Barry Sonnenfeld: Teknik ekip olarak görev aldığı tüm filmler

7 Siyah Giyen Adamlar: Global Tehdit, film afişi

Siyah Giyen Adamlar: Global Tehdit

2019 ABD AksiyonBilim KurguKomedi

Filmin konusu: Evren, herhangi birinin şekline girebilen bir uzaylı istilası ile karşı karşıya kalınca, ödüllü ajan H ile kararlı çaylak M birlikte hareket etmeye karar verir. Yönetmen koltuğunda Barry Sonnenfeld'in olduğu, Tommy Lee Jones ve Will Smith'le özdeşleşmiş Men In Black'in yan ürünü olarak izleyeceğimiz filmin yapımcılığını Laurie MacDonald ve Walker Parkes üstleniyor. Filmin senaryosu ise Matt Holloway ve Art Marcum ikilisine ait. … devamı »

YönetmenF. Gary Gray
6 Siyah Giyen Adamlar 3; Filmin orijinal adı: Men In Black III

Siyah Giyen Adamlar 3

2012 ABD AksiyonBilim KurguKomedi

Filmin konusu: Oyuncu Will Smith ve yönetmen Barry Sonnenfeld Siyah Giyen Adamlar efsanesini yeniden canlandırmak için üçüncü kez bir araya geliyorlar. Başrollerde Will Smith'e eşlik eden isimler ise Tommy Lee Jones, Josh Brolin ve güzel yıldız Emma Thompson. … devamı »

5 Siyah Giyen Adamlar 2; Filmin orijinal adı: Men in Black II

Siyah Giyen Adamlar 2

2002 ABD Bilim KurguKomedi

Filmin konusu: Ajan K, son görevinden ardından Siyah Giyen Adamlar birimini bırakıp normal yaşamına geri dönmüştür. Ajan J ise görevine halen devam etmektedir. Son zamanlarda olağan dışı bir dosya üzerinde çalışan Ajan J, davayı çözebilmek için Ajan K'yı geri döndürmeye çalışacaktır. … devamı »

4 Siyah Giyen Adamlar; Filmin orijinal adı: Men in Black

Siyah Giyen Adamlar

1997 ABD AksiyonBilim KurguKomedi

Filmin konusu: Barry Levinson’ın Will Smith ve Tommy Lee Jones gibi çok sevilen 2 oyuncuyu yanına alarak çektiği Siyah Giyen Adamlar (Men in Black) filmi, gösterildiği yılda tüm dünyada epey ses getirmişti. … devamı »

3 Get Shorty

Tut Şu Bücürü

1995 ABD KomediPolisiye

Filmin konusu: Chili Palmer (John Travolta), bir mafya lideri için çalışan bir çete üyesidir ve patronu Momo'nun ölümünün ardından, daha önce sıkça tartıştığı bir mafya lideri olan Ray 'Bones' Barboni (Dennis Farina) için çalışmaya başlayacaktır. Palmer'ın yeni işindeki ilk görevi, patronuna borcu olan Leo Devoe'yi (David Paymer) bulmak ve parayı almaktır. Ancak bu esnada Devoe'nin bir uçak kazasında öldüğü haberi gelir. Leo'nun karısı, kaza sonrasında havayolu şirketinden 300 bin dolarlık bir tazminat almak üzeredir ve Chili de bu nedenle onu ziyaret etmeye karar verir. Ne var ki burada Leo'nun ölmemiş olduğunu ve Las Vegas'da olduğunu öğrenecektir. Chili Palmer, Los Angeles'in yolunu tuttuğunda hayatı beklenmedik şekilde değişecektir. … devamı »

2 Ölüm Kitabı; Filmin orijinal adı: Misery

Ölüm Kitabı

1990 ABD DramGerilim

Filmin konusu: Paul Sheldon (James Caan), kolay okunan popüler romanlar yazmaktadır. Artık kariyerinde bir dönüm noktasında olduğunu hissetmektedir. Seri maceralarını yazdığı karakteri Misery Chastain’i öldürüp seriyi bitirir. Paul, taşrada geçirdiği bir araba kazasından yaralı kurtulmuştur. Onu bulup evinde bakmaya başlayan Annie Wilkes (Kathy Bates), şans eseri Paul’un sadık okurlarından biridir ve kahramanı Misery Chastain’in de sıkı bir hayranıdır. Son kitabı okuyup Misery’nin ölümüyle şoke olan kadın öfkeye kapılır ve Paul’u ayağından feci şekilde yaralayarak onu yatağa hapseder. Hem bölge şerifi hem de menajeri umutsuzca Paul’ü ararken o, bekçisi Annie’ye özel bir Misery macerası daha yazmak zorundadır. … devamı »

YönetmenRob Reiner
1 Big

Büyük

1987 ABD AileDramKomedi

Filmin konusu: Bu filmde 1988 Oscar En İyi Erkek Oyuncu ödülüne aday gösterilen Tom Hanks, hikayede lunaparktaki dilek makinesine artık büyümek istediğini söyledikten sonra bir anda dileğinin gerçekleşmesiyle kendini yetişkin bir adam olarak bulan Josh Baskin karakterine hayat vermiştir. … devamı »