Avusturya Yapımı En İyi Bilim Kurgu Filmleri

2 Küçük Joe; Filmin orijinal adı: Little Joe

Küçük Joe

2019 İngiltere Avusturya Almanya Bilim KurguDram

Filmin konusu: Bekar bir anne olan Alice (Emily Beecham), yeni bitki türleri geliştiren bir şirketin kıdemli bir çalışanıdır. Genç kadın, uzun zamandır yeni bir bitki üzerinde geliştirmeler yapmaktadır. Alice’in ürettiği kırmızı bitki, sadece güzelliği ile değil aynı zamanda tedavi edici değeri ile de dikkat çekmektedir. Bu alımlı bitki, ideal sıcaklıkta tutulur, düzgün beslenir ve onunla düzenli olarak konuşulursa sahibini mutlu etmektedir. Alice, her ne kadar şirket politikasına uymasa da, bu bitkiyi oğlu Joe'ya ev hediyesi olarak vermeye karar verir. Bitkiye "Little Joe" adını veren anne oğul, bitkilerin büyüdükçe verdikleri isim kadar zararsız olmadığına dair şüphe duymaya başlayacaklardır. Bitkileri gözlem altında tutan Alice, bitkilerin tohumları saçıldıkça, insanlar üzerinde farklı etkiler yarattığını düşünür. Yaşananların gerçek mi yoksa birer hayal ürünü mü olduğunu ayırt edemeyen Alice, kendisini tuhaf bir oyunun içerisinde bulur. … devamı »

Küçük Joe Filmi Oyuncu Kadrosu : Tamamı için »

Emily Beecham; Manchester,İngiltere doğumlu İngiliz  oyuncu
Emily Beecham   Alice
Ben Whishaw; Clifton,Bedfordshire,İngiltere doğumlu Ben Wishaw olarak da bilinen İngiliz  oyuncu
Ben Whishaw   Chris
Kerry Fox; Lower Hutt, Wellington, Yeni Zelanda doğumlu Yeni Zelandalı oyuncu
Kerry Fox   Bella
1 Aklın Gözü; Filmin orijinal adı: MindGamers

Aklın Gözü

2016 Avusturya AksiyonBilim Kurgu

Filmin konusu: Bir grup genç ve parlak bilim insanı, bir kuantum bilgisayarı vasıtasıyla zihinlerini birbirine bağlayarak zihinsel gücün özgürce kişiden kişiye aktarılmasını sağlamayı başarırlar. Filminin yönetmenliğini İpten Dönenler (Gallowwalkers), Cold and Dark ve Everybody Loves Sunshine adlı yapımların da yönetmenliğini üstlenen Andrew Goth yapmıştır. Senaryosunu Joanne Reay’in kaleme aldığı filmin başrolünü The Walking Dead, Winter gibi filmlerde beğeni toplayan Tom Payne üstlenmiştir. Filmde genç oyuncuya Sam Neill, Melia Kreiling, Dominique Tipper, Oliver Stark, Antonia Campbell-Hughes gibi isimler eşlik ederken John Pardue’nun görüntü yönetmeni olduğu filmin müzikleri ise Ben Fowler’a aittir. … devamı »

Aklın Gözü Filmi Oyuncu Kadrosu : Tamamı için »

Sam Neill;  Omagh, Tyrone, Kuzey İrlanda doğumlu Nigel John Dermot Neill olarak da bilinen Yeni Zelandalı oyuncu, yapımcı
Sam Neill   Kreutz
Tom Payne (II); Thomas Payne olarak da bilinen İngiliz  oyuncu
Tom Payne (II)   Jaxon
Melia Kreiling; Cenevre, İsviçre doğumlu İsviçreli oyuncu
Melia Kreiling   En.o.Ch