Valeria Golino: Oynadığı tüm filmler

4 Per Amor Vostro

For Your Love

2015 İtalya Fransa Dram

Filmin konusu: Anna (Valeria Golino), kendine güvenen ve cesur bir çocuktur. Şimdilerde ise iyi ve kötü arasında kalmış, belli bir tarafı seçemeyen Anna, 20 yıl önce ailesine gerçekte neler olduğunu görmezden gelen “üşengeç” bir kadına dönüşmüştür. 3 oğlu ve ailesinin sevgisi uğruna, hayatının yavaşça tükenmesine izin vermektedir. Ta ki sonunda, kendisinin değersiz olduğuna inanana kadar… Artık onun için renkler yoktur. Popüler ve tanınmış biri olmasına karşın hayat sadece griden ibarettir. Anna başkalarına yardım etme konusunda doğuştan bir yeteneğe sahip olmasına rağmen bunu kendisi için kullanamaz. Yılların güvensizliği sonrasında artık sabit bir iş bulup kendisini özgür hissettirecek fırsatı yakalar, kocasını terk etmeye karar verir. O günden itibaren, Napoli’deki denize nazır balkonundan dışarıya bakma gibi yıllarca keşfedilmemiş korkularının üstesinden gelmeye başlar. Çünkü biliyordur ki deniz onun ilham kaynağıdır. Deniz, onun gri bakışlarıyla kirlenmemiş tek şeydir. … devamı »

 
Valeria Golino, For Your Love filminde "Anna" karakterini canlandırmıştır.

For Your Love Filmi Oyuncu Kadrosu : Tamamı için »

Massimiliano Gallo; İtalyan oyuncu
Massimiliano Gallo   Gigi Scaglione
Adriano Giannini; İtalyan oyuncu
Adriano Giannini   Michele Migliacco
3 Elveda Las Vegas; Filmin orijinal adı: Leaving Las Vegas

Elveda Las Vegas

1995 ABD Dram

Filmin konusu: Ben Anderson (Nicolas Cage), artık kaybedenler kulübünün devamlı bir üyesine dönüşmüştür. Yazar olarak kıt kanaat geçimini sağlamakta zorlanan Anderson'ı karısı, çocuğunu da yanına alarak terketmiştir. Zaten içki ile sorunlarını da bir türlü çözemeyen Ben, iyice alkol denizinin derinliklerine doğru yol almaktadır. İçki ile olan tehlikeli flörtü nereye gitse peşini bırakmamaktadır; işte şimdi de Las Vegas'tadır ve yine alkol sorunlarıyla uğraşmaktadır. Ancak, hayatına giren Sara adındaki bir fahişe, bir şeyleri değiştirecek gibidir. … devamı »

 
Valeria Golino, Elveda Las Vegas filminde "Terri" karakterini canlandırmıştır.
YönetmenMike Figgis
SenaristMike Figgis

Elveda Las Vegas Filmi Oyuncu Kadrosu : Tamamı için »

Nicolas Cage; Long Beach, Kaliforniya, ABD doğumlu Nicolas Kim Coppola olarak da bilinen Amerikalı oyuncu, yapımcı, idari yapımcı
Nicolas Cage   Ben Sanderson
Steven Weber; Steven Robert Weber olarak da bilinen Amerikalı oyuncu, senarist, yönetmen
Steven Weber   Marc Nussbaum
2 Yağmur Adam; Filmin orijinal adı: Rain Man

Yağmur Adam

1988 ABD Dramatik komedi

Filmin konusu: Pek çok kişi, Yağmur Adam (Rainman) filminden sonra "otizm" kavramını daha iyi anlar hale gelmiştir. Muhteşem ikili Dustin Hoffman ve Tom Cruise gerçekten harika bir ikili olarak bir performans sergilemişlerdir. Birbiriyle tamamen zıt karakterli iki kardeşi canlandırdıkları "Yağmur Adam", artık bir klasik olarak kabul edilmektedir. 4 adet Oscar heykelciği yönetmen Barry Levinson’a, senarist Ronald Bass’a, başroldeki Dustin Hoffman’a ve elbette Yağmur Adam filminin kendisine layık görülmüştü. Tom Cruise ise ödül töreninden eli boş dönmüştür. … devamı »

 
Valeria Golino, Yağmur Adam filminde "Susanna" karakterini canlandırmıştır.

Yağmur Adam Filmi Oyuncu Kadrosu : Tamamı için »

Dustin Hoffman; Los Angeles, Kaliforniya, ABD doğumlu Amerikalı oyuncu, yönetmen, uygulayıcı yapımcı
Dustin Hoffman   Raymond Babbitt
Tom Cruise; Syracuse, New York, ABD doğumlu Thomas Cruise Mapother IV olarak da bilinen Amerikalı oyuncu, yapımcı, idari yapımcı
Tom Cruise   Charlie Babbitt
Valeria Golino; Napoli, İtalya doğumlu İtalyan oyuncu, senarist, yönetmen
Valeria Golino   Susanna
1 A Tale of Love, 1986, DVD Posteri

A Tale of Love

1986 İtalya DramRomantik

Filmin konusu: 18 yaşında bir genç kız (Valeria Golino) parçalanmış ailesini geçindirmeye çalışırken iki erkekle ilişkilere girer. … devamı »

 
Valeria Golino, A Tale of Love filminde "Bruna Assecondati" karakterini canlandırmıştır.

A Tale of Love Filmi Oyuncu Kadrosu : Tamamı için »

Valeria Golino; Napoli, İtalya doğumlu İtalyan oyuncu, senarist, yönetmen
Valeria Golino   Bruna Assecondati
Blas Roca-Rey   Sergio
Livio Panieri   Mario