Denis Freyd: Yapımcılığını üstlendiği tüm filmler

3 Genç Ahmed; Filmin orijinal adı: Le Jeune Ahmed

Genç Ahmed

2019 Fransa Belçika Dram

Filmin konusu: Genç Ahmed filmi, öğretmenini öldürmeye karar veren bir gencin öyküsünü anlatmaktadır. Belçikalı bir genç olan Ahmed, kendisini büyük bir çıkmazın içinde hissetmektedir. 13 yaşındaki genç, dinlediği bir imamın düşünceleri ile yaşamın baştan çıkarıcı etkileri arasında sıkışıp kalmıştır. Hayata duyduğu bağlılık, birini öldürme arzusunun önüne geçebilecek midir? … devamı »

YönetmenLuc Dardenne

Genç Ahmed Filmi Oyuncu Kadrosu : Tamamı için »

Idir Ben Addi; Fransız oyuncu
Idir Ben Addi   Ahmed
Olivier Bonnaud; Fransız oyuncu
Olivier Bonnaud   Eğitimci
2 Çocuk filmi, 2004 yapımı, film posteri

Çocuk

2004 Fransa Belçika Dram

Filmin konusu: Festivalde daha önce Söz ve Oğul ile izlediğimiz Dardenne kardeşlerin yüksek tempolu bu son filmine adını veren çocuk, elden ele geçen, satılan, geri alınan bebek değil, onun serseri ruhlu, yeterince olgun olmayan, kendi sorunlarını ve ihtiyaçlarını bile çözemeyen babası Bruno aslında. … devamı »

Çocuk Filmi Oyuncu Kadrosu : Tamamı için »

1 Oğul; Filmin orijinal adı: Le Fils

Oğul

2002 Fransa Belçika Dram

Filmin konusu: Olivier (Olivier Gourmet), işinde çok başarılı bir marangozdur. Atölyesine gelen gençlere zanaatının sırlarını ve ince detaylarını göstermekte ve onların da başarılı bir marangoz adayı olabilmeleri için elinden geleni yapmaktadır. Her zaman olduğu gibi atölyesine yeni bir genç gelir. Francis (Morgan Marinne) adındaki bu genç, Olivier’ın sakin ve kendi halinde giden hayatında önemli bir kırılma noktası olacaktır. Çünkü Francis, yıllar önce Olivier’ın yegane oğlunu öldüren sokak serserisinden başkası değildir. … devamı »

Oğul Filmi Oyuncu Kadrosu : Tamamı için »

Olivier Gourmet; Belçikalı oyuncu
Olivier Gourmet   Olivier
Morgan Marinne; Belçikalı oyuncu
Morgan Marinne   Francis
Isabella Soupart   Magali