Timur Bekmambetov: Yapımcılığını üstlendiği tüm filmler

4 Kayıp Aranıyor; Filmin orijinal adı: Searching

Kayıp Aranıyor

2018 ABD DramGerilim

Filmin konusu: Kayıp Aranıyor filmi, kaybolan kızını bulmak için bilgisayar üzerinden araştırma yapan bir babanın yaşadıklarını anlatıyor. John Cho’nun başrolünü üstlendiği filmin yönetmen koltuğunda Aneesh Chaganty oturuyor. Senaryosunu yönetmen ile birlikte Sev Ohanian'ın yazdığı filmin kadrosunda Debra Messing, Michelle La, Joseph Lee, Sara Sohn, Dominic Hoffman gibi isimler var. … devamı »

Kayıp Aranıyor Filmi Oyuncu Kadrosu : Tamamı için »

John Cho; Seul, Güney Kore doğumlu John Yohan Cho olarak da bilinen Amerikalı oyuncu, müzisyen
John Cho   David Kim
Debra Messing; Brooklyn, New York City, New York, ABD doğumlu Debra Lynn Messing olarak da bilinen Amerikalı oyuncu, idari yapımcı
Debra Messing   Detective Vick
Michelle La; Amerikalı oyuncu
Michelle La   Margot
3 Karlar Kraliçesi 2

Karlar Kraliçesi 2

2014 Rusya AileAnimasyonFantastikMacera

Filmin konusu: 2012 yapımı Karlar Kraliçesi'nin devamı nitelediğindeki filmde kahramanlarımız, heyecan dolu yeni bir serüvene çıkıyorlar. … devamı »

Karlar Kraliçesi 2 Filmi Oyuncu Kadrosu : Tamamı için »

Oyuncu kadrosu eklenmemiş!
2 Kikoriki : Yenilmez Takım; Filmin orijinal adı: Kikoriki Team Invincible

Kikoriki : Yenilmez Takım

2011 Rusya AnimasyonMacera

Filmin konusu: Uzaklarda bir yerde, Kikoriki adasında yaşayanlar istedikleri her şeye sahiplerdir: Çınlayan kahkahalar, iyi arkadaşlar ve modern hayatın kirliliğinden uzak, doğal güzelliklerle dolu bir yer. Kikoriki'de hayat doludur. Ta ki birkaç arkadaş, yalnızca adını duydukları ve hakkında başka hiçbir şey bilmedikleri bir cihazla tanışana kadar: Televizyon! … devamı »

YönetmenDenis Chernov

Kikoriki : Yenilmez Takım Filmi Oyuncu Kadrosu : Tamamı için »

Oyuncu kadrosu eklenmemiş!
1 9

9

2009 ABD AnimasyonBilim KurguFantastikMacera

Filmin konusu: Yakın bir gelecekte, savaşta kullanılmak üzere üretilen akıllı makineler isyan ederek insanlığa savaş açmıştır. Toplumsal çalkantılarla da insan nüfusu neredeyse silindikten sonra makinelerin çoğu da kapanmıştır. 9 filmi birçok filmden çok farklı bir konumda yer almaktadır. Bugüne kadar izlenilen hiçbir canlandırma filme benzememektedir. Hem aksiyon dolu bir macera filmi hem de heyecan dolu bir fantastik bir canlandırma... Tim Burton ve Timur Bekmambetov’un ortak yapımcılığını üstlendiği 9 filmi, yönetmen Shane Acker’ın 2006 yapımı 11 dakikalık Oscar adayı kısa filminden uyarlanmıştır. … devamı »

YönetmenShane Acker

9 Filmi Oyuncu Kadrosu : Tamamı için »

Oyuncu kadrosu eklenmemiş!