Jean-Marie Winling: Oynadığı tüm filmler

2 Velayet; Filmin orijinal adı: Jusqu’à la Garde

Velayet

2018 Fransa DramGerilim

Filmin konusu: Miriam’ın boşandığı kocası Antoine Besson (Denis Ménochet) aslında hoş bir adamdır. Bir hastanede güvenlik görevlisi olarak çalışan Antoine, amirleri ve meslektaşları tarafından saygın biri kişi olarak kabul görmektedir. Üstelik on bir yaşındaki oğlu Julien’e de yakın olmaya çalışan bir babadır. Bu yüzden de oğlu Julien’in velayetini almak istemektedir. Asıl sorun şudur ki herkes Antoine’yi ne kadar iyi biri gibi olarak görse de iki çocuğu ve karısı, onu tamamen farklı biri olarak görmektedir. Geçmişinde melek olmaktan çok uzak olan Antoine, evde sürekli bir korku atmosferi yaratmıştır. Ortak vesayet altındaki Julien, annesinin şiddete meyilli olarak yansıttığı babasıyla aşırı korumacı annesi arasında kalınca durumu kontrol altına almaya karar verecektir. … devamı »

 
Jean-Marie Winling, Velayet filminde "Joel, Antoine'ın babası" karakterini canlandırmıştır.

Velayet Filmi Oyuncu Kadrosu : Tamamı için »

Léa Drucker; Fransız oyuncu
Léa Drucker   Miriam Besson
Denis Ménochet; Fransız oyuncu
Denis Ménochet   Antoine Besson
Thomas Gioria; Fransız oyuncu
Thomas Gioria   Julien Besson
1 Cyrano de Bergerac

Cyrano de Bergerac

1990 Fransa Dramatik komediRomantikTarihi

Filmin konusu: Bazen bir uzuv insanın kaderini tam anlamıyla değiştirme gücüne sahip olabilmektedir. Cryano de Bergerac (Gérard Depardieu), son derece cesur ve romantik bir silahşördür. Şiirle iç içe duruşu ile göz kamaştırıcı bir tiptir aslında ancak onun tüm kadınların kalbini çalabilmesine engel bir burnu vardır. O burun o kadar büyüktür ki her şeyi gölgeye düşürmektedir. Cyrano’nun hayallerini süsleyen genç ve güzel Roxanne, birliğe yeni katılan yakışıklı çömez Christian’ın da fazlası ile hoşuna gitmektedir. Cyrano, kendisine çare olamayacağına inandığı için Christian için bir iyilik yapar ve Roxanne’i kazanması için onun yerine şiirler yazar. Bu şiirlerle Christian’a aşık olan Roxanne, gerçeği bilse herkes için hayat bambaşka olabilecektir. … devamı »

 
Jean-Marie Winling, Cyrano de Bergerac filminde "Lignière" karakterini canlandırmıştır.

Cyrano de Bergerac Filmi Oyuncu Kadrosu : Tamamı için »

Gérard Depardieu; Châteauroux, Indre, Fransa doğumlu Gérard Xavier Marcel Depardieu olarak da bilinen Fransız oyuncu, uygulayıcı yapımcı, yönetmen
Gérard Depardieu   Cyrano De Bergerac
Anne Brochet; Fransız oyuncu
Anne Brochet   Roxane
Philippe Volter; Belçikalı oyuncu
Philippe Volter   Valvert Vikontu