Nick Wechsler: Yapımcılığını üstlendiği tüm filmler

5 Under the Skin

Derinin Altında

2013 İsviçre İngiltere ABD Bilim KurguGerilim

Filmin konusu: Isserley (Scarlett Johansson) dünyaya erkek otostopçuları yakalamak için gönderilmiş insan formunda görünen uzaylı varlıktır. Ne kadar donuk ve buz gibi görünse de, dolgun kırmızı rujlu dudaklardan kürk mantosuna kadar baştan çıkarıcı bir kadın görünümüne sahiptir. İskoçya’nın ıssız mahallelerinde araba süren bu seksi kadının neyin peşinde olduğu ya da kim olduğu hakkında bir filmden pek bir çıkarım yapmak zor. Kült filmleri ve videolarıyla tanıdığımız Jonathan Glazer, uzun yıllar sonra gene tuhaf ve görselliğiyle zihin açıcı bir filmle seyircisiyle buluştur. Halüsinatif ve rüya gibi sıfatlarını sonuna kadar hak eden film, sosyal gerçekçi bir arkaplanda oldukça tensel ve duyusal bir biçimde sizi yavaş yavaş içine çekmeyi başarıyor. Michel Faber’in aynı adlı kült romanından uyarlanan film, adeta insan olmaya ve hissetmeye dair bir meditasyon etkisi yaratıyor. … devamı »

Derinin Altında Filmi Oyuncu Kadrosu : Tamamı için »

Jeremy McWilliams   Kötü Adam
4 The Road

Yol

2009 ABD Bilim KurguDram

Filmin konusu: Yol filmi, film bilim kurgu türünde olmasına rağmen Western türünde de öğeler taşımaktadır. Gelecekteki kıyamet günlerini anlatan bir kitabın uyarlaması olan yapım, güçlü oyuncu kadrosuyla, en iyi satanlar listesindeki kitabın gölgesinde kalmıyor. … devamı »

YönetmenJohn Hillcoat

Yol Filmi Oyuncu Kadrosu : Tamamı için »

Guy Pearce; Ely, Cambridgeshire, İngiltere doğumlu Guy Edward Pearce olarak da bilinen Avustralyalıtema müziği sanatçısı oyuncu
Guy Pearce   Emekli asker
3 Kaynak; Filmin orijinal adı: The Fountain

Kaynak

2006 ABD Bilim KurguDramFantastikRomantik

Filmin konusu: Film, geçmiş, bugün ve gelecek zaman dilimlerinde geçen üç ayrı hikayeyi anlatıyor. Her bir öykü aşka dair sonsuzluğun peşinde olan erkekleri anlatmaktadır. İlki mayalı bir kâşifin esir düşmüş kraliçesini kurtarmak hayat ağacını aramasını konu eniniyor. 2. öykü ise türlü ağaçlar üzerine çalışmalar yapan bir tıp araştırmacısının ölmek üzere olan karısını kurtarmak için ilaç arayışını anlatırken son hikaye ise bir kapsül içinde yaşlı bir ağaç ile ölmekte olan bir yıldıza doğru seyahat eden bir uzay yolcusunun hikayesine odaklanıyor. Pi, Bir Rüya İçin Ağıt gibi filmlerin yönetmeni Daren Aronofsky yine ortaya farklı bir film çıkarmayı başarıyor. … devamı »

Kaynak Filmi Oyuncu Kadrosu : Tamamı için »

Hugh Jackman; Sidney, Yeni Güney Galler, Avustralya doğumlu Hugh Michael Jackman olarak da bilinen Avustralyalı oyuncu, yapımcı, idari yapımcı
Hugh Jackman   Tom Verde
Rachel Weisz   Izzi
Ellen Burstyn; Edna Rae Gilhooley olarak da bilinen Amerikalı, oyuncu
Ellen Burstyn   Lilian
2 Oyuncu; Filmin orijinal adı: The Player

Oyuncu

1992 ABD DramKomediPolisiye

Filmin konusu: Film yapımcısı Griffin Mill (Tim Robbins), hergün yüzlerce senaryoyu red etmektedir. fakat bir gün bir senaryo yazarından ölüm tehditleri almaya başlar. Senaryo yazarının kimliğini ortaya çıkarmaya çalışan Mill, üstüste yaptığı hatalarla rakibinin eline onun şantaj için kullanabileceği malzemeler verir. … devamı »

YönetmenRobert Altman

Oyuncu Filmi Oyuncu Kadrosu : Tamamı için »

Tim Robbins; Timothy Francis Robbins olarak da bilinen Amerikalı oyuncu, yönetmen, besteci, müzisyen
Tim Robbins   Griffin Mill
Greta Scacchi; Milano, İtalya doğumlu İtalyan oyuncu
Greta Scacchi   June Gudmundsdottir
Fred Ward   Walter Stuckel
1 Sex, Lies and Videotape

Seks Yalanları

1989 ABD Dramatik komedi

Filmin konusu: Ann Milaney (Andie MacDowell) Louisiana eyaletinde rahat bir hayat süren genç bir kadındır. Kocası John (Peter Gallagher) ise başarılı bir … devamı »

Seks Yalanları Filmi Oyuncu Kadrosu : Tamamı için »

Andie MacDowell; Rosalie Anderson MacDowell olarak da bilinen Amerikalı oyuncu
Andie MacDowell   Ann Millaney
James Spader; James Todd Spader olarak da bilinen Amerikalı oyuncu
James Spader   Graham Dalton
Peter Gallagher; Peter Killian Gallagher olarak da bilinen Amerikalı oyuncu
Peter Gallagher   John Millaney