Ludovico Einaudi: Besteci olarak görev aldığı tüm filmler

3 Nomadland filmi, 2020 yapımı, film posteri

Nomadland

2020 ABD Dram

Filmin konusu: Filmin başrol oyuncusu Frances McDormand, kocası öldükten sonra memleketi Nevada'dan ayrılan ve "evsiz" kalıp, ABD'yi dolaşan bir kadın olarak rol alıyor. 93. Akademi ödüllerine damga vuran "Nomadland" filmi; En İyi Film, En İyi Yönetmen ve En İyi Kadın Oyuncu ödüllerine layık görüldü. … devamı »

YönetmenChloé Zhao

Nomadland Filmi Oyuncu Kadrosu : Tamamı için »

Linda May   Linda
2 Baba, 2020, Film Posteri

Baba

2020 Fransa Dram

Filmin konusu: Baba filmi, yaşlılığı ile başa çıkmaya çalışan bir adamın hikayesini anlatmaktadır. 80 yaşında huysuz bir adam olan ve yaşlılığın etkilerini gün geçtikçe daha çok hisseden Anthony, bu süreçte yanında olmaya çalışan kızının tüm yardımlarını geri çevirmektedir. Ancak zamanla Anthony’nin gerçeklik algısının sarsılmaya başlaması ve kızının da günlük olarak onu ziyaret edememesi üzerine bir yardımcı bulmak zorunlu hale gelecektir. Hafıza sorunları gittikçe artan Anthony, sevdiklerinden, kendi zihninden hatta gerçekliğinden şüphe duymaya başlayacaktır. … devamı »

Baba Filmi Oyuncu Kadrosu : Tamamı için »

Anthony Hopkins; Margam,Neath Port Talbot,Galler doğumlu Philip Anthony Hopkins,Sir Anthony Hopkins olarak da bilinen Galli  oyuncu, idari yapımcı, uygulayıcı yapımcı
Anthony Hopkins   Anthony
Olivia Colman; Norwich,Norfolk,İngiltere doğumlu Sarah Caroline Olivia Colman olarak da bilinen İngiliz  oyuncu
Olivia Colman   Anne
Rufus Sewell; Twickenham,Londra,İngiltere doğumlu İngiliz  oyuncu
Rufus Sewell   Paul
1 Light of My Eyes, 2001, Film Posteri

Light of My Eyes

2001 İtalya Romantik

Filmin konusu: Antonio (Luigi Lo Cascio), lüks arabaların şoförü olarak çalışan yalnız bir adamdır. İşinin dışında, zamanını bilim kurgu romanları okuyarak ve özellikle geceleri şehrin sokaklarında araba sürerek geçirmektedir. Bir gece yalnız bir kadın olan Maria (Sandra Ceccarelli) ve kızı Lisa (Barbara Valente) ile tanışır. Hayatlarına girmeyi başarır ve onlarla ilgilenmeye başlar. Maria'nın bir tefeciye çok borcu olduğunu keşfeder ve borcunu ödemeye başlar, ama bunu ona söylemeden... İşini kaybedecek kadar kendini tamamen Maria'ya adamıştır. Ama Maria onun aşkına kayıtsız kalmış gibi görünmektedir. Ta ki... … devamı »

Light of My Eyes Filmi Oyuncu Kadrosu : Tamamı için »

Luigi Lo Cascio; İtalyan oyuncu
Luigi Lo Cascio   Antonio
Silvio Orlando; Napoli, İtalya doğumlu İtalyan oyuncu
Silvio Orlando   Saverio