Chris Renaud: Yapımcılığını üstlendiği tüm filmler

3 Grinç

Grinç

2018 ABD AileAnimasyon

Filmin konusu: Scott Mosier ve “Evcil Hayvanların Gizli Yaşamı” filminin yardımcı yönetmeni Yarrow Cheney’nin yönetmen koltuğunda oturduğu filmde Grinç karakterini “Sherlock” dizisi ile yıldızı parlayan ve Marvel Sinematik Evreni’nin Doktor Strange’i olarak Hollywood yıldızlığına yükselen Benedict Cumberbatch seslendiriyor. Filmin orijinal seslendirme kadrosunda “Parks and Recreation” dizisinden tanıdığımız Rashida Jones, üç Oscar adayı Angela Lansbury, Kenan Thompson, Cameron Seely ve Pharrell Williams yer alıyor. … devamı »

Grinç Filmi Oyuncu Kadrosu : Tamamı için »

Oyuncu kadrosu eklenmemiş!
2 Çılgın Hırsız 3

Çılgın Hırsız 3

2017 ABD KomediMacera

Filmin konusu: Gru, insanlığı tehdit eden son kötüyü ele geçirmekte başarısız olunca Anti-Kötüler Birliği’nden kovulur. Artık büyük bir kimlik krizinin ortasındadır. Ancak, … devamı »

Çılgın Hırsız 3 Filmi Oyuncu Kadrosu : Tamamı için »

Oyuncu kadrosu eklenmemiş!
1 Minyonlar; Filmin orijinal adı: The Minions

Minyonlar

2015 ABD AileAnimasyon

Filmin konusu: Filmin yönetmenliğini Pierre Coffin ve Kyle Balda, senaristliğini Brian Lynch yaptı. Seslendirme kadrosunda ise Sandra Bullock, Jon Hamm, Michael Keaton, Allison Janney, Geoffrey Rush, Steve Carell gibi yıldız oyuncular var. Minyonlar'ın Türkçe seslendirmesini ise Beren Saat ve Kenan Doğulu yaptı. … devamı »

Minyonlar Filmi Oyuncu Kadrosu : Tamamı için »

Oyuncu kadrosu eklenmemiş!