Jake Weber: Oynadığı tüm filmler

2 Aç Kalpler; Filmin orijinal adı: Hungry Hearts

Aç Kalpler

2014 İtalya ABD DramGerilim

Filmin konusu: Jude ve Mina, New York City'deki bir restoranda şans eseri karşılaşıp ilk görüşte birbirlerine aşık olan bir çifttir. İlişkilerinin bundan sonraki aşamaları da fazlasıyla hızlı bir şekilde gerçekleşir. Çok kısa bir süre içerisinde evlenen çift heyecanla ilk bebeklerinin doğumunu beklemeye koyulur. Mina hamileliğinin ilk aşamalarında bir medyuma gider ve medyum bebeğinin paranormal güçlere sahip özel bir çocuk olacağını söyler. Duyduklarının etkisinden kurtulamayan Mina, bebeğinin doğumuyla iyiden iyiye tuhaflaşmaya başlar. Çocuğu yetiştirme yöntemleri konusunda anlaşamayan çifti zorlu günler beklemektedir. … devamı »

 
Jake Weber, Aç Kalpler filminde "Dr. Bill" karakterini canlandırmıştır.

Aç Kalpler Filmi Oyuncu Kadrosu : Tamamı için »

Adam Driver; San Diego, Kaliforniya, ABD doğumlu Adam Douglas Driver olarak da bilinen Amerikalı oyuncu
Adam Driver   Jude
1 Doğum Günü Dört Temmuz; Filmin orijinal adı: Born on the Fourth of July

Doğum Günü Dört Temmuz

1989 ABD DramSavaş

Filmin konusu: Vietnam Üçlemesi'nin ikinci filmi olan Born On The Fourth Of July'da sıcak savaş sahnelerine fazla yer vermeyen Oliver Stone, bu kez de savaşın insan üzerindeki olumsuz etkilerini göstererek muhalif tavrını ortaya koyuyor. Film 1989 yılında, 8 dalda Oscar’a aday gösterilip yönetim ve montaj dallarında ödüle layık görülmüştü. Ayrıca Tom Cruise, Ron Kovic rolü sayesinde ilk defa Oscar’a aday olmuş ancak ödülü My Left Foot filmindeki Daniel Day-Lewis’e kaptırmıştı. … devamı »

 
Jake Weber, Doğum Günü Dört Temmuz filminde "Donna'nın erkek arkadaşı" karakterini canlandırmıştır.

Doğum Günü Dört Temmuz Filmi Oyuncu Kadrosu : Tamamı için »

Tom Cruise; Syracuse, New York, ABD doğumlu Thomas Cruise Mapother IV olarak da bilinen Amerikalı oyuncu, yapımcı, idari yapımcı
Tom Cruise   Ron Kovic
Raymond J. Barry; Raymond John Barry olarak da bilinen Amerikalı oyuncu
Raymond J. Barry   Mr. Kovic
Caroline Kava   Mrs. Kovic