abigail'i kanatlarının altına aldığında, Abigail de aristokratik köklerine dönme imkanına kavuşmuştur. Savaş siyaseti, Sarah için oldukça zaman alıcı hale geldiği için Abigail kraliçenin arkadaşı olma görevini üstlenmiştir. Onların övgüye değer dostlukları, Abigail'e emellerini gerçekleştirme şansı vermiştir. Abigail artık hiçbir kadın, erkek ya da politik hamlenin yoluna çıkmasına izin vermeyecektir. … devamı »

 
Mark Gatiss, Sarayın Gözdesi filminde "Lord Marlborough" karakterini canlandırmıştır.

Sarayın Gözdesi Filmi Oyuncu Kadrosu : Tamamı için »

Olivia Colman; Norwich,Norfolk,İngiltere doğumlu Sarah Caroline Olivia Colman olarak da bilinen İngiliz  oyuncu
Olivia Colman   Kraliçe Anne
Rachel Weisz   Lady Sarah
Emma Stone; Scottsdale, Arizona, ABD doğumlu Emily Jean Stone olarak da bilinen Amerikalı oyuncu, idari yapımcı
Emma Stone   Abigail Hill