Fabienne Vonier: Yapımcılığını üstlendiği tüm filmler

3 Üç Maymun

Üç Maymun

2008 Türkiye İtalya Fransa Dram

Filmin konusu: Yaklaşan genel seçimlere bir muhalefet partisinden aday olarak girecek iş adamı Servet (Ercan Kesal), ıssız bir yolda trafik kazası yapar. Ölümle sonuçlanan kaza sırasında araçta bile olmayan şoförü Eyüp'e (Yavuz Bingöl) para verip yalan söyleterek ölümün sorumluluğunu almasını ister. Servet, kendisi yerine hapse giren Eyüp'ün karısı Hacer (Hatice Aslan) ile de ilişkiye girmeye başlayınca, olaylar sonrasında bir aile dramına sebebiyet verecek kadar karışacaktır. Gerçeği bilmek, görmek istememek, duymamak veya hakkında konuşmamak, kısacası "Üç Maymunu Oynamak" onun var olduğu gerçeğini değiştirecek midir? … devamı »

Üç Maymun Filmi Oyuncu Kadrosu : Tamamı için »

Yavuz Bingöl; İstanbul, Türkiye doğumlu Türk oyuncu
Yavuz Bingöl   Eyüp
Hatice Aslan; Sivas, Türkiye doğumlu Türk oyuncu
Hatice Aslan   Hacer
2 Barbarların İstilası; Filmin orijinal adı: Les Invasions barbares

Barbarların İstilası

2003 Kanada Fransa DramKomedi

Filmin konusu: Kanser nedeniyle yatağından kalkamaz hale gelen ve yavaş yavaş ölmekte olan Rémy (Rémy Girard), son anlarında yanında olmak isteyen ailesi ve yakınlarıyla yüzleşecektir. Gelenler arasında yıllardır samimi bir ilişki kuramadığı oğlu Sébastien da (Stéphane Rousseau) bulunmaktadır. Yıllar sonra hastayı ziyarete gelen akrabalar, dostlar, metresler ilişkilerin öteki yüzünü, ekonomik ve cinsel yönlerini ortaya koyacaktır. … devamı »

YönetmenDenys Arcand

Barbarların İstilası Filmi Oyuncu Kadrosu : Tamamı için »

Rémy Girard; Kanadalı  oyuncu
Rémy Girard   Rémy
Stéphane Rousseau; Lasalle,Montreal,Québec,Kanada doğumlu Kanadalı  oyuncu
Stéphane Rousseau   Sébastien
1 Carrington

Carrington

1995 İngiltere Fransa ABD BiyografikDramDramatik komedi

Filmin konusu: İngiltere’de geçen filme 1. Dünya Savaşı arka plan görevindedir. Film, ressam Dora Carrington (Emma Thompson) ile eşcinsel yazar Lytton Strachey (Jonathan Pryce) arasındaki oldukça sıradışı bir aşkın hikayesini anlatmaktadır. Dora, Viktoryen dönemi İngiltere’sinde Virginia Woolf gibi yazarların ve dönemin eksentrik entelektüellerinin bulunduğu Bloomsbury Grubu’nun üyesidir. Arkadaşları aracılığı ile yine o dönemin önemli yazarları arasında sayılan Lytton ile tanışır. Dora bu tanışmanın ardında Lytton’a büyük bir aşkla bağlanmıştır. Lytton’da Dora’yı sevmektedir ama ilişkileri ruhsal bir beraberliğin ötesine geçememektedir. Bu durum Dora’yı büyük bir çaresizliğe sürüklese de Lytton’dan kopamamaktadır. Başka erkekler ile ilişki kursa da, Lytton ile aynı evde yaşamaya devam etmekte ve büyük bir aşk ile ona bağlı kalmayı sürdürmektedir. … devamı »

Carrington Filmi Oyuncu Kadrosu : Tamamı için »

Jonathan Pryce; Carmel ,Flintshire,Galler doğumlu John Pryce olarak da bilinen Galli  oyuncu
Jonathan Pryce   Lytton Strachey
Emma Thompson; Paddington,Londra,İngiltere doğumlu İngiliz  oyuncu, senarist, idari yapımcı
Emma Thompson   Dora Carrington
Rufus Sewell; Twickenham,Londra,İngiltere doğumlu İngiliz  oyuncu
Rufus Sewell   Mark Gertler