Len Wiseman: Teknik ekip olarak görev aldığı tüm filmler

4 Gerçeğe Çağrı; Filmin orijinal adı: Total Recall

Gerçeğe Çağrı

2012 Kanada ABD AksiyonBilim KurguMacera

Filmin konusu: Film, 1990 senesinde Arnold Schwarzenegger'in başrolünde olduğu yapımın günümüz bilgisayar efekleri ile yeniden çevrimidir. Len Wiseman'ın yönetmenliğinde çekilen bu versiyonda oyuncu kadrosunda bu sefer Colin Farrell, Kate Beckinsale Jessica Biel, Bryan Cranston, John Cho ve Bill Nighy gibi isimler yer almıştır. … devamı »

YönetmenLen Wiseman
3 Siyah Giyen Adamlar; Filmin orijinal adı: Men in Black

Siyah Giyen Adamlar

1997 ABD AksiyonBilim KurguKomedi

Filmin konusu: Barry Levinson’ın Will Smith ve Tommy Lee Jones gibi çok sevilen 2 oyuncuyu yanına alarak çektiği Siyah Giyen Adamlar (Men in Black) filmi, gösterildiği yılda tüm dünyada epey ses getirmişti. … devamı »

2 Kurtuluş Günü; Filmin orijinal adı: Independence Day

Kurtuluş Günü

1996 ABD AksiyonBilim KurguGerilim

Filmin konusu: Şimdiki yaşamında kablo teknisyenliği yapan eski bir bilim insanı David Levinson (Jeff Goldblum), uzaylıların bir günden daha kısa süre içerisinde dünyanın kritik yerlerine büyük bir saldırı gerçekleştireceğini anlar. Filmin gösterime gireceği tarihlerde reklam afişlerinde İstanbul'un üstünde dev bir uzay gemisinin görüntüsü paylaşılmıştı. Reklam amaçlı kullanılan afişlerdeki bu görüntüler, filmde maalesef yer almamıştır. … devamı »

1 Yıldız Geçidi; Filmin orijinal adı: Stargate

Yıldız Geçidi

1994 Fransa ABD AksiyonBilim KurguMacera

Filmin konusu: Sinemalarda gösterime girdiğinde büyük ses getiren Yıldız Geçidi filmi, sonralarında Stargate SG-1 adı altında TV dizisi olarak ekranlara gelmiştir. Albay O’Neil rolünü McGyver dizisinden tanıdığımız Richard Dean Anderson canlandırmıştı. … devamı »