Brett Hoffman: Yapımcılığını üstlendiği tüm filmler

4 Evcil Hayvanların Gizli Yaşamı 2; Filmin orijinal adı: The Secret Life of Pets 2

Evcil Hayvanların Gizli Yaşamı 2

2019 ABD AileAnimasyonKomedi

Filmin konusu: Yönetmen koltuğunda ilk filmin de yönetmenlerinden olan Chris Renaud'un oturduğu filmin seslendirme kadrosunda Eric Stonestreet ve Kevin Hart'ın yanı sıra Ellie Kemper, Lake Bell, Jenny Slate, Bobby Moynihan, Hannibal Buress ve Dana Carvey gibi isimler yer alıyor. … devamı »

Evcil Hayvanların Gizli Yaşamı 2 Filmi Oyuncu Kadrosu : Tamamı için »

Oyuncu kadrosu eklenmemiş!
3 Çılgın Hırsız 3

Çılgın Hırsız 3

2017 ABD KomediMacera

Filmin konusu: Gru, insanlığı tehdit eden son kötüyü ele geçirmekte başarısız olunca Anti-Kötüler Birliği’nden kovulur. Artık büyük bir kimlik krizinin ortasındadır. Ancak, … devamı »

Çılgın Hırsız 3 Filmi Oyuncu Kadrosu : Tamamı için »

Oyuncu kadrosu eklenmemiş!
2 Şarkını Söyle

Şarkını Söyle

2016 ABD AileAnimasyonMüzikal

Filmin konusu: Yönetmenliğini ve senaristliğini Garth Jennings'in yaptığı animasyonun seslendirme kadrosunda Scarlett Johansson, Taron Egerton, Matthew McConaughey, Reese Witherspoon, Seth MacFarlane, John C. Reilly gibi ünlü isimler var. Animasyon, müzikal-komedi filmi olan “Şarkını Söyle”, herkesin içindeki parlak yıldızı ortaya çıkarma hikayesini anlatıyor. … devamı »

Şarkını Söyle Filmi Oyuncu Kadrosu : Tamamı için »

Oyuncu kadrosu eklenmemiş!
1 Minyonlar; Filmin orijinal adı: The Minions

Minyonlar

2015 ABD AileAnimasyon

Filmin konusu: Filmin yönetmenliğini Pierre Coffin ve Kyle Balda, senaristliğini Brian Lynch yaptı. Seslendirme kadrosunda ise Sandra Bullock, Jon Hamm, Michael Keaton, Allison Janney, Geoffrey Rush, Steve Carell gibi yıldız oyuncular var. Minyonlar'ın Türkçe seslendirmesini ise Beren Saat ve Kenan Doğulu yaptı. … devamı »

Minyonlar Filmi Oyuncu Kadrosu : Tamamı için »

Oyuncu kadrosu eklenmemiş!