Dominique Frot: Oynadığı tüm filmler

2 Titane filmi, 2021 yapımı, film posteri

Titane

2021 Fransa Belçika DramFantastikGerilim

Filmin konusu: Karanlık fantezi türündeki Julia Ducournau imzalı Titane filmi, 2021 Cannes Film Festivali'nde Altın Palmiye ödülüne layık görüldü. Böylece Cannes tarihinde bir kadın yönetmen ilk kez tek başına bu ödülü almış oldu. BBC, filmi 2021 yılının en şok edici filmi olarak nitelendirdi. … devamı »

 
Dominique Frot, Titane filminde "Bilinçsiz hasta anne" karakterini canlandırmıştır.

Titane Filmi Oyuncu Kadrosu : Tamamı için »

Vincent Lindon; Fransız oyuncu, idari yapımcı, yardımcı yapımcı
Vincent Lindon   Vincent
Agathe Rousselle
Agathe Rousselle   Alexia
Garance Marillier; Fransız oyuncu
Garance Marillier   Justine
1 Seremoni; Filmin orijinal adı: La cérémonie

Seremoni

1995 Fransa Almanya Dram

Filmin konusu: Burjuva bir aile olan Lelievre'lerin malikhanesinde hizmetçi olarak göreve başlayan Sophie (Sandrine Bonnaire), sessiz ve utangaç bir kadındır. Malikhane'nin yakınındaki ilçe merkezinde postane memuresi olarak çalışan ve tuhaf, enerjik, kompleksli kişiliğiyle toplum tarafından marjinal biri olarak tanınan Jeanne, kasabaya yeni gelen hizmetçi Sophie ile yakın arkadaş olmakta fazla gecikmez. Aileye çok iyi hizmet vermek suretiyle herkesin memnuniyetini kazanan Sophie okuma yazma bilmediğinin ortaya çıkmasıyla Lelievre ailesine karşı içinde öfkenin de bulunduğu karmaşık duygular beslemeye başlar. Aileye karşı içten içe cephe alan Sophie'nin, bu durumu daha da öteye götürmesine neden olan kişi ise Jeanne'dan başkası olmayacaktır. Bu iki kadının dostlukları Lelievre'ler için pek de iç açıcı olmayan gelişmelere sebep olmaya başlar. … devamı »

 
Dominique Frot, Seremoni filminde "Bayan Lantier" karakterini canlandırmıştır.

Seremoni Filmi Oyuncu Kadrosu : Tamamı için »

Isabelle Huppert; Paris, Fransa doğumlu Isabelle Anne Madeleine Huppert olarak da bilinen Fransız oyuncu
Isabelle Huppert   Jeanne
Jacqueline Bisset; Weybridge,Surrey,İngiltere doğumlu Winifred Jacqueline Fraser-Bisset,Jackie Bisset olarak da bilinen İngiliz  oyuncu
Jacqueline Bisset   Catherine Lelievre