Héctor Alterio: Oynadığı tüm filmler

2 La Historia Oficial

Resmi Tarih

1985 Arjantin Dram

Filmin konusu: Film, 1970'li yıllarda Arjantin'de diktatörlük rejiminin en ağır olduğu dönemlerde geçmektedir. Ülke, pek çok insanın idamıyla ve yapılan işkencelerle sarsılmaktadır. Alicia, bir işadamıyla ilişki yaşamakta olan sıradan bir kadındır. Sesiz sakin sürmekte olan hayatı, kardeşiyle ilgili bir gerçeği öğrenmesiyle altüst olacaktır. Öğrendiği gerçek, kızkardeşinin evlatlık olduğudur. Sorun onun evlat edinilmiş olması değildir. Alicia bu durumun arkasında karanlık bir sırrın olduğunu düşünmektedir. Rejim döneminde çocuklar da öldürülmektedir. Eğer öldürülmedilerse de ölmüş gibi gösterilerek kaçırılmaktaydılar. Alicia bunu göz önünde bulundurarak kaçırılan çocuklardan birinin kızkardeşi olduğuna inanmaktadır. Alicia, kızkardeşine ailesini mahvedecek bu bilgiyi söylemek ve saklamak arasında kalmıştır. … devamı »

 
Héctor Alterio, Resmi Tarih filminde "Roberto" karakterini canlandırmıştır.
YönetmenLuis Puenzo
SenaristLuis Puenzo

Resmi Tarih Filmi Oyuncu Kadrosu : Tamamı için »

Norma Aleandro; Buenos Aires, Arjantin doğumlu Arjantinli oyuncu, yazar, yönetmen
Norma Aleandro   Alicia
Héctor Alterio; Chacarita, Buenos Aires, Arjantin doğumlu Héctor Benjamin Alterio Onorato olarak da bilinen Arjantinli oyuncu
Héctor Alterio   Roberto
Patricio Contreras   Benitez
1 Pascual Duarte, 1976, Film Posteri

Pascual Duarte

1976 İspanya Dram

Filmin konusu: 20. yüzyılın başlarında İspanya... Kötü şans, sefalet ve trajediler Pascual Duarte'nin ailesinde olmazsa olmazlar arasındadır.Yalnızca dürtülerini takip eden pervasız Pascual Duarte, yavaş yavaş hayatının ve başkalarının da akışını değiştirecek bir deliliğin içine girecektir. … devamı »

 
Héctor Alterio, Pascual Duarte filminde "Esteban Duarte Diniz" karakterini canlandırmıştır.

Pascual Duarte Filmi Oyuncu Kadrosu : Tamamı için »

José Luis Gómez; İspanyol, oyuncu
José Luis Gómez   Pascual Duarte
Paca Ojea   Pascual'ın annesi