Fransa Yapımı Berlin Uluslararası Film Festivali - Altın Ayı Ödülü Alan Filmler

2 Mahremiyet; Filmin orijinal adı: Intimacy

Mahremiyet

2002 Fransa DramErotik

Filmin konusu: Jay, kötü giden bir evliliğin ardından karısını terk eden ve barmenlik yaparak yaşamını sürdüren yalnız bir adamdır. Jay bir gün tek başına yaşadığı evinde tanımadığı, adını bile bilmediği bir kadınla birlikte olur. Başlarda sadece bedensel arzulara dayalı olarka başlayan bu ilişki zamanla birbirlerine aşık olmalarıyla yön değiştirir. Bu gizemli kadın hakkında her şeyi bilmek isteyen Jay, onu günlerce yaşadığı yer başta olmak üzere birçok yerde takip eder. Sonunda keşfettiği gerçek, ilişkilerini ne gibi bir noktaya taşıyacaktır? … devamı »

Mahremiyet Filmi Oyuncu Kadrosu : Tamamı için »

Mark Rylance; Ashford,Surrey,İngiltere doğumlu David Mark Rylance Waters olarak da bilinen İngiliz  oyuncu
Mark Rylance   Jay
Kerry Fox; Lower Hutt, Wellington, Yeni Zelanda doğumlu Yeni Zelandalı oyuncu
Kerry Fox   Claire
Timothy Spall; Battersea,Londra,İngiltere doğumlu Timothy Leonard Spall,Tim Spall olarak da bilinen İngilizkomedyenoyuncu, seslendirme sanatçısı
Timothy Spall   Andy
1 Merkez İstasyonu; Filmin orijinal adı: Central do Brasil

Merkez İstasyonu

1999 Fransa Brezilya Dram

Filmin konusu: Annesi Rio de Janeiro`nun merkez istasyonu önünde öldürüldükten sonra, küçük çocuk, yalnız ve iyiliğe inanmayan bir kadın tarafından sahip çıkılır. Kadın, aklına ilk gelen, çocuğun üzerinden çıkar elde etme düşüncesiyle, Brezilya`nın uzak Kuzeydoğusunda yaşayan babasına götürüp teslim etme sorumluluğu arasında kalır. Sonuçta onları giderek daha da uzak ve tanışık olmadıkları yerlere götüren kamyonlar ve arabalarda seyahat ederken, aralarındaki düşmanlık da yokolmaya başlar. Yolculuk, herbirinin kendi kişiliklerini bulacağı bir seyahate dönüşmektedir. … devamı »

Merkez İstasyonu Filmi Oyuncu Kadrosu : Tamamı için »

Marília Pêra; Rio de Janeiro, Brezilya doğumlu Brezilyalı tema müziği sanatçısı, oyuncu
Marília Pêra   Irene