William C. Gerrity: Teknik ekip olarak görev aldığı tüm filmler

3 Sophie'nin Seçimi; Filmin orijinal adı: Sophie's Choice

Sophie’nin Seçimi

1982 ABD DramRomantik

Filmin konusu: Sophie (Meryl Streep), Nazi kamplarından sağ olarak çıkabilmiş ve Nathan’ın varlığı ile yaşamak için bir neden bulabilmiş bir kadındır. Filmde onun 1947’de geçen hikayesi, genç yazar Stingo'nun (Peter MacNicol) ağzından anlatılmaktadır. Stingo, bu ikili arasındaki inişli çıkışlı ve zorlu aşkın şahididir. Sophie, devamlı kabuslar ve huzursuzluk veren hayaller görürken, Nathan da soykırım takıntısı yüzünden şizofreniye varan şiddetli krizlerle uğraşmaktadır. Stingo, kadının koluna damgalanmış numarayı görünce yaşadıklarını öğrenmek ister. Sophie tecrübe ettiklerini anlattıkça, ilişki içindeki sorunların kaynağı da yavaş yavaş ortaya çıkmaya başlayackatır. Sophie, kampta Naziler tarafından hayatı boyunca kendisinde derin yaralar bırakacak olan bir karar almaya zorlanmıştır. … devamı »

2 Play It Again, Sam; Filmin orijinal adı: Play it Again, Sam

Tekrar Çal, Sam

1972 ABD KomediRomantik

Filmin konusu: Woody Allen tarafından aynı isimli tiyatro oyunundan sinemaya uyarlanan film, her saniyesinde ayrı bir keyfi veren, dolu dolu bir komedi filmidir. … devamı »

YönetmenHerbert Ross
1 Klute

Fahişe

1971 ABD GerilimPolisiye

Filmin konusu: Filmdeki oyunculuk performansıyla Jane Fonda, 1972 yılında En İyi Kadın Oyuncu Akademi Ödülü'nü bu filmle kazanmıştır. … devamı »