Toby Hefferman: Teknik ekip olarak görev aldığı tüm filmler

3 Han Solo: Bir Star Wars Hikayesi; Filmin orijinal adı: Solo: A Star Wars Story

Han Solo: Bir Star Wars Hikayesi

2018 ABD Bilim KurguFantastik

Filmin konusu: Yıldız Savaşları karakterlerinden bir olan Han Solo'nun gençlik yıllarını konu alan Western türündeki ABD yapımı filmdir. … devamı »

YönetmenRon Howard
2 Rogue One: Bir Star Wars Hikayesi; Filmin orijinal adı: Rogue One: A Star Wars Story

Rogue One: Bir Star Wars Hikayesi

2016 ABD AksiyonBilim KurguMacera

Filmin konusu: Gareth Edwards'ın yönetmeni olduğu filmin başrolünü Felicity Jones canlandırıyor. Kadroda ayrıca Ben Mendelsohn, Riz Ahmed, Diego Luna, Mads Mikkelsen ve Forest Whitaker da yer alıyor. Senaryo ise Chris Weitz'a ait. … devamı »

1 Sweeney Todd: Fleet Sokağının Şeytan Berberi; Filmin orijinal adı: Sweeney Todd - The Demon Barber of Fleet Street

Sweeney Todd: Fleet Sokağının Şeytan Berberi

2007 ABD DramGerilimKorkuMüzikal

Filmin konusu: Sweeney Todd (Johnny Depp) İngiltere'de berberlik yaparak hayatını kazanan, çok güzel bir eşi olan ve de hayata umutla bakan bir adamdır. Fakat kasabanın önde gelenlerinden birinin güzel eşinde gözü vardır. Yersiz bir suçlama ile hapse atılır ve ardından sürgüne gönderilir. Hayatı darmadağan olan Sweeney Todd, geri dönmek ve intikam almak için yemin eder. Yıllar sonra geri geldiğinde her şey çok değişmiştir. Ancak onu hatıralar içerisinde sabırla bekleyen biri vardır: Bayan Lovett (Helena Bonham Carter)... Şeytan Berber, Bayan Lovett'ın da yardımıyla suçluyu bulana kadar acımasız bir cellada dönüşecektir. Bu arada kasabayı birbirinden güzel kek ve çörek kokuları sararken ondan şüphelenmek kimsenin aklına gelmeyecektir. … devamı »

YönetmenTim Burton