Kip Gowans: Teknik ekip olarak görev aldığı tüm filmler

3 Büyük Şampiyon; Filmin orijinal adı: Downhill Racer

Büyük Şampiyon

1969 ABD DramSport event

Filmin konusu: David Chappellet açgözlü ve kendi çıkarını düşünen bir kayakçıdır. Onun bu özelliği seçilmiş olduğu ABD Olimpiyat takımına zarar vermeye başlayacaktır. … devamı »

2 Darling

Darling

1965 İngiltere DramRomantik

Filmin konusu: Diana Scott, 20'li yaşlarında, çekici ve zeki bir modeldir. Yaşamdaki tek amacı daha zengin ve bilinir olmaktır. Bu amacı doğrultusunda insanları ya da durumları lehine kullanmak sıkça yaptığı bir şeydir. Bir gün sokakta yürürken karşılaştığı ünlü sunucu ve gazeteci Robert Gold tam da istediği şeyleri ona sunabilecek güçte bir adamdır. Sıradan bir sokak röportajı sırasında başlayan ilişkileri, artık tüm basın ve medyanın ilgi odağındaki haber olur. Robert Gold, genç kadın için ailesini terk eder ve artık tam anlamıyla bir çifttirler. Robert sayesinde hem kültür hem de sanat çevrelerine girmiş olan Diana Scott, başlarda hem aşkı hem de arzuladığı şöhreti bir arada aynı kişide bulabildiği için oldukça mutludur. Ancak zamanla sahip olduklarının kendisine yetmediğini ve alışkanlıklarından kopamadığını fark ettiğinde sahip olduğu her şey bir bir yok olmaya başlayacaktır. … devamı »

1 Asla Peşini Bırakma; Filmin orijinal adı: Never Let Go

Asla Peşini Bırakma

1960 İngiltere DramPolisiye

Filmin konusu: Peter Sellers, nadir gördüğümüz ciddi rollerinden birinde Londralı bir kötü bir adamı canlandırmıştır. … devamı »