En İyi Bağımsız Filmleri

4 Tumbleweeds, 1999, DVD Posteri

Tumbleweeds

1999 ABD BağımsızDram

Filmin konusu: İlişkilerinde ne zaman bir sorun çıksa, bekar anne Mary Jo Walker (Janet McTeer) ve kızı Ava (Kimberly J. Brown) toplanıp başka bir şehre taşınırlar. Ava'nın rutini canını sıkar. Bu sefer San Diego'ya taşınmalarında kamyoncu Jack Ranson (Gavin O'Connor) onlara yardım eder. Ava yerleşip okul oyununda başrolü üstlenirken Jack, Mary Jo ile çıkmaya başlar ama çok geçmeden kontrolcü ve saldırgan biri olduğunu ortaya çıkarır. Mary Jo tekrar kaçmaya hazırlanır ama bu Ava'yı kızdıracaktır. … devamı »

Tumbleweeds Filmi Oyuncu Kadrosu : Tamamı için »

Janet McTeer; Newcastle upon Tyne,Tyne ve Wear,İngiltere doğumlu İngiliz  oyuncu
Janet McTeer   Mary Jo Walker
Kimberly J. Brown   Ava Walker
Gavin O'Connor; Amerikalı yönetmen, idari yapımcı, senarist
Gavin O'Connor (I)   Jack Ranson
3 Senli Benli; Filmin orijinal adı: Hurlyburly

Senli Benli

1998 ABD BağımsızDramatik komedi

Filmin konusu: Eddie (Sean Penn), bir grup eşit derecede sorunlu arkadaşa sahip olan, kafası karışık ve korkusuz bir adamdır. Oda arkadaşı, yakıcı ve kalitesiz Mickey (Kevin Spacey), Eddie'nin aşkı Darlene (Robin Wright Penn) ile yatmaktadır. Nedeni ise sadece bunu yapabiliyor olmasıdır. Arkadaşı Phil (Chazz Palminteri), Eddie'yi endişelendiren şiddetli öfkelere eğilimlidir. Hepsi uyuşturucu ve alkol tüketirken hayatları üzerine konuşmaktadırlar. Başka bir arkadaş olan Artie (Garry Shandling), sonunda eğlenceli bir geceye hazırlanmış genç bir kızla (Anna Paquin) çıkagelir. … devamı »

Senli Benli Filmi Oyuncu Kadrosu : Tamamı için »

Kevin Spacey; South Orange, New Jersey, ABD doğumlu Kevin Spacey Fowler olarak da bilinen Amerikalı oyuncu, yapımcı, idari yapımcı
Kevin Spacey   Mickey
Sean Penn; Santa Monica, Los Angeles, Kaliforniya, ABD doğumlu Amerikalı oyuncu, yönetmen, senarist
Sean Penn   Eddie
Robin Wright; Dallas, Teksas, ABD doğumlu Robin Virginia Gayle Wright, Robin Wright Penn olarak da bilinen Amerikalı şarkıcı oyuncu, yapımcı, idari yapımcı
Robin Wright (V)   Darlene
2 Anna, 1987, Film Posteri

Anna

1987 ABD BağımsızDram

Filmin konusu: Yıldız gözlü Çek göçmeni Krystyna (Paulina Porizkova), anavatanından bir zamanlar ünlü bir aktris olan kahramanı Anna (Sally Kirkland) ile tanışmak için New York'a gider. Bir zamannlar Hollywood'un zirveside yer alan Anna, şimdi filmlerde küçük parçalar bile bulmakta zorlanmaktadır. Ancak bununla urağşmak yerine genç Krystyna'ya rehberlik etmeye ve onu kendi yıldız olma arayışına teşvik etmeye karar verir. Bir yıldızın kariyeri solup diğerininki yükselmeye başladığında, iki kadın şov dünyasının acımasız eşitsizliklerin üstesinden gelmek için bir araya gelir. … devamı »

Anna Filmi Oyuncu Kadrosu : Tamamı için »

Paulina Porizkova   Krystyna
1 One Potato, Two Potato, 1964, Film Posteri

One Potato, Two Potato

1964 ABD BağımsızDram

Filmin konusu: Joe Cullen, bir maden kampında çalışmak için ABD'den Güney Amerika'ya taşınır ve arkasında karısı Julie ve bebek kızları Ellen Mary'yi bırakır. … devamı »

YönetmenLarry Peerce

One Potato, Two Potato Filmi Oyuncu Kadrosu : Tamamı için »

Barbara Barrie; Chicago, Illinois, ABD doğumlu Amerikalı şarkıcı oyuncu, yazar
Barbara Barrie   Julie Cullen Richards
Bernie Hamilton   Frank Richards
Richard Mulligan   Joe Cullen