Nitram, 2021, Film Posteri
Nitram filmi, Avustralya tarihinin en kanlı olaylarından Port Arthur Katliamı’nın öncesini, “böyle bir şeyi kim yapar?” sorusundan yola çıkarak silahsızlanma mesajını iletmek için katliamı yapan kişinin bakış açısından süreci aktarıyor. Jones’un canlandırdığı “Nitram”, annesi ve babası dışında toplumdan kopuk, uyumsuz, yalnız ve küskün bir yaşam sürdürürken içine kapalı, çok zengin bir kadınla arkadaş olur. Ancak bu tuhaf yakınlığın acı sonu, Nitram’ı ve etrafındakileri felaketlere sürükleyen sürecin başlangıcı olacaktır.
Titane filmi, 2021 yapımı, film posteri
Karanlık fantezi türündeki Julia Ducournau imzalı Titane filmi, 2021 Cannes Film Festivali'nde Altın Palmiye ödülüne layık görüldü. Böylece Cannes tarihinde bir kadın yönetmen ilk kez tek başına bu ödülü almış oldu. BBC, filmi 2021 yılının en şok edici filmi olarak nitelendirdi.
Nomadland filmi, 2020 yapımı, film posteri
Filmin başrol oyuncusu Frances McDormand, kocası öldükten sonra memleketi Nevada'dan ayrılan ve "evsiz" kalıp, ABD'yi dolaşan bir kadın olarak rol alıyor. 93. Akademi ödüllerine damga vuran "Nomadland" filmi; En İyi Film, En İyi Yönetmen ve En İyi Kadın Oyuncu ödüllerine layık görüldü.
100% Wolf
Soylu bir kurt adam ailesinin üyesi olan Freddy Lupin, 13. yaş gününde vahşi bir kurt adama dönüşeceğine küçük bir kanişe dönüşür.
Küçük Joe; Filmin orijinal adı: Little Joe
Bekar bir anne olan Alice (Emily Beecham), yeni bitki türleri geliştiren bir şirketin kıdemli bir çalışanıdır. Genç kadın, uzun zamandır yeni bir bitki üzerinde geliştirmeler yapmaktadır. Alice’in ürettiği kırmızı bitki, sadece güzelliği ile değil aynı zamanda tedavi edici değeri ile de dikkat çekmektedir. Bu alımlı bitki, ideal sıcaklıkta tutulur, düzgün beslenir ve onunla düzenli olarak konuşulursa sahibini mutlu etmektedir. Alice, her ne kadar şirket politikasına uymasa da, bu bitkiyi oğlu Joe'ya ev hediyesi olarak vermeye karar verir. Bitkiye "Little Joe" adını veren anne oğul, bitkilerin büyüdükçe verdikleri isim kadar zararsız olmadığına dair şüphe duymaya başlayacaklardır. Bitkileri gözlem altında tutan Alice, bitkilerin tohumları saçıldıkça, insanlar üzerinde farklı etkiler yarattığını düşünür. Yaşananların gerçek mi yoksa birer hayal ürünü mü olduğunu ayırt edemeyen Alice, kendisini tuhaf bir oyunun içerisinde bulur.
Martin Eden
İşçi sınıfından olan Martin Eden, denizcilik yaparak hayatını kazanmaktadır. Günlerden bir gün, San Francisco’da yaşayan üst sınıftan bir genç olan Arthur Morse’nin hayatını kurtaran Martin, teşekkür edilmek üzere Arthur’un evine davet edilir. Burada Arturo'nun güzel kız kardeşi Elena ile tanışan Martin, genç kadını görür görmez aşık olmuştur. Martin’in Elena’ya duyduğu aşk, ulaşmak istediği sosyal statünün de sembolü haline gelecektir. Martin, statüsünün yarattığı engellere karşı koymaya çalışırken yazar olma hayalini de gerçekleştirmek için çabalamaya devam edecektir.
Gloria Mundi
Gloria Mundi filmi, bir bebeğin doğması ile yeniden bir araya gelen bir ailenin yaşamına odaklanıyor. Marsilya’da yaşayan bir aile, yeni doğan bebekleri Gloria için bir bir araya gelirler. Çekirdek aile bebeklerinin aralarına katılmasından dolayı mutlu olsalar da bir yandan da yaşadıkları geçim sıkıntısının üstesinden gelmeye çalışmaktadır. Bu esnada senelerce önce hapse giren büyükbabanın aileye katılması ise beklenmedik olayların yaşanmasına sebep olacaktır.
Elveda Oğlum; Filmin orijinal adı: Di jiu tian chang
Elveda Oğlum filmi, Çin’de 1980’lerde yaşayan iki ailenin hayatını anlatmakatdır Film, 1980'lerin ekonomik reformlarından başlayarak 40 yıllık bir süreyi içermektedir. İki evli çift bu süreç içerisinde Çin’de yaşanan sosyal ve ekonomik değişikliklere uyum sağlamaya çalışmaktadır.
Judy
Judy filmi, ünlü oyuncu ve şarkıcı olan Judy Garland'ın hayatına odaklanıyor. 1968 kışında, Judy Garland'ın (Renée Zellweger) "Oz Büyücüsü"ndeki ikonik Dorothy rolünü oynamasının üzerinden 30 yıl geçmiştir. 'Talk of the Town' performansları için çalkantılı bir dönemini yaşyan Londra'ya gelen Garland, arkadaşlarıyla ve hayranlarıyla yeniden bir araya gelmenin sevincini yaşarken, bir yandan da gece kulübünün yönetimiyle çatışmaktadır. İleride 5. kocası olacak Mickey Deans'in hayatına girişiyle birlikte, Garland için her şey daha parlak görünmeye başlar. Judy, uzun süredir iş dünyasında çalışdığı için çok yorgun ve hassas bir hale gelmiştir. Hollywood'a feda edilen çocukluğunun anıları ve çocuklarının yanına, eve dönme isteği Garland'ın zihnine gölge düşürmektedir.
Ich war zuhause, aber...
"Evdeyim, Ama" filmi, bir hafta boyunca ortadan kaybolan 13 yaşındaki bir çocuğun hikayesine odaklanıyor. 13 yaşındaki bir öğrenci, arkasında iz bırakmadan aniden ortadan kaybolmuştur. Ailesi ve arkadaşları her yerde çocuğu arasalar da kimse ondan bir haber alamamıştır. Herkesin ümidini kaybettiği sırada, bir haftanın ardından çocuk hiçbir şey olmamış gibi eve geri dönmüştür. Kıyafetleri pislenmiş ve farkı bir karaktere bürünmüş bir halde geri dönen çocuk, herkesin kafasında soru işaretleri oluşturacaktır. Annesi ve öğretmenleri onun bu yok oluşunu, kısa bir süre öncesinde babasını kaybetmesinin yarattığı etkiye bağlayacaktır. Ancak bu durum sadece onların tahminidir. Peki genç delikanlının kaybolduğu bir hafta boyunca yaşadıkları nelerdir? Onun hayata bakışını, bu kadar değişmesine neden olan şey nedir?
Rocketman, 2019, Film Posteri
Rocketman filmi, müzik sektörünün en önemli isimlerinden biri olan ve ölümsüz parçalara sahibi Elton John'un Royal Müzik Akademisi'nden bir dahi olarak çıkıp süperstarlık basamaklarını tırmanması ve söz yazarı Bernie Taupin ile olan işbirliği sürecini anlatmaktadır.
Genç Ahmed; Filmin orijinal adı: Le Jeune Ahmed
Genç Ahmed filmi, öğretmenini öldürmeye karar veren bir gencin öyküsünü anlatmaktadır. Belçikalı bir genç olan Ahmed, kendisini büyük bir çıkmazın içinde hissetmektedir. 13 yaşındaki genç, dinlediği bir imamın düşünceleri ile yaşamın baştan çıkarıcı etkileri arasında sıkışıp kalmıştır. Hayata duyduğu bağlılık, birini öldürme arzusunun önüne geçebilecek midir?
Joker
Joker filmi, başarısız bir komedyen olan Arthur Fleck'in hayatını göz önüne seriyor. Yavaş yavaş psikolojik olarak tekinsiz yerlere eğilim gösteren Arthur, bir süre sonra kendisini Gotham Şehri’nde suç ve kaosun içinde bulacaktır. Zamanla asıl kimliğinden uzaklaşıp Joker karakterine bürünecektir. Film, 76. Venedik Uluslararası Film Festivali'nde Altın Aslan ödülünü kazanmıştır.
Parazit; Filmin orijinal adı: Gisaengchung
Parazit filmi, dünya prömiyerini Altın Palmiye Ödülü'nü kazandığı 21 Mayıs'taki 2019 Cannes Film Festivali'nde gerçekleştirdi. Bu ödülü alan ilk Kore filmi ve 2013'teki Mavi En Sıcak Renktir filminden beri ödülü oy birliğiyle alan ilk film olma özelliğini kazanmıştır. 92. Akademi Ödülleri'nde En İyi Uluslararası Uzun Metraj Film dalında Güney Kore'den aday gösterilmiştir.
1917
1917 filmi, 1. Dünya Savaşı sırasında askerlerin yaşamını etkileyecek önemde bir mesajı ulaştırmakla görevlendirilen 2 askerin hikayesini bizlerle paylaşıyor.
Ejderhanı Nasıl Eğitirsin: Gizli Dünya
Angry Birds Filmi 2; Filmin orijinal adı: The Angry Birds Movie 2
Dogman
Nazik ve sevgi dolu bir insan olan Marcello (Marcello Fonte), köpek bakıcılığı yapmaktadır. Hayattaki tek amacı iyi bir baba olmak olan Marcello, eşinden boşandığı için kızı ile istediği kadar görüşememektedir. Ancak baba kız, bir araya geldikleri her anın tadını doyasıya çıkarmaya çalışır. Vaktinin çoğunu bakımını üstlendiği köpekler ile geçiren Marcello’nun hayatı, çocukluk arkadaşı Simoncino’nun (Edoardo Pesce) hapisten çıkıp, mahalleye geri dönmesi ile bambaşka bir hal alır. Eski bir boksör olan Simoncino'nin mahalleye geri dönmesi, herkesin huzurunun kaçmasına sebep olacaktır.
Aslan Kral
Aslan Kral, yavru bir aslan olan Simba’nın maceralarını konu ediyor. Genç Simba'nın cesur babası Mufasa'yı, orijinal filmde de karakteri seslendiren usta oyuncu James Earl Jones seslendiriyor. Simba'ya başarılı oyuncu ve müzisyen Donald Glover'ın hayat vereceği seslendirme kadrosunda; Disney'in ikonik kötüsü Scar olarak Oscar adayı oyuncu Chiwetel Ejiofor, sırtlan Kamari olarak komedyen ve oyuncu Keegan-Michael Key, yaban domuzu Pumbaa olarak Seth Rogen, mirket Timon olarak oyuncu Billy Eichner ve Simba'nın aşık olduğu aslan Nala olarak pop yıldızı Beyonce yer alıyor. Filmin yönetmen koltuğunda "Orman Çocuğu"na imza atan yönetmen Jon Favreau oturuyor.
Oyuncak Hikayesi 4
Efsanevi ve bol ödüllü animasyon üçlemesi Oyuncak Hikayesi'nin devam halkasının yönetmen koltuğunda Josh Cooley yer alıyor. Filmde Tony Hale Forky’yi Tom Hanks kovboy Woody'yi, Tim Allen astronot Buzz'ı, Joan Cusack Jessie'yi, Bonnie Hunt Dolly'yi, Annie Potts Bo Peep'i, Don Rickles Bay Patates Kafa'yı, Jeff Garlin Buttercup'ı, Estelle Harris Bayan Patates Kafa'yı, Blake Clark da köpeği seslendiriyor. Filmin senaryosunu ise Stephany Folsom kaleme alıyor.
Malefiz: Kötülüğün Gücü; Filmin orijinal adı: Maleficent: Mistress of Evil
Malefiz: Kötülüğün Gücü filmi, Malefiz ve Aurora arasındaki karmaşık ilişkiyi temel alıyor.
Kutup Köpekleri
Kutup Köpekleri filmi, dünyanın en hızlı köpek kuryesi olmak isteyen Swifty’nin maceralarını anlatıyor.
LEGO Filmi 2
LEGO Filmi 2, istila altındaki şehirlerini kurtarmak için yeniden bir araya gelen kahramanların maceralarını konu ediyor.
Evcil Hayvanların Gizli Yaşamı 2; Filmin orijinal adı: The Secret Life of Pets 2
Yönetmen koltuğunda ilk filmin de yönetmenlerinden olan Chris Renaud'un oturduğu filmin seslendirme kadrosunda Eric Stonestreet ve Kevin Hart'ın yanı sıra Ellie Kemper, Lake Bell, Jenny Slate, Bobby Moynihan, Hannibal Buress ve Dana Carvey gibi isimler yer alıyor.

2017 adet sonuçtan 1–24 arasında olanlar gösteriliyor