Lee Unkrich: Teknik ekip olarak görev aldığı tüm filmler

5 Oyuncak Hikayesi 4

Oyuncak Hikayesi 4

2019 ABD AileAnimasyonKomediMacera

Filmin konusu: Efsanevi ve bol ödüllü animasyon üçlemesi Oyuncak Hikayesi'nin devam halkasının yönetmen koltuğunda Josh Cooley yer alıyor. Filmde Tony Hale Forky’yi Tom Hanks kovboy Woody'yi, Tim Allen astronot Buzz'ı, Joan Cusack Jessie'yi, Bonnie Hunt Dolly'yi, Annie Potts Bo Peep'i, Don Rickles Bay Patates Kafa'yı, Jeff Garlin Buttercup'ı, Estelle Harris Bayan Patates Kafa'yı, Blake Clark da köpeği seslendiriyor. Filmin senaryosunu ise Stephany Folsom kaleme alıyor. … devamı »

YönetmenJosh Cooley
4 Coco

Coco

2017 ABD AileAnimasyonFantastik

Filmin konusu: Seslendirme kadrosunda Latin oyuncuların bulunduğu yapımda Anthony Gonzalez, Benjamin Bratt, Gael García Bernal, Renee Victor, Alanna Ubach, Jaime Camil, Alfonso Arau, Herbert Siguenza gibi isimler sesleriyle yer alıyor. 16. Görsel Efekt Birliği Ödülleri’nde 4 ödülün sahibi olan, 45. Annie Ödülleri’nde 11 ödülle geceyi kapatan, 2018 Oscar ödüllerinde En İyi Animasyon seçilen ve daha birçok ödüle layık görülen Coco’nun yönetmen koltuğunda Toy Story 3 ile beğeni toplayan Lee Unkrich oturuyor. Filmin müzikleri ise Michael Giacchino’ya ait. … devamı »

3 Oyuncak Hikayesi 3

Oyuncak Hikayesi 3

2010 ABD AnimasyonFantastikKomediMacera

Filmin konusu: Dönemin en yaratıcı animasyonlarından biri olan ve Pixar tarafından yaratılan Oyuncak Hikayesi, üçlemesinin bu filminde hem serinin hem de sinema tarihinin en dokunaklı filmlerinden birine imza atıyor. … devamı »

YönetmenLee Unkrich
2 Oyuncak Hikayesi 2

Oyuncak Hikayesi 2

1999 ABD AileAnimasyonFantastikKomediMacera

Filmin konusu: Pixar'ın en sevilen serilerinden biri olan Toy Story'nin ikinci filmi, en az ilk film kadar sevilmişti. … devamı »

1 Oyuncak Hikayesi

Oyuncak Hikayesi

1995 ABD AileAnimasyonFantastikKomedi

Filmin konusu: Oyuncak Hikayesi’nde Andy oyuncak koleksiyonu yapmayı çok seven ve oyuncaklarına değer veren küçük bir çocuktur. Ancak Andy’nin oyuncakları hakkında bilmediği … devamı »

YönetmenJohn Lasseter