Michel Merkt: Yapımcılığını üstlendiği tüm filmler

8 Küçük Joe; Filmin orijinal adı: Little Joe

Küçük Joe

2019 İngiltere Avusturya Almanya Bilim KurguDram

Filmin konusu: Bekar bir anne olan Alice (Emily Beecham), yeni bitki türleri geliştiren bir şirketin kıdemli bir çalışanıdır. Genç kadın, uzun zamandır yeni bir bitki üzerinde geliştirmeler yapmaktadır. Alice’in ürettiği kırmızı bitki, sadece güzelliği ile değil aynı zamanda tedavi edici değeri ile de dikkat çekmektedir. Bu alımlı bitki, ideal sıcaklıkta tutulur, düzgün beslenir ve onunla düzenli olarak konuşulursa sahibini mutlu etmektedir. Alice, her ne kadar şirket politikasına uymasa da, bu bitkiyi oğlu Joe'ya ev hediyesi olarak vermeye karar verir. Bitkiye "Little Joe" adını veren anne oğul, bitkilerin büyüdükçe verdikleri isim kadar zararsız olmadığına dair şüphe duymaya başlayacaklardır. Bitkileri gözlem altında tutan Alice, bitkilerin tohumları saçıldıkça, insanlar üzerinde farklı etkiler yarattığını düşünür. Yaşananların gerçek mi yoksa birer hayal ürünü mü olduğunu ayırt edemeyen Alice, kendisini tuhaf bir oyunun içerisinde bulur. … devamı »

Küçük Joe Filmi Oyuncu Kadrosu : Tamamı için »

Emily Beecham; Manchester,İngiltere doğumlu İngiliz  oyuncu
Emily Beecham   Alice
Ben Whishaw; Clifton,Bedfordshire,İngiltere doğumlu Ben Wishaw olarak da bilinen İngiliz  oyuncu
Ben Whishaw   Chris
Kerry Fox; Lower Hutt, Wellington, Yeni Zelanda doğumlu Yeni Zelandalı oyuncu
Kerry Fox   Bella
7 Martin Eden

Martin Eden

2019 İtalya Fransa Dram

Filmin konusu: İşçi sınıfından olan Martin Eden, denizcilik yaparak hayatını kazanmaktadır. Günlerden bir gün, San Francisco’da yaşayan üst sınıftan bir genç olan Arthur Morse’nin hayatını kurtaran Martin, teşekkür edilmek üzere Arthur’un evine davet edilir. Burada Arturo'nun güzel kız kardeşi Elena ile tanışan Martin, genç kadını görür görmez aşık olmuştur. Martin’in Elena’ya duyduğu aşk, ulaşmak istediği sosyal statünün de sembolü haline gelecektir. Martin, statüsünün yarattığı engellere karşı koymaya çalışırken yazar olma hayalini de gerçekleştirmek için çabalamaya devam edecektir. … devamı »

Martin Eden Filmi Oyuncu Kadrosu : Tamamı için »

Luca Marinelli; İtalyan, oyuncu
Luca Marinelli   Martin Eden
Jessica Cressy   Elena Orsini
Carlo Cecchi   Russ Brissenden
6 Ayka

Ayka

2018 Rusya Polonya Kazakistan Çin Almanya Dram

Filmin konusu: Ayka filmi, Moskova’da yasa dışı bir hayat süren ve aldığı borcu ödemek içi zorlu bir mücadele veren genç bir kadının hikayesini anlatıyor. Hamile olan genç kadın Ayka, bebeğine bile bakacak kadar maddi güce sahip değildir. Ayka, bebeğinin doğumunun ardından onu hastaneye bırakmak zorunda kalır. Aldığı borçları ödeyebilmek için derhal işinin başına dönen Ayka, üstüne üstlük maaşını da alamayıp işten atılır. Yaşayacak yeri ve parası olmayan Ayka, göçmenlerle dolu bir pansiyona yerleşir. Bir ranza üzerinde yaşamak zorunda kalan Ayka’nın aklında olan tek şey, ödeyemediği borcudur. Çalışma izni olmayan genç kadın, bir yandan Moskova’nın mülteci mahallelerinde sokak sokak dolaşıp iş ararken, diğer yandan da doğum sonrası oluşan kanaması ile uğraşmaktadır. Acaba genç kadın tüm bu zorlukların üstesinden gelip borcunu ödeyebilecek midir? … devamı »

Ayka Filmi Oyuncu Kadrosu : Tamamı için »

David Alavverdyan   Daire sahibi
5 Jüpiter'in Uydusu; Filmin orijinal adı: Jupiter holdja

Jüpiter’in Uydusu

2017 Macaristan Almanya Dram

Filmin konusu: Kornél Mundruczó'nun yönettiği ve senaryosunu Kata Wéber ile birlikte kaleme aldığı filmin oyuncu kadrosunda Merab Ninidze, György Cserhalmi ve Mónika Balsai yer alıyor. … devamı »

Jüpiter’in Uydusu Filmi Oyuncu Kadrosu : Tamamı için »

Merab Ninidze; Tiflis, Gürcistan doğumlu Gürcü oyuncu
Merab Ninidze   Dr. Stern
Zsombor Jéger; oyuncu
Zsombor Jéger   Aryan
György Cserhalmi; Budapeşte, Macaristan doğumlu Macar oyuncu
György Cserhalmi   László
4 Kadınların Gölgesinde; Filmin orijinal adı: L'Ombre des femmes

Kadınların Gölgesinde

2015 İsviçre Fransa Dram

Filmin konusu: Pierre ve Manon fakirlerdir. Hiçbir şey yapmadan belgeseller çekip ve tuhaf işler yapmaktadırlar. Pierre genç bir stajyer olan Elisabeth ile tanışır ve sevgili olurlar. Ama Pierre, Manon'u Elisabeth için terk etmez. İkisiyle de birlikte olmak istemektedir. … devamı »

Kadınların Gölgesinde Filmi Oyuncu Kadrosu : Tamamı için »

Stanislas Merhar; Paris, Fransa doğumlu Fransız oyuncu
Stanislas Merhar   Pierre
Clotilde Courau; Levallois-Perret, Hauts-de-Seine, Fransa doğumlu Fransız oyuncu
Clotilde Courau   Manon
Lena Paugam   Elisabeth
3 Kabakçığın Hayatı

Kabakçığın Hayatı

2015 İsviçre Fransa AileAnimasyonDram

Filmin konusu: Hem karanlık hem naif tarzıyla her yaştan kişiye hitap eden film, dünya prömiyerini Cannes'ın "Yönetmenlerin 15 Günü" Bölümü'nde yaptı. Ayrıca dünyanın en saygın canlandırma festivallerinden Annecy’de En İyi Film ve İzleyici ödülleri kazandı. Senaryosunu Tomboy'un yönetmeni ve senaristi Céline Sciamma yazdı. … devamı »

YönetmenClaude Barras

Kabakçığın Hayatı Filmi Oyuncu Kadrosu : Tamamı için »

Oyuncu kadrosu eklenmemiş!
2 O Kadın; Filmin orijinal adı: Elle

O Kadın

2015 Fransa Almanya Gerilim

Filmin konusu: Orta yaşlarında olan Michèle, yıkılmaz bir kadındır. Bir video oyunu şirketini başarılı bir şekilde yönetmektedir.  Ancak günün birinde Michèle'in yaşamı tamamen değişecektir.  Paul Verhoeven'ın yönetmenlik koltuğunda olduğu Elle'in başrollerinde Isabelle Huppert, Christian Berkel, Anne Consigny, Virginie Efira yer alıyor. … devamı »

O Kadın Filmi Oyuncu Kadrosu : Tamamı için »

Isabelle Huppert; Paris, Fransa doğumlu Isabelle Anne Madeleine Huppert olarak da bilinen Fransız oyuncu
Isabelle Huppert   Michèle
Laurent Lafitte; Fransız oyuncu, adaptasyon, ortak yapımcı
Laurent Lafitte   Patrick
Anne Consigny; Alençon, Orne, Fransa doğumlu Fransız oyuncu
Anne Consigny   Anna
1 Yıldız Haritası; Filmin orijinal adı: Maps To The Stars

Yıldız Haritası

2014 Kanada Fransa Almanya ABD Dram

Filmin konusu: Agatha Weiss, kadife eldivenler takan garip görünüşlü bir kızdır. Los Angeles’a twitter üzerinden tanıştığı bir menajer ile tanışmak için gelmiştir. Orta yaş bunalımındaki Havana Segrand (Julianne Moore), annesinin hikayesinin anlatıldığı bir filmde istediği rolü kapmak için sıra dışı tekniklerle çok çalışan bir oyuncudur. Şöhretin şımarttığı çocuk oyuncu Benjie Weiss’in babası Dr. Stafford Weiss ve annesi Christina Weiss ise şöhretler camiasında tüm sertliği ile yıkılmadan duran bir aile tablosu çizmektedirler. Limuzin şoförlüğü yapan Jerome Fontana’nın asıl arzusu ise kendi yazdığı senaryoları okutabilmektir. Hollywood’un ışıltılı görünen acımasız ve aldatıcı dünyası bu insanların kesişme noktasıdır. … devamı »

Yıldız Haritası Filmi Oyuncu Kadrosu : Tamamı için »

Julianne Moore; Fayetteville, Kuzey Karolina, ABD doğumlu Julie Anne Smith olarak da bilinen Amerikalı oyuncu, idari yapımcı, yapımcı
Julianne Moore   Havana Segrand
Mia Wasikowska; Kanberra, Avustralya Başkent Bölgesi, Avustralya doğumlu Avustralyalı oyuncu, yönetmen
Mia Wasikowska   Agatha Weiss
Olivia Williams; Camden Town,Londra,İngiltere doğumlu Olivia Haigh Williams olarak da bilinen İngiliz  oyuncu
Olivia Williams   Christina Weiss