Adam Somner: Yapımcılığını üstlendiği tüm filmler

4 Başlat Ready Player One; Filmin orijinal adı: Ready Player One

Başlat: Ready Player One

2018 ABD AksiyonBilim Kurgu

Filmin konusu: 2045 yılı sonlarına doğru dünyadaki pek çok kent, hurda haline gelmiş arabalarla ve elektronik eşyalarla kaplanmış kenar mahallelere dönüşmüştür. İçerisinde yaşamanın keyif vermediği böylesi bir dünyada OASIS adındaki çok oyunculu çevrimiçi bir oyun, insanlara içerisinde yaşadıkları dünyadan kısa süreli de olsa bir kurtuluş sunmaktadır. İçine girdikleri bu dünyada istedikleri gibi yaşayan insanlar, Batman ile Himalayalara tırmanabilir, Mısır'da piramitler üzerinde kayak yapabilir, hatta cinsiyetlerini bile değiştirebilirler. Yönetmenliğini başarılı yönetmen Steven Spielberg'ün üstlendiği ve senaryosunu Ernest Cline'ın kaleme aldığı Ready Player One'ın başrolünde Tye Sheridan ve Olivia Cooke yer almıştır. … devamı »

Başlat: Ready Player One Filmi Oyuncu Kadrosu : Tamamı için »

Tye Sheridan; Tye Kayle Sheridan olarak da bilinen Amerikalı oyuncu
Tye Sheridan   Parzival / Wade
Olivia Cooke; Oldham,Lancashire,İngiltere doğumlu Olivia Kate Cooke olarak da bilinen İngiliz  oyuncu, idari yapımcı
Olivia Cooke   Art3mis / Samantha
Ben Mendelsohn; Paul Benjamin Mendelsohn olarak da bilinen Avustralyalı oyuncu, idari yapımcı
Ben Mendelsohn   Sorrento
3 Para Avcısı; Filmin orijinal adı: The Wolf Of Wall Street

Para Avcısı

2013 ABD BiyografikDramKomedi

Filmin konusu: Para Avcısı filmi, gerçek bir yaşam öyküsüne dayanmaktadır. Jordan Belfort (Leonardo DiCaprio), 24 yaşında genç ve hırslı bir adamdır. Para kazanma arzusuyla Wall Street borsasında önce komisyoncu ve ardından Stratton Oakmont adında bir yatırımcı firmasında zengin olmak için her şeyi yapmaya hazır bir CEO olur. 90'ların en hızlı günleridir ve New York işlem salonunda her şey olabilmektedir. Önemsiz tahvillerle birçok yatırımcıyı aldatarak Belfort, kısa zamanda bir para makinasına ve aynı zamanda bir harcama makinasına dönüşmüştür. Bir günde hesapları milyon dolarlarla doldururken o gece hepsini aynı hızda harcayabilmektedir. Profesyonel hayatının yanı sıra uyuşturucu, fahişeler, son derece pahalı lüks fantezilerle dolu kirli bir oyunun içindedir. Bu karakterin hayatındaki her şey abartılı bir şekilde devam ederken, çöküş ise çok yakındır. … devamı »

Para Avcısı Filmi Oyuncu Kadrosu : Tamamı için »

Leonardo DiCaprio; Los Angeles, Kaliforniya, ABD doğumlu Leonardo Wilhelm DiCaprio olarak da bilinen Amerikalı oyuncu, yapımcı, idari yapımcı
Leonardo DiCaprio   Jordan Belfort
Jonah Hill; Jonah Hill Feldstein olarak da bilinen Amerikalı oyuncu, senarist, yapımcı
Jonah Hill   Donnie Azoff
Margot Robbie; Dalby, Queensland, Avustralya doğumlu Avustralyalı oyuncu, yapımcı, idari yapımcı
Margot Robbie   Naomi Lapaglia
2 Lincoln

Lincoln

2012 ABD BiyografikDramTarihi

Filmin konusu: Film, ABD'nin 16. Başkanı olan ve kuzey eyaletlerinde 1861-1865 yılları arasında yaşanan iç savaşa liderlik yapan Lincoln'un son dönemlerini odağına almıştır. İç Savaş'ın hararetli günleri bittikten sonra, Abraham Lincoln (Daniel Day-Lewis) ile kabinesi arasında fikir ayrılıkları daha belirgin hale gelmiştir. En ciddi görüş ayrılığı ise kölelik konusunda yaşanmaktadır. … devamı »

Lincoln Filmi Oyuncu Kadrosu : Tamamı için »

Daniel Day-Lewis; Londra,İngiltere doğumlu Daniel Michael Blake Day-Lewis olarak da bilinen İngiliz  oyuncu
Daniel Day-Lewis   Abraham Lincoln
Sally Field; Pasadena, Los Angeles, Kaliforniya, ABD doğumlu Sally Margaret Field olarak da bilinen Amerikalı oyuncu, yönetmen, senarist
Sally Field   Mary Todd Lincoln
David Strathairn; David Russell Strathairn olarak da bilinen Amerikalı oyuncu
David Strathairn   Dışişleri Bakanı William Seward
1 The Master

Usta

2012 ABD Dram

Filmin konusu: Eski donanma subayı Freddie Quell (Joaquin Phoenix), tüm dünyayı yerle bir eden 2. Dünya Savaşı'nda cephede görev aldıktan sonra ülkesine dönmüştür. Fakat bundan sonra ne yapacağı, hayatını nasıl şekillendireceği konusunda hiç bir fikri yoktur. Tam bir boşluğa düşmek üzereyken 'The Cause' tarikatının karizmatik lideri Lancaster Dodd (Philip Seymour Hoffman) ile tesadüfen tanışmış ve ona tutunmuştur. Sutton kısa bir sürede vaazlarıyla meşhur olan Dodd'un sağ kolu olur; başta neyin içine sürüklendiğini tam olarak anlamasa da ilerleyen zamanlarda Usta'nın bile önüne geçecektir. … devamı »

Usta Filmi Oyuncu Kadrosu : Tamamı için »

Joaquin Phoenix; Joaquín Rafael Bottom olarak da bilinen Amerikalı oyuncu, yapımcı, senarist, müzisyen
Joaquin Phoenix   Freddie Quell
Philip Seymour Hoffman; Amerikalı oyuncu, uygulayıcı yapımcı, yapımcı
Philip Seymour Hoffman   Lancaster Dodd
Amy Adams; Amy Lou Adams olarak da bilinen Amerikalı oyuncu, idari yapımcı, uygulayıcı yapımcı
Amy Adams   Peggy Dodd