James Arnold Taylor: Seslendirdiği tüm filmler

5 Ratchet & Clank

Ratchet & Clank

2016 Kanada AileAnimasyonMacera

Filmin konusu: Playstation 2'nin beğenilen video oyunlarından "Ratchet & Clank" serisinden ilk oyunun sinema uyarlaması olan filmin yönetmenliğini Kevin Munroeve ve Jericca Cleland üstlendi. … devamı »

 
James Arnold Taylor, Ratchet & Clank filminde "Ratchet" karakterini seslendirmiştir.

Ratchet & Clank Filmi Orijinal Seslendirme Kadrosu : Tamamı için »

David Kaye   Clank
4 Animal Crackers

Animal Crackers

2016 ABD AnimasyonKomedi

Filmin konusu: Owen Huntington'un hayatı sürekli çalışma, yemek ve uyku üçgeni içinde geçmektedir. Bu çember karısı Zoe'yi veya kızı MacKenzie'yi görmesini engellemektedir. Böyle devam ettikçe bu durumun onu öldüreceğini biliyordur. … devamı »

 
James Arnold Taylor, Animal Crackers filminde "Buffalo Bob" karakterini seslendirmiştir.

Animal Crackers Filmi Orijinal Seslendirme Kadrosu : Tamamı için »

Emily Blunt; Wandsworth,Londra,İngiltere doğumlu Emily Olivia Leah Blunt olarak da bilinen İngiliz  oyuncu, yapımcı
Emily Blunt   Zoe
Ian McKellen; Burnley,Lancashire,İngiltere doğumlu Sir Ian Murray McKellen olarak da bilinen İngiliz  oyuncu, senarist, uygulayıcı yapımcı
Ian McKellen   Horatio P. Huntington
3 Star Wars: Klon Savaşları; Filmin orijinal adı: Star Wars: The Clone Wars

Star Wars: Klon Savaşları

2008 ABD AnimasyonBilim Kurgu

Filmin konusu: Star Wars (Yıldız Savaşları) yapımları, sinema tarihinin hem en kült, aynı zamanda hem de en popüler olmayı başarabilen ender sinema serilerinden biridir. Star Wars: Klon Savaşları filmi izleyiciyi yepyeni Star Wars maceralarına sürüklerken, Lucasfilm'in epik hikaye anlatımı ile sevenlerini şaşırtarak benzersiz bir animasyon stilini birleştirmeyi başarıyor. Büyük bir prodüksiyon aşamasından geçen bu yapım da, serinin öteki filmlerini aratmayacak unutulmaz sahneler bizleri bekliyor. … devamı »

 
James Arnold Taylor, Star Wars: Klon Savaşları filminde "Obi-Wan Kenobi / 4-A7 / Medikal Droid" karakterini seslendirmiştir.
YönetmenDave Filoni
SenaristHenry Gilroy

Star Wars: Klon Savaşları Filmi Orijinal Seslendirme Kadrosu : Tamamı için »

Anthony Daniels; Salisbury,Wiltshire,İngiltere doğumlu İngiliz  oyuncu, seslendirme sanatçısı
Anthony Daniels   C-3PO
Christopher Lee; Belgravia,Londra,İngiltere doğumlu Christopher Frank Carandini Lee olarak da bilinen İngiliz  oyuncu, senarist
Christopher Lee   Kont Dooku
Samuel L. Jackson; Washington, DC, ABD doğumlu Samuel Leroy Jackson olarak da bilinen Amerikalı oyuncu, idari yapımcı, ortak yapımcı
Samuel L. Jackson   Mace Windu
2 Animatrix: Osiris'in Son Uçuşu; Filmin orijinal adı: Animatrix : The final flight of the Osiris

Animatrix: Osiris’in Son Uçuşu

2003 Japonya ABD AnimasyonBilim Kurgu

Filmin konusu: Animatrix, Matrix dünyasının animasyon ortamına aktarılmış hikayelerden meydana gelmektedir. Osiris’in Son Uçuşu bölümü ise 9 kısa filmden oluşan serinin en çarpıcı örneklerinden biri konumunda. Matrix Reloaded filminden önce animasyonu izlemek, olağanüstü bir fragman etkisi meydana getirmekte. Matrix 1 ve 2 arasındaki köprü olmaktan daha çok ikincisine dönük bir heyecan uyandırıyor. Neo ve dostlarının işinin çok daha zor olduğuna dair ipuçları içeriyor. … devamı »

 
James Arnold Taylor, Animatrix: Osiris’in Son Uçuşu filminde "Ek sesler (İkinci Rönesans, Parts I & II) / Miscellaneous Çocuğun Hikayesi)" karakterini seslendirmiştir.

Animatrix: Osiris’in Son Uçuşu Filmi Orijinal Seslendirme Kadrosu : Tamamı için »

Clayton Watson   Michael Karl 'The Kid' Popper (Çocuğun Hikayesi bölümü)
Pamela Adlon; Pamela Fionna Segall, Pamela S. Adlon olarak da bilinen Amerikalı oyuncu, idari yapımcı, senarist, seslendirme sanatçısı
Pamela Adlon   Jue (Osiris'in Son Uçuşu bölümü) / Manabu (Beyond bölümü)
1 Star Wars: Clone Wars Volume 1; Filmin orijinal adı: Star Wars: Clone Wars

Star Wars: Clone Wars Volume 1

2003 ABD AksiyonBilim KurguSavaş

Filmin konusu: Clone’ların Saldırısı ile Sith’in İntikamı arasında neler oldu? ABD’de, Cartoon Network’te 3’er dakikalık bölümler halinde yayınlanan Star Wars: Clone Wars, işte bu kayıp zamanın izini sürüyor. Doğrudan TV için yapılan ve bir DVD’de toplanan Clone Wars Volume 1, yukarıdakileri ve daha fazlasını içeren, ilk iki sezonu oluşturan 20 kısa bölümden meydana gelmektedir. Yönetmen Genndy Tartakovsky’nin dehası, bize hiç görülmemiş derecede stilize bir Yıldız Savaşları atmosferi armağan eden sanat yönetmeni ve aynı zamanda senarist Paul Rudish’in yeneteği ile birleşince keyifli ve alternatif bir seyirlik oluşturmuştur. … devamı »

 

Star Wars: Clone Wars Volume 1 Filmi Orijinal Seslendirme Kadrosu : Tamamı için »