Elveda Oğlum; Filmin orijinal adı: Di jiu tian chang
Elveda Oğlum filmi, Çin’de 1980’lerde yaşayan iki ailenin hayatını anlatmakatdır Film, 1980'lerin ekonomik reformlarından başlayarak 40 yıllık bir süreyi içermektedir. İki evli çift bu süreç içerisinde Çin’de yaşanan sosyal ve ekonomik değişikliklere uyum sağlamaya çalışmaktadır.
Elveda; Filmin orijinal adı: The Farewell
Billi (Awkwafina), Amerika’da büyüyen bir genç kızdır. Bir gün babasından aldığı haber, genç kıza büyük bir yıkım yaşatacaktır. Billi’nin Çin’de yaşayan büyükannesi Nai Nai’ye dördüncü evre kanser teşhisi konmuştur. Aile, kendilerine büyük bir üzüntü veren bu gerçeği, ninelerinden saklamaya karar verirler. Son günlerini huzur ve mutluluk içinde geçirmesini isteyen aile üyeleri, bunun için Nai Nai'nin yanında toplanmaya karar verir. Billi, bu haberi ninesinin bilmesini gerektiğini düşünse de ailesinin isteğine karşı çıkmaz ve ninesi ile vedalaşmak için Çin’e doğru yola koyulur.
Mucize Uğur Böceği
Yedi benekli bir uğurböceği olan Rube, cam bir fanus içerisinde yaşamaktadır. Film, böcek cennetine gitmek için macera dolu bir yolculuğa çıkan bu uğur böceğinin hikayesini anlatıyor
Ayı Kardeşler: Eyvah Ayılar Küçüldü!
Ayı Kardeşler: Eyvah Ayılar Küçüldü! filmi, icat ettikleri cihazı denerken küçülen Ayı Kardeşler ve Oduncu Vik’in sürüklendiği maceraları anlatıyor.
İyi Günler; Filmin orijinal adı: Hao ji le
Xiao Zhang, Çin’in güneyinde küçük bir kasabada yaşamaktadır. Nişanlısı estetik ameliyatından pek de mennun değildir. Xiao Zhang, onu mutlu etmek için gerekli olan ameliyat parasının patronundan çalar.
Kung Fu Panda 3
Kahramanlar Takımı
Film, Çin'de Zootopia ve Kung Fu Panda 3 gibi filmler gösterilene kadar en çok hasılat yapan animasyon filmi olmuştu. Tian Xiao Peng'in yönetmenliğini üstlendiği filmin seslendirme kadrosunda Jackie Chan, Nickie Bryar, Feodor Chin yer alıyor.
Ayı Kardeşler 2: Büyülü Kış; Filmin orijinal adı: Boonie Bears: A Mystical Winter
Ding Liang ile Fuyuan Liu'nun yönettiği, Rick Jay Glen, Siobhan Lumsden, Paul Maxx Rinehart ile Toni Thompson'un orijinal seslendirme kadrosunda yer aldığı animasyon film Ayı Kardeşler 2: Büyülü Kış, Ayı Kardeşler: Kurtarma Operasyonu filminin devamı olan ve hayvanları temel alan bir çocuk filmi. Ayı Kardeşler film serisi, 2012'den beri Çin'de yayınlanan Çin'in en popüler çocuk çizgi filmi olan "Boonie Bears"dan sinemaya uyarlanmıştır.
İnce Buz, Kara Kömür; Filmin orijinal adı: Bai Ri Yan Huo
1999'da Çin'in kuzeyindeki küçük bir kasabada akıl almaz cinayetler işlenmeye başlanmıştır. İnsanlar etrafta korkunç ceset parçaları bulmaktadırlar. Soruşturma kapsamında şüphelileri sorgulamaya başlayan polisler, kanlı bir olay sırasında yaşamlarını yitirirler. Hayatta kalan tek polis memuru Zhang Zili ise görevinden uzaklaştırılır ve bir fabrikada güvenlik görevlisi olarak çalışmaya başlar. Zili, aradan 5 sene geçtikten sonra eski bir çalışma arkadaşının da yardımıyla soruşturmayı tekrar başlatmaya karar verir. Ancak bu kez görevde tek başınadır. Tüm kurbanların, temizlik işinde çalışan bir kadınla bağlantılı olduğunu sonucuna ulaşmıştır. İşler tam istediği gibi gitmektedir. Ancak Wu Zhizhen'e aşık olmasıyla başlayan süreç, korkunç bir gerçeği keşfetmesine neden olacaktır.
Ejder Yuvası; Filmin orijinal adı: Dragon Nest: Warriors' Dawn
Ayı Kardeşler: Kurtarma Operasyonu; Filmin orijinal adı: Boonie Bears, to the Rescue!
Ding Liang ile Fuyuan Liu'nun yönettiği ve Rick Jay Glen, Siobhan Lumsden, Paul Maxx Rinehart ile Toni Thompson'un orijinal seslendirme kadrosunda yer aldığı animasyon filmi, hayvanları temel alan bir çocuk filmidir.
Da Nao Tian Gong 3D
Sade Bir Hayat; Filmin orijinal adı: Tao jie
Gittikçe yaşlanan Ah Tao (Deannie Ip) ciddi bir kalp krizi geçirmiştir. Kendisini bildiğinden beri yanında çalıştığı ailenin evinden ayrılmak zorunda kalmıştır. Artık bir huzur evine yerleşmiştir, yalnız ve kimsesizdir. Fakat yıllarca emek verip büyüttüğü Roger (Andy Lau), Ah Tao'yu huzur evinde yalnız bırakmayacaktır.
People Mountain People Sea, 2011, Film Posteri
Bir adam kardeşinin katilinin peşine düşecektir. Bir çok yere yapmış olduğu bu yolculuk, onu kendi sorunlarıyla karşı karşıya getirecektir.
Salgın; Filmin orijinal adı: Contagion
Sıra dışı filmlerin yapımcısı ve yönetmeni Steven Soderbergh'in 2011'de çektiği üçüncü ve son filmi olan Salgın'ın senaryosunda, İspiyoncu! (The Informant!) ve The Man from U.N.C.L.E. filminde de beraber çalıştığı Scott Z. Burns'ün imzası var. 2000'de çektiği Traffic filmiyle En İyi Yönetmen Oscarı'na uzanan Soderbergh'in bu filminde de vazgeçemediği oyuncu Matt Damon'ın yanı sıra oyuncu kadrosu oldukça zengin: Gwyneth Paltrow, Laurence Fishburne, Jude Law, Marion Cotillard, Kate Winslet. Dünya prömiyeri 68. Venedik Film Festivali'nde yapılan film, Filmekimi 2011 programında göze çarpan usta işi yapımlardan. Eleştirmenlerden tam not alan film için, türler arası geçişi seven yönetmen Steven Soderbergh'in 'soğuk' anlatım tarzıyla örtüştüğü yorumları da yapılıyor.
23:59
23:59 filmi, 24 km’lik bir yolda ölü bulunan bir askerin ardından, kışladaki askerlerin başına gelen tuhaf olayları konu ediyor. Gilbert Chan, filmin hem yönetmenliğini hem de senaristliğini üstlenmiştir. Filmin oyuncu kadrosunda Tedd Chan, Henley Hii, Stella Chung, Lawrence Koh gibi isimler yer alıyor.
Ip Man 2; Filmin orijinal adı: Yip Man 2
2012
2012 filmi, dünyanın sonunu getiren küresel bir felaketin ardından, kurtulanların kahraman gibi mücadelelerini anlatan destansı bir macera filmdir. Film, bir solukta izlenebilecek, izlerken düşündürecek sarsıcı sahneler de barındırmaktadır.
Dikkat Şehvet; Filmin orijinal adı: Se jie
Usta yönetmen Ang Lee imzalıdır film. Ang Lee, Brokeback Dağı ile En İyi Yönetmen Ödülü’nün sahibi olmuştur.
Durgun Hayat filmi, 2006 yapımı, film posteri
Betelnut Beauty, 2001, Film Posteri
Sevimli bir kolejli, annesiyle yaşadığı evini terk eder ve askerliğini yeni bitirmiş bir pasta şefiyle ilişki yaşamaktadır. İki asi genç, yerel suç unsuruyla bağlantı kurarak Taipei sokaklarında hayatın acımasız gerçekleriyle mücadele edeceklerdir.
Yi Yi
Ailenin orta yaşlı babası N.J. (Wu Nien-Jen) çalıştığı iş yerinde mutsuzdur. İş ortakları yeni yapacakları iş anlaşmasında sadece daha fazla para kazanmanın derdine düşmüşlerdir. Bu durum N.J.'nin dürüst kişiliğine terstir. Ayrıca kendisini bekleyen büyük bir sürpriz vardır. Ailenin küçük oğlunun başı, okul ve öğretmenleriyle derttedir, kızları Ting-Ting ise zor bir aşk üçgeninin tam ortasında kalmıştır. N.J.'nin en büyük sorunu ise annelerinin komaya girmesi, bu nedenle de evlerine yerleşmesidir. Ancak bu misafir, geçen süreler boyunca ailenin tüm fertlerinin birbirlerine olan bakışlarını değiştirecek sıradışı bir sınav olacaktır.
Kaplan ve Ejderha; Filmin orijinal adı: Wo hu cang long
Zamansızlığın ortasındaki Çin İmparatorluğu'nda federal düzenin hakimiyeti hüküm sürmektedir. İki savaşçı, çalınan değerli bir kılıcın ve korkutucu bir kaçağın peşine düşmüştür. Takip sırasında soylu bir adamın kızı ile tanışırlar. İşin ilginç tarafı, kızın bedeni dövüşmek için müthiş bir eğitimlidir. Her biri, tüm hayatlarını değiştirecek kararların eşiğinde olan üç kişi, fantastik bir yolculuğa çıkacaklardır.
Bir Öğrencim İçin filmi, 1999 yapımı, film posteri

32 adet sonuçtan 1–24 arasında olanlar gösteriliyor