John Lasseter: Teknik ekip olarak görev aldığı tüm filmler

29 Oyuncak Hikayesi 4

Oyuncak Hikayesi 4

2019 ABD AileAnimasyonKomediMacera

Filmin konusu: Efsanevi ve bol ödüllü animasyon üçlemesi Oyuncak Hikayesi'nin devam halkasının yönetmen koltuğunda Josh Cooley yer alıyor. Filmde Tony Hale Forky’yi Tom Hanks kovboy Woody'yi, Tim Allen astronot Buzz'ı, Joan Cusack Jessie'yi, Bonnie Hunt Dolly'yi, Annie Potts Bo Peep'i, Don Rickles Bay Patates Kafa'yı, Jeff Garlin Buttercup'ı, Estelle Harris Bayan Patates Kafa'yı, Blake Clark da köpeği seslendiriyor. Filmin senaryosunu ise Stephany Folsom kaleme alıyor. … devamı »

YönetmenJosh Cooley
28 İnanılmaz Aile 2

İnanılmaz Aile 2

2018 ABD AileAnimasyonMacera

Filmin konusu: Filmin seslendirme kadrosunda Craig T. Nelson, Holly Hunter, Sarah Vowell, Brad Bird, John Ratzenberger, Samuel L. Jackson, Bob Odenkirk, Jonathan Banks, Sophia Bush ve Catherine Keener gibi oyuncuların yer aldığı yapımda ilk filmin yönetmeni ve senaristi Brad Bird yeniden yönetmen koltuğunda yer alıyor. … devamı »

YönetmenBrad Bird
27 Ralph ve İnternet; Filmin orijinal adı: Ralph Breaks the Internet

Ralph ve İnternet

2018 ABD AnimasyonMacera

Filmin konusu: Filmin yönetmenliğini ilk filmin ve “Zootropolis: Hayvanlar Şehri”nin yönetmeni Rich Moore ve Phil Johnston ikilisi üstleniyor. Animasyon türündeki yapımın seslendirme kadrosunda John C. Reilly, Sarah Silverman, Taraji P. Henson, Kelly Macdonald, Gal Gadot, Kristen Bell, Mandy Moore, Alan Tudyk, Jane Lynch, Idina Menzel, Jack McBrayer ve Jodi Benson gibi isimler bulunuyor. … devamı »

26 Arabalar 3

Arabalar 3

2017 ABD AileAnimasyonFantastikMacera

Filmin konusu: Pixar’ın sevilen serisi Arabalar’ın 3. devam halkası Arabalar 3’te yönetmen koltuğunda tekrar Brian Fee oturuyor. Şimşek McQueen’in yeni maceralarını göreceğimiz filmde sevimli … devamı »

YönetmenBrian Fee
25 Coco

Coco

2017 ABD AileAnimasyonFantastik

Filmin konusu: Seslendirme kadrosunda Latin oyuncuların bulunduğu yapımda Anthony Gonzalez, Benjamin Bratt, Gael García Bernal, Renee Victor, Alanna Ubach, Jaime Camil, Alfonso Arau, Herbert Siguenza gibi isimler sesleriyle yer alıyor. 16. Görsel Efekt Birliği Ödülleri’nde 4 ödülün sahibi olan, 45. Annie Ödülleri’nde 11 ödülle geceyi kapatan, 2018 Oscar ödüllerinde En İyi Animasyon seçilen ve daha birçok ödüle layık görülen Coco’nun yönetmen koltuğunda Toy Story 3 ile beğeni toplayan Lee Unkrich oturuyor. Filmin müzikleri ise Michael Giacchino’ya ait. … devamı »

24 Moana

Moana

2016 ABD AileAnimasyon

Filmin konusu: Daha önce Prenses ve Kurbağa, Define Gezegeni ve Herkül filmlerini birlikte yöneten Disney'in sürekli birlikte çalıştığı John Husker ve Ron Clements, bu sefer izleyiciyi şiirsel bir yolculuğa çıkarıyor. … devamı »

23 Kayıp Balık Dori; Filmin orijinal adı: Finding Dory

Kayıp Balık Dori

2016 ABD AnimasyonKomediMacera

Filmin konusu: Yönetmenliğini Stanton’ın (Kayıp Balık Nemo, Vol.i) ve yardımcı yönetmenliğini Angus MacLane’in (Oyuncak Hikayesi Baş Belasına Karşı) yaptığı filmin baş yapımcısı ise John Lasseter. Film müzikleri ise ünlü besteci Thomas Newman'a (Casuslar Köprüsü, Vol-i, Kayıp Balık Nemo Nemo) ait. Filmin seslendirme kadrosu da oldukça geniş. Ellen DeGeneres ve Albert Brooks sevilen balık Dori ve Marlin olarak karşımıza çıkıyor. Ed O’Neill yedi kollu Hank’i seslendirirken Kaitlin Olson balina köpekbalığı Destiny’yi ve Ty Burrell de beluga balinası Bailey’i seslendiriyor. Dori’nin ebeveynleri Charlie ve Jenny’yi de Eugene Levy ve Diane Keaton seslendiriyor. 12 yaşındaki Hayden Rolence da (“Beta Persei”) Nemo’yu seslendiriyor. … devamı »

22 Zootropolis: Hayvanlar Şehri; Filmin orijinal adı: Zootopia

Zootropolis: Hayvanlar Şehri

2016 ABD AileAnimasyonKomedi

Filmin konusu: Filmin seslendirme kadrosunda Ginnifer Goodwin, Jason Bateman, Idris Elba, J.K. Simmons, Octavia Spencer yer alıyor. … devamı »

21 Ters Yüz; Filmin orijinal adı: Inside Out

Ters Yüz

2015 ABD AileAnimasyonKomedi

Filmin konusu: Ters Yüz, küçük bir çocuğun hikayesini anlatıyor. Küçük Riley için hayat, babasının San Francisco’da yeni bir işe başlamasıyla baştan aşağıya … devamı »

20 Uçaklar: Söndür ve Kurtar; Filmin orijinal adı: Planes: Fire & Rescue

Uçaklar: Söndür ve Kurtar

2014 ABD AileAnimasyonKomedi

Filmin konusu: Sevimli ve azimli uçak Dusty ve arkadaşları, Uçaklar’ın devam filmi olan "Uçaklar: Söndür ve Kurtar" filmi ile geri dönüyor! İlki gişede çok sevilen ve 2013’te seyircisi ile buluşan Uçaklar’ın devamında, yine Dusty ve arkadaşlarını eğlenceli maceralara “kanat çırparken” izleyoruz. Disney Stüdyoları'nın yapımcılığını üstlendiği projede yönetmenliği Roberts Gannaway üstlenirken senaryo ise ilk filmde de imzası olan Jeffrey M. Howard’a ait. … devamı »