Stuart Baird: Teknik ekip olarak görev aldığı tüm filmler

7 Yeşil Fener, film aifişi

Yeşil Fener

2011 ABD AksiyonFantastikMacera

Filmin konusu: Yeşil Fener Kolordusu olarak adlandırılan barış ve adalet koruyucuları, gizemli bir evrende yüzyıllardır var olan bir birliktir. … devamı »

6 Uzay Yolu: Nemesis; Filmin orijinal adı: Star Trek: Nemesis

Uzay Yolu: Nemesis

2002 ABD Bilim Kurgu

Filmin konusu: Uzay Yolu: Nemesis filmi, serinin 10. yapımıdır. Kumandan Riker ve Danışman Troi’nin düğününe katılmak üzere yola çıkan Kaptan Picard yönetimindeki Atılgan ekibi, aniden kendilerine verilen bir diplomatik görev yüzünden rotalarını Romulus gezegenine çevirirler. … devamı »

YönetmenStuart Baird
5 Cezalandırıcı; Filmin orijinal adı: Demolition Man

Cezalandırıcı

1993 ABD AksiyonBilim Kurgu

Filmin konusu: Bir suçlu olan Simon (Wesley Snipes), işlediği bir suçun cezası olarak dondurulur. Ancak onu yakalayan polis Spartan (Sylvester Stallone) da bir komploya kurban gitmiştir. Kendisi de ceza olarak dondulur. Aradan geçen yıllardan sonra Simon, bir hata sonucu dondurulduğu yerden kaçmayı başarırır. Kendisi durduracak tek kişi ise John Spartan'dır. Gelecekte dünyada insanların artık birbirine temas etmeden bir yaşam sürmeleri, doğal ölümler dışında artık kazadan dolayı kimsenin ölmediği bir dünya var karşımızda... … devamı »

4 Superman

Superman

1978 İngiltere ABD AksiyonBilim KurguMacera

Filmin konusu: Superman filmi, başrolde 2004 yılında yaşamını yitiren 2 ölümsüz ismin, Christopher Reeve ve Marlon Brando’nun yanısıra Gene Hackman’ı da barındıran, çoktan klasikler arasına girmiş bir filmdir. … devamı »

3 The Omen

Kehanet

1976 İngiltere ABD GerilimKorku

Filmin konusu: Kehanet filmi, döneminde bir çok olumsuz eleştiri almış olsa bile zamanla kült bir korku filmi olmakta gecikmedi. Sonrasında devam filmleri de çekildi. Bir çok kaynağa göre, seri bir bütün olarak başarılı kabul edilmiştir. Senaryodaki bazı boşluklar olsa bile izleyeni dehşete düşüren sahneler, onları önemsiz kılmaktadır. … devamı »

2 Tommy

Tommy

1975 İngiltere DramMüzikal

Filmin konusu: The Who grubunun solisti Roger Daltrey'in başrolünü üstlendiği film, 1970'li yılların konularından bahsediyor olsa da izlenmesi gereken bir klasiktir. … devamı »

YönetmenKen Russell
1 Eğer...; Filmin orijinal adı: If....

Ne Ekersen

1968 İngiltere Dram

Filmin konusu: İngiliz Yönetmen Lindsay Anderson'un çektiği "Ne Ekersen" adlı film, 68 kuşağı ruhunun derinliklerinde geziyor. … devamı »