Kara Kedi Ak Kedi; Filmin orijinal adı: Crna macka, beli macor
Montreal’li bir ailenin oğlu, kendi dünyasındaki bazı çelişkilerden ötürü benlik arayışı içindedir. Bu süreç, onu olgunlaştırırken aynı zamanda ruhun farklı labirentlerine de sürüklemektedir. Babasına hayranlık derecesinde bağlı olan oğlan, onu hayal kırıklığına uğratmamak uğrunda kendi doğası ile daha derin çelişkilere de dalacaktır. Dahası bu durum onu yer yer çıldırmanın eşiğine kadar getirir. Çılgın, ruhsal bir yolculuğun, toplum baskısının ve insanın başkaldıran doğasının bir baba-oğul ilişkisi üzerinden anlatılmaktadır.
Yeraltı; Filmin orijinal adı: Underground
Yeraltı filmi, bir yeraltı silah üreticisinin hikayesini anlatmaktadır. Balkanlarda yaşanan dramı çarpıcı bir şekilde gözler önüne seren bu yapım, müzikleri ve çarpıcı finaliyle unutulmayanlar arasında yerini almıştır.
Jutro
2. Dünya Savaşı, insanlarda derin bir iz bırakarak sona ermiştir. Barışın ilk günlerinde farklı bir çatışmalar sürmekte - eski bir düşmanın işbirlikçileriyle uğraşmak ve hainleri infaz etmek - Eski bir asker barışta bile öldürmeye devam etmektedir.
Budjenje pacova
Yalnız bir adam, hasta kız kardeşinin tedavisi için para bulmaya çalışırken bir yandan da geçmişinden kaçmaya ve bugünü anlamlandırmaya çalışmaktıdır.

4 sonuç gösteriliyor