Bruno Nuytten: Teknik ekip olarak görev aldığı tüm filmler

4 Bir Kadın , 1988, DVD Posteri

Bir Kadın

1988 Fransa BiyografikDramRomantik

Filmin konusu: Film, 19. yüzyılda yaşamış heykeltıraş Camille Claudel'in hayatını anlatmaktadır. … devamı »

YönetmenBruno Nuytten
3 Jean de Florette

Jean de Florette

1986 İtalya İsviçre Fransa Dram

Filmin konusu: Ünlü yazar Marcel Pagnol'un "L'Eau des Collines" adlı romanından sinemaya uyarlanan Jean de Florette, hemen ardından gelen devam filmi "Manon de Sources" çekildiği dönemin en büyük bütçeli filmleri arasındaydı. … devamı »

YönetmenClaude Berri
2 Possession

Saplantı

1981 Fransa Almanya DramKorku

Filmin konusu: Federal Almanya zamanında Berlin Duvarı kapı gibi ayakta durmaktadır. Mark (Sam Neill) ve Anna (Isabelle Adjani) gerilimli bir ilişkiye sahiptir. Anna, eşini terketmek istemektedir ama bahane bulmakta zorlanmaktadır. Mark bu durumun altında yatan şeyi kurcalamaya başlayacaktır. Anna'nın sevgilisine ulaşan Mark, onun da karısından uzun süredir haber alamadığını ve Anna'nın garip davranışlarının nedenini bilmediğini ifade eder. Karısının peşine düşen Mark'ın olayın daha ciddi, karanlık ve doğaüstü boyutlara uzandığını öğrenmesi pek uzun sürmeyecektir. … devamı »

1 India Song

Hindistan Şarkısı

1975 Fransa DramRomantik

Filmin konusu: Gözden düşmüş bir Fransız diplomatın “ruhu çürümüş” eşi, bıkkınlık içindedir. Filmde bir dedikodudan ötürü Anne-Marie’nin 1930’ların Hindistan’ındaki utanç verici olayı, … devamı »