Pascal Caucheteux: Yapımcılığını üstlendiği tüm filmler

5 Sisters Biraderler; Filmin orijinal adı: The Sisters Brothers

Sisters Biraderler

2018 Romanya İspanya Fransa Belçika ABD MaceraWestern

Filmin konusu: Şöhretli tetikçiler Eli (John C. Reilly) ve Charlie'nin (Joaquin Phoenix) yeni bir görevi vardır. Herman Kermitt isimli bir altın avcısı, patronlarının altınını çalmıştır. Kardeşlerin yeni görevi onu öldürmektir. Ancak bu iş, kardeşlerin sandığı kadar kolay bir iş değildir. … devamı »

Sisters Biraderler Filmi Oyuncu Kadrosu : Tamamı için »

John C. Reilly; Chicago, Illinois, ABD doğumlu John Christopher Reilly olarak da bilinen Amerikalı komedyen, şarkıcı, oyuncu ve yapımcı
John C. Reilly   Eli Sisters
Joaquin Phoenix; Joaquín Rafael Bottom olarak da bilinen Amerikalı oyuncu, yapımcı, senarist, müzisyen
Joaquin Phoenix   Charlie Sisters
Jake Gyllenhaal; Los Angeles, Kaliforniya, ABD doğumlu Jacob Benjamin Gyllenhaal olarak da bilinen Amerikalı oyuncu, yapımcı, uygulayıcı yapımcı
Jake Gyllenhaal   John Morris
4 Hiçbir Zaman Burada Değildin; Filmin orijinal adı: You Were Never Really Here

Hiçbir Zaman Burada Değildin

2017 İngiltere Fransa ABD DramGerilim

Filmin konusu: Mesleğinde bir ömre yetecek kadar şiddete şahitlik eden Joe (Joaquin Phoenix), mesleğini geride bırakmış ve yaşamını seks ticareti için kaçırılan kızları kurtararak kazanmaya başlamıştır. Yozlaşmış New York senatörünün kızını kurtarması için kiralandığı zaman ise bir komplo ağının içine sürüklendiğini sonra öğrenecektir. Joe'nun az sayıdaki meslektaşları birer birer ortadan kaybolurken, Joe kısa sürede kendisini ölü görmek isteyen düşmanlarıyla savaşmak zorunda olduğunu anlayacaktır. … devamı »

YönetmenLynne Ramsay

Hiçbir Zaman Burada Değildin Filmi Oyuncu Kadrosu : Tamamı için »

John Doman   John McCleary
3 Mezuniyet; Filmin orijinal adı: Bacalaureat

Mezuniyet

2016 Romanya Fransa Belçika Dram

Filmin konusu: Romeo Aldea (Adrian Titieni), Romanya’da küçük bir dağ kasabasında yaşayan bir doktordur. Kızı Eliza'yı 18 yaşına geldiğinde onu yurt dışında okutma idealiyle büyütmüştür. Planları gerçekleşmek üzeredir; Eliza İngiltere’de psikoloji okumak için burs kazanmıştır. Tek yapması gereken ise lise bitirme sınavlarını geçmektir. Aslında başarılı öğrenci olan Eliza için bu sınavlar yalnızca bir formaliteden ibarettir. İlk yazılı sınavından bir önceki gün, Eliza tüm geleceğini riske atan bir saldırıya uğrar. Ancak Romeo, bir karar vermek zorundadır. Bu durumu çözmek için birkaç yol vardır ki ancak hiç bir yol, kızına öğrettiği değer yargılarına uymamaktadır. … devamı »

Mezuniyet Filmi Oyuncu Kadrosu : Tamamı için »

Adrian Titieni; Rumen oyuncu
Adrian Titieni   Romeo
Lia Bugnar; oyuncu
Lia Bugnar   Magda
2 Ben, Daniel Blake; Filmin orijinal adı: I, Daniel Blake

Ben, Daniel Blake

2016 İngiltere Fransa Dram

Filmin konusu: Paul Laverty'nin senaryosunu kaleme aldığı ve usta yönetmen Ken Loach'ın yönetmen koltuğunda oturduğu filmin başrollerini Dave Johns ve Hayley Squires paylaşıyor. Film, 2016 yılında Cannes Film Festivali büyük ödülü Altın Palmiye'nin sahibidir. … devamı »

YönetmenKen Loach

Ben, Daniel Blake Filmi Oyuncu Kadrosu : Tamamı için »

Dave Johns; Wallsend,Tyne ve Wear,İngiltere doğumlu İngiliz  oyuncu
Dave Johns   Daniel Blake
Hayley Squires; Forest Hill,Londra,İngiltere doğumlu İngiliz  oyuncu
Hayley Squires   Katie
Dylan McKiernan; İngiliz  oyuncu
Dylan McKiernan   Dylan
1 Dheepan

Dheepan

2015 Fransa Dram

Filmin konusu: Dheepan filmi; aşkı, sevgiyi, savaşmayı ama daha da çok aile olabilmeyi bize baştan gösteren, son saniyesine kadar nefesinizi tutarak izleyeceğiniz Altın Palmiye ödüllü filmdir. Sri Lankalı Tamil savaşçısının öyküsünü perdeye taşıyan filmin yönetmen koltuğunda Jacques Audiard oturuyor. İşi gücü bir kenara bırakıp Paris'in hamiliğini üstlenen ve adalet dağıtan ilginç bir karaktere hayat veren filmin başrollerini ise Vincent Rottiers ve Marc Zinga paylaşıyor. … devamı »

Dheepan Filmi Oyuncu Kadrosu : Tamamı için »