Jinko Gotoh: Yapımcılığını üstlendiği tüm filmler

6 LEGO Filmi 2

LEGO Filmi 2

2019 ABD AnimasyonMacera

Filmin konusu: LEGO Filmi 2, istila altındaki şehirlerini kurtarmak için yeniden bir araya gelen kahramanların maceralarını konu ediyor. … devamı »

LEGO Filmi 2 Filmi Oyuncu Kadrosu : Tamamı için »

Maya Rudolph; Maya Khabira Rudolph olarak da bilinen Amerikalı oyuncu, idari yapımcı, yapım sorumlusu
Maya Rudolph   Mom
Will Ferrell; John William Ferrell olarak da bilinen Amerikalı komedyen, filmin diğer müzikleri oyuncu, yapımcı, idari yapımcı
Will Ferrell   President Business / Dad
Jadon Sand   Finn
5 Klaus

Klaus: Sihirli Plan

2019 İspanya ABD Animasyon

Filmin konusu: Klaus filmi, genç bir postacının yaşamını bizlerle paylaşmaktadır. Zach Lewis ve Jim Mahoney tarafından birlikte yazılan filmin orijinal seslendirme kadrosunda Jason Schwartzman, JK Simmons, Rashida Jones, Will Sasso, Neda Margrethe Labba, Sergio Pablos, Norm MacDonald ve Joan Cusack gibi oyuncular yer almaktadır. … devamı »

YönetmenSergio Pablos

Klaus: Sihirli Plan Filmi Oyuncu Kadrosu : Tamamı için »

Oyuncu kadrosu eklenmemiş!
4 Küçük Prens; Filmin orijinal adı: The Little Prince

Küçük Prens

2015 Fransa AileAnimasyon

Filmin konusu: Antoine de Saint-Exupéry’in klasikleşmiş eseri ‘Küçük Prens’ten sinemaya uyarlanan animasyon türündeki yapıtta, bir pilot kendisini ıssız bir çölün ortasında bulur … devamı »

YönetmenMark Osborne

Küçük Prens Filmi Oyuncu Kadrosu : Tamamı için »

Oyuncu kadrosu eklenmemiş!
3 Kahraman Uzaylılar

Kahraman Uzaylılar

2013 Kanada ABD AnimasyonBilim KurguKomediMacera

Filmin konusu: Yönetmenliğini Cal Brunker'ın üstlendiği yapımın orijinal seslendirme kadrosunda Brendan Fraser, Sarah Jessica Parker ve James Gandolfini gibi isimler bulunuyor. … devamı »

YönetmenCal Brunker

Kahraman Uzaylılar Filmi Oyuncu Kadrosu : Tamamı için »

Oyuncu kadrosu eklenmemiş!
2 Sihirbaz

Sihirbaz

2010 İngiltere Fransa AnimasyonDram

Filmin konusu: Geleneksel animasyon hayranlarının kayıtsız kalamayacağı bu yapım, Fransa klasik çizgi filminin eşsiz bir örneğidir. Sihirbaz, Le Tableau (Mutluluğa Boya Beni) benzeri, geleneksel çizgi film tarzında sinemaya aktarılan animasyon filmidir. … devamı »

Sihirbaz Filmi Oyuncu Kadrosu : Tamamı için »

Oyuncu kadrosu eklenmemiş!
1 9

9

2009 ABD AnimasyonBilim KurguFantastikMacera

Filmin konusu: Yakın bir gelecekte, savaşta kullanılmak üzere üretilen akıllı makineler isyan ederek insanlığa savaş açmıştır. Toplumsal çalkantılarla da insan nüfusu neredeyse silindikten sonra makinelerin çoğu da kapanmıştır. 9 filmi birçok filmden çok farklı bir konumda yer almaktadır. Bugüne kadar izlenilen hiçbir canlandırma filme benzememektedir. Hem aksiyon dolu bir macera filmi hem de heyecan dolu bir fantastik bir canlandırma... Tim Burton ve Timur Bekmambetov’un ortak yapımcılığını üstlendiği 9 filmi, yönetmen Shane Acker’ın 2006 yapımı 11 dakikalık Oscar adayı kısa filminden uyarlanmıştır. … devamı »

YönetmenShane Acker

9 Filmi Oyuncu Kadrosu : Tamamı için »

Oyuncu kadrosu eklenmemiş!